Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J16a59n 54K39y17š75k18a

6. 2. 2023 21:24

Četl jsem již dříve Jirákovu analýzu, byl jsem jí dost pobouřen a ještě více tím, že jsem nikde nenašel solidní oponenturu Jirákova článku. Až teď od vás, a to velmi přesvědčivou.

Za mě díky, pane Turnere!!

3 1
možnosti

Hlavně neměli nechat Babiše k čemukoliv se vyjadřovat, protože se totálně znemožnil sám, takže normální Pavel ani žádnou velkou reklamu nepotřeboval.

12 0
možnosti
Foto

Přesně tak, tedy ne, že bych Prchala litovala, naopak, ale s tím "materiálem" se těžko dalo něco dělat.:-)

4 0
možnosti

Copak Jirák, to je známá figurka. Například o Ronaldu Reaganovi, když byl zvolen, bolševičtí ideologové hlásali, že byl někým stvořen. Pamatuji si, jak tvrdili, že jako herec přesvědčivě svírá v rukou kormidlo, které je však přišroubované k podlaze jeviště, zatímco politiku USA řídí někdo jiný. Jirák jde neomylně v jejich stopách.

5 1
možnosti

Tento článek je dokladem toho, že marketéři odvedli svoji práci opravdu dobře...

9 8
možnosti

Pravda, Babišovi marketéři fungují skvěle. Vždyť se koukněte na sebe, jak dokonale vám vymyli mozek.

6 4
možnosti

Zajímavé, proto ode mne karma.

2 0
možnosti
Foto

:-)Větší část společnosti přestane strašidelné informace ověřovat, konfrontovat s jiným pohledem. Začnou mít velkou potřebu celý problém zpřehlednit a zjednodušit. Stačí jim v tom pomoci správnými nálepkami a směrovkami, které budou jednoduché a logicky srozumitelné.

Přitlačte ještě na pilu a snažte se vyvolat pocit, že situace nemá řešení. Po počátečním odporu přijde pravděpodobně úzkost a pak rezignace na vlastní aktivitu, zůstává však naděje na spásu shůry.

Dejte jim takovou spásu jednoduchým návodem – vysvětlete davu (ano, v tu chvíli se už společnost z větší části chová jako dav), že ostatní jsou neschopní, podívejte, kam nás až dovedli, zatímco vy se nebojíte a máte řešení.

Budete přitom jen opakovat myšlenky, které jste lidem podsouvali již dříve. Jim tak budou vaše ideje připadat známé, logické, a tudíž uvěřitelné.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791430;-)

6 0
možnosti