Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a91n 15R14á58ž

9. 2. 2023 17:37

No, podle stejné logiky účast amerických sportovců na olympiádě v Tokiu roku 1964 znamenala legitimizaci válečných zločinů, kterých se dopouštěla americká armáda ve Vietnamu.

1 2
možnosti

Pane Ráž, kdy jste se narodil? Pište jen o věcech, o kterých něco víte a hlavně se předem informujte, než začnete o něčem "rozumovat". O válce ve Vietnamu, jejímu vzniku a účelu nevíte absolutně nic. Jinak by jste nemohl napsat takovou slabomyslnost jako je "legitimace válečných zločinů" v rámci Olympijských her v Tokiu. Kdo a jaké zločiny ve Vietnamu páchal ??? Američtí GI's nebo Vietkong za masivní podpory Číny a Sovětského svazu ? Měl jsem tu čest a možnost strávit s US-GI’s několik měsíců v Goethe Institutu v Německu, kde se měli naučit německy a zvyknout si opět na západní civilizaci a "zahojit" traumata, která ve Vietnamu utrpěli. To, co jsem se od nich dozvěděl, o čem měli strach mluvit a přesto měli potřebu to někomu sdělit, mi otevřelo oči. Vaše nejapná a stupidní poznámka o válečných zločinech je urážlivá, když si vzpomenu na ty amputované, mladé GI’s a jejich zážitcích ve Vietnamu.

Charakterizujete malého, českého člověka par excelence. Kecat, kecat a opět kecat, aniž bych věděl o čem vlastně.

0 0
možnosti

Svobodní Rusové nesouhlasí s účasti ruských sportovců na olympiádě v Paříži

Viz. https://www.svobodnirusove.cz/cz/svobodni-rusove-nesouhlasi-se-startem-ruskych-sportovcu-na-olympiade-v-parizi/32/

1 0
možnosti
Foto

Naprostý, absolutní souhlas. Je ostuda, že MOV o něčem takovém vůbec uvažuje. To už může rovnou pozvat i Islámský stát. Samozřejmě jenom chlapy.:-/

2 0
možnosti

Celý sport se mi zdá hodně zkorumpovaný, stanovisko MOV je otřesné, stejně tak vyjádření "měktalů" z ČOV. Doufám, že politici rázně zakročí.

2 0
možnosti

Pardon, mělo být plus.

0 0
možnosti

Proti účasti ruských a běloruských sportovců na olympiádě v Paříži jsou i premiér Fiala a zvolený prezident Petr Pavel. To je perfektní a jsem na ně hrdý. R^

0 0
možnosti

Hrdý na co? Jenom řeči, něco plácli a to ještě tak, aby si to nikde nerozházeli. Tím také jejich veškerá aktivita v tomto skončila, nějaké opravdové činy od nich nečekejte.

1 3
možnosti

Je to tak, jen ten Dmytro Pydručnyj nepadl u Kyjeva. Rv

0 0
možnosti
Foto

Spojené státy podporují plán Mezinárodního olympijského výboru na návrat ruských a běloruských sportovců na světovou scénu. Podle Bílého domu by měli mít reprezentanti obou zemí právo zúčastnit se olympijských her v Paříži jako neutrální sportovci. Uvedla to tisková mluvčí Karine Jeanová-Pierreová....citace Idnes.cz/sport2.února

1 0
možnosti

Ani náš ČOV si nedá za rámeček vyjádření, že v případě účasti Ruska na OH by se nepřipojil k jejich bojkotu. Od státu, který je spolu s Polskem a pobaltskými státy největším podporovatelem Ukrajiny, bych čekal jiný přístup.

7 1
možnosti

J48a46k30u56b 24Š14o51l59c

6. 2. 2023 13:11

Nepochopitelné je už to, že se taková možnost připouští. Ale těžko můžeme my někomu něco vyčítat. Zápasy NHL v Praze byli s Rusy, na tenisových turnajích v ČR také hrají Rusky, za Třinec hraje hokejista, který v létě podepsal smlouvu v Rusku, extraligu házené hraje slovenský Prešov se dvěma ruskými hráči atd. atd.

0 0
možnosti
Foto

Nepochopitelné je, že se se všemi sankcemi začalo až po invazi Ruska do Ukrajiny. Kdyby se uplatnily se stejnou tvrdostí i proti všem dřívějším agresorům, kteří k vojenskému zásahu neměli souhlas OSN a RB, mohlo to jejich pokračovatele odradit od nových válek.

1 4
možnosti

Přiznám se, že o údajné smrti Dmytra Pidručného slyším poprvé.

0 1
možnosti
Foto

Píšete údajné. Pro Vás typické.

4 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.