Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Souhlas! Díky! Pěkně napsáno! Proruští trollové budou řádit!

:-)

0 0
možnosti

"Pokud někdo tvrdí, že zem xxx nemá právo na vstup do NATO, tak říká jen to, že neuznává její suverenitu a tato zem si podle něj nemůže sama rozhodovat, co je pro ní dobré a co ne."

Evidentně jste ten systém vůbec nepochopil. Každá země má právo o přijetí požádat, ale žádná země nemá "právo" tam vstoupit. Právo stát se členem má pouze země, jejíž přijetí schválí všichni členové NATO.

Je to stejné, jako byste řekl, že každý cizinec má právo získat české občanství. Nemá. Má právo o něj požádat, ale zda ho získá už nezáleží na tom, co chce on sám.

Přeji hezký den a nemáte zač.

4 1
možnosti

Pokud se jako spolek chci branit, tak mezi sebe nevezmu problematickeho clena, ktery ma konflikt se sousedem.

To by bylo proti logice a zajmum stavajicich clenu.

3 2
možnosti

Jaký problém? Ten má rusák.

1 1
možnosti

No v první řadě bych čekal země sousedící se severní částí Atlantského oceánu. To z geografických důvodů. Následně pak země, které sdílí kulturní hodnoty onoho celku. První pro Ukrajinu neplatí, a druhé s prominutím taky úplně nesedí (a ohánět se maminama s dětma, tak ty jsou v úplně každé zemi, nejde o žádnou kulturní hodnotu). Tedy bych čekal to Finsko. I tak bych si více cenil Gruzie než Ukrajiny. Na druhou stranu tu máme v NATO Turecko, takže nějaké důvody pro vstup toho či onoho státu s masivní korupcí nebo totalitními způsoby se dají vyhrábnout.

0 1
možnosti

Turecko je tam kvůli geopolitickému významu a kvůli své obrovské armádě. Obavy z jejich příklonu k Rusku jsou větší než to, že je tam momentálně diktatura, že obchodují s teroristy nebo že už desetiletí okupují Kypr.

0 0
možnosti

No momentálně spíše Finsko a Švédsko.

A ty standardy nato jsou zejména technické, výzbroj, komunikace, angličtina a spousta dalších věcí, to není to jestli umíte bojovat, to se očekává tak nějak automaticky, bez teto dovednosti by byla armáda celkem na pendrek.

4 0
možnosti

jen doplním, že nejen technické, ale i právní a politické aspekty jsou důležité pro přijetí do NATO

2 1
možnosti

Člověk by ho nejspíš politoval, chudák.

1 0
možnosti

J13i88r40i 23T30i52c81h15y

6. 2. 2023 16:22

Tak nam to ten Flaska vysvetlil.

1 5
možnosti
Foto

Na nějaké argumenty se mozeček zmůže? Zkuste to aspoň jednou ;-).

5 2
možnosti

Ukrajina má právo svobodně s rozhodnout, s kým bude vojensky spolupracovat, stejně jako třeba Kuba.

1 2
možnosti

Hehe, vtipné :-) Na druhou stranu, ne každý, od koho by chtěla výhodu ochrany, bude považovat spolupráci za dobrý nápad.

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji, Jasanek by to nenapsal lepe. A ted davka reality: https://www.youtube.com/watch?v=OVGfJyPCKQo&t=1931s

6 4
možnosti
Foto

Nekoukám se na nějaká videa, který sem kdokoliv dodá. Na to není čas. Nešlo by napsat krátký popis nebo výcuc?

2 3
možnosti

P46e36t83r 44S94i11m63a

6. 2. 2023 10:48

Přijmutím ua ..do NATO by se obrany spolek během pár měsíců stal spolkem útočným . ua a RF jsou jedno tělo ale 2 hlavy.kde jedna hlava teď zrovna nenávidí 2 hlavu ..takže vstupem? ua .by našla vždy záminku k odrážení agrese z RF kterou by ale sama vyprovokovala aby si jistá v kramflecich požádala o pomoc ostatní členy .bojují hezký o tom žádná .ale jít bojovat za za.by rozhodně většina těch co jí teď od stolu podporují rozhodně nesla..jen ať si své problémy řeší sami klidně s našimi zbraněmi když tedy zaplatí .

2 8
možnosti
Foto

Tohle nemůže být od Čecha. Že by Petrohrad?

8 3
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 34,17
  • Průměrná čtenost 3004x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.