Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J58a84n 57Š23i11k

6. 2. 2023 15:59

Domnívám se, že něco jako neutralita v případě válečných konfliktů neexistuje. Buďto děláte něco nebo neděláte nic, ale i tím nic, vlastně děláte něco. Typickým příkladem je Švýcarsko, jak se prý ukázkově chovalo v době druhé světové války. Jenomže oni se na konfliktu taky podíleli, například tím, že odmítali přijímat prchající Židy a o tom, že tajili účty i válečných zločinců s odkazem na bankovní tajemství ani netřeba mluvit. To není neutralita. Týká se to i nás. Kdybychom vyslyšeli volání některých a Ukrajincům nepomáhali, jednoznačně bychom tím pomáhali Rusku. Ať se nám to líbí či ne, válka přináší na výběr jen dvě možnosti. Buďto jedna či druhá strana, nějaká neutralita je úplně mimo. "Nepomoc" jednomu je pomoc druhému. Tak to prostě je. Já jsem rád, jakou stranu si vláda vybrala. A bez keců. Díky za článek. Hezký den

5 0
možnosti
Foto

Švejku, co myslíte, jak bude dlouhá tahle válka? To máte jednoduché. První trvala 4 roky, druhá 6 let a tak tahle potrvá let osm.

0 3
možnosti

Vždyť to není válka, ale jen "speciální operace". Měla sice trvat jen pár dnů, maximálně týdnů, ale nějak se nezadařilo...

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti

Velmi pěkný a rozumný článek! Taky pomáhám Ukrajině a uprchlíkům jak to jen jde. Teď už jen čekat, až se "mírotvůrci" vrhnou na diskusi jak podráždění sršni.

4 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 17,77
  • Průměrná čtenost 436x
V práci jsem matematik a programátor, ve volném čase pak spisovatel krátkých článků. Hlavním zdrojem inspirace je pro mě má vlastní životní zkušenost.