Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47a76n 41K42o42z56á22k

7. 2. 2023 22:38

Tak to je síla. Nechápu, proč je přívrženec Putina trestně stíhán a přívrženec bombardování Srbska ne. Myslím, že oba jsou na stejné lodi. Můžete mi vysvětlit, proč je napadení státu jednou dobré a podruhé ne? Srbsko a jiné státy nám něco udělaly, nebo nás napadl i Afganistán? Nebo stačí si vymyslet zbraně hromadného ničení? Tím ne obhajují Putina, ale ten dvojí metr.

0 0
možnosti
Foto

Nelze si nevšimnout, že nejvíce nenávisti v sobě mají ti tzv. "spravedliví".

6 0
možnosti
RM

Autore, vy jste opravdu publicista? Po přečtení tohoto blogu mám totiž o tom jisté pochybnosti.

5 1
možnosti
Foto

Všímám si, že mažete. Právě jsem poděkoval paní Danuši Nerudové za její tweet.

"Už je po volbách. Někteří si toho zřejmě nevšimli. Takže odteď nehodlám na svém profilu tolerovat sprosťárny a agresivní urážky ad hominem. Společenské normy platí i na sociálních sítích. Vím, že nejsem sama. Nebuďme jako Petr, řekněme společně Petrovi a jeho kámošům stop".

0 0
možnosti
Foto

:-) Aby nedošlo k nedorozumění. Reagovala na jakéhosi Petra...

1 0
možnosti
Foto

Máme dva §, které přímo souvisejí s aktuální situací na deinfo. scéně. Podněcování nenávisti... a hanobení.... Sem tam dochází i k šíření poplašných zpráv. Článek pana Doležala je jistě nepřijatelný pro služebníky ruské propagandy. Já bych neměl obavy z tvrdších opatření, zvláště pokud by byla přijata na dobu trvání té války.

https://www.forum24.cz/andrej-babis-by-se-svym-hnutim-ano-mel-odejit-z-celostatni-politiky-do-te-komunalni-stat-by-se-mohl-napriklad-starostou-chanova/

2 1
možnosti
JD

Je pěkné, že justice pracuje v takových případech rychle! R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Ano, nemusí se např. čekat na výsledky pitvy, většinou ani hledat otisky prstů a jiné stopy. Takže to opravdu může jít rychle. :-)

1 1
možnosti
Foto

Nechci slovíčkařit, ale dávám k úvaze, jestli by se neměl změnit nadpis, Jene. Nikoli "za nenávist", ale "za podněcování k násilí". S kriminalizováním "pouhé" nenávisti mohou mít někteří problém (jakože tady mají), zatímco "podněcování k násilí" je přece jenom jiná právní kvalifikace. Na podstatě věci to nic nemění, podněcování je plodem nenávisti, nicméně někteří přispěvatelé by měli ztíženou možnost směrovat diskusi jinam a celý problém účelově relativizovat.

5 0
možnosti
JZ

Děkuji Lubomíre, udělám to.

0 0
možnosti
LT

„Od začátku války na Ukrajině sledujeme výrazný nárůst incidentů, které jsou motivovány předsudky pachatele vůči ruské nebo ukrajinské národnosti oběti,“ popisuje vedoucí sociální pracovník In IUSTITIA Dušan Vaněk a doplňuje: „Za období od 24. února do 20. dubna je 11 % incidentů, které registrujeme, protiukrajinských a 58 % protiruských. Do vypuknutí bojů na Ukrajině obě kategorie netvořily ani jedno procento evidovaných případů.“

Jo, to bude srandy kopec, až se k soudu dostanou naprosto VŠECHNY projevy nenávisti. A největší ironií je, že se obětmi mnohokrát stávají Rusové, kteří uprchli už celkem dávno z Ruska a jasně se vymezují proti Putinovi a ruské agresi.

Koneckonců není to tak dávno, co jsem četl příspěvek, který totálně dehonestoval pana Ildara Gareeva, jednoho ze zakládajících lidí Svobodných Rusů, kteří už od počátku agrese zastává jasné názory.

5 0
možnosti
JZ

To jsem si zase dovolil hodně, a uliční výbor už si dává sraz. :-)

3 0
možnosti
Foto

Nedovolil jste si nic. Naštěstí nemá nikdo takou moc ani jako byvší uliční výbory, či Gottwaldovi derviši. Ač jistě by jí leckdo rád měl, že;-)

5 4
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,54
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz