Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Úspěchem a cílem populisty je narušený občan, pravil narušený bloger !

;-D

0 0
možnosti

Dobrý den, mohl by jste se mi prosím ozvat ohledně blogu https://herda.blog.respekt.cz. Rád bych vám nabídl nový prostor na https://bloguji.cool

0 0
možnosti
Foto

Úspěchem a cílem vlády je oblbený občan.

0 0
možnosti

Vládnoucí muži a mužatky se snaží opozici přetlačit.

Když demonstroval milion chvilek, měli demokratické právo. Když demonstrovali xenofobové, vymyslel se zákon na šibenice (makety) a zakrývání obličeje. Když demonstrovali dezoláti, vymyslel se zákon proti dezinformacím.

Místo uvolnění napětí se tlačí a tlačí. Tento způsob vlády vytvořil Lenina.

Hitlera stvořily neférové podmínky po prohrané válce.

Jenže správňáci se nepoučí. Pořád válčí se Zlem a mezitím se jim obyčejní lidé promění ve Skřety. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak tak. Moudřejší ustoupí - a darebák postoupí. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Populizmus je vlastne zdroj moci a politická taktika, tak ako píšete a je to vlastne určitá forma manipulácie.

1 0
možnosti
Foto

Áno, technológia moci pre moc samotnú.

1 0
možnosti

Což o to, pořád se něco děje. Základem státu? To není rodina. Jde o znalost a četbu "Rozrušené země".Nejlepší čtenář? "Rozrušený občan". Dočte se :

Hnutí ANO nabírá na své starostlivosti. . Schillerová zařídí léky, Havlíček energie a Babiš mír. K tanci a poslechu zahraje Medúza. Vůbec nejde o problémy spolku majitele. Není založen shora - na Vůdcovském principu. Všude vítězí. Nevím proč se říká - Po 3x prohraných volbách předseda odstupuje. Zde zase majitel přistupuje. Již se zjevil v PS. Pravil - Chvíli pobude, ja jaře již údajně nezaseje. Tak mu bude líp. No dobře. A co s Rozrušeným občanem ? ...:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Občas mne napadá titulek Rozkopaná země:-)

2 0
možnosti

Občas přemýšlím, nakolik jsem sám "narušeným občanem", a není to vůbec příjemné objevování.

Díky a karma.

1 0
možnosti
Foto

Stále je objevují otázky, na které nemám odpovědi, nemám v nich jasno, tápu a koriguji původní pohled vlivem dalších informací. Dokud člověk ví, že neví, není na konci cesty :-) Jsme komplikování savci...

1 0
možnosti

Nebezpečná ale je i tak zvaná "jednota" cílů. postupů. Cítíme se nyní silní po zahnání Babiše (i Okamury) do kouta. Bohužel nemáme normální politický systém s kvalitní opozicí a je nahrazen novodobou Národní frontou odprava - doleva.

3 0
možnosti

Myslím si, že se současné politické "vření" v rodině, v práci, dramatizuje. Táta pro Babiše, máma pro Generála, dcera pro Danuši. Jeden filozof řekl u Tachecí - prosím Vás, je to v drtivé většině normální. Žádné Severní Irsko, Baskicko, Jugoslávie. Tam to byl průšvih.

3 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 13,46
  • Průměrná čtenost 1371x
Slova mohou povznášet i srážet. Mohou dávat pocit pozitivní sounáležitosti i pocit spojení v destruktivním vnímání. Upřímný a pravdivý novinář může někdy poskytnout podobná dobrodružství jako autor poezie - nečekané průhledy do vědomí souvislostí.

https://jaroslav-herda.mozellosite.com/blog/

Seznam rubrik