Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, možná jde o to, že ta média hlavně straní slušnosti, cti a poctivosti. A to snad není dobře? Mají snad raději stranit, nebo stavět na stejnou úroveň se slušností atd. lži, podpásovky, obchodní i lidské darebáctví, nehledě na zneužívání vlastních dětí? Vidíš, stačí změnit úhel pohledu a jak hned to "stranění" vypadá jinak, viď...?

0 0
možnosti

A o tom, co je slušnost rozhoduje určitě nějaká Kroupa

2 0
možnosti

Pře volbami jsem si pročítal denně několik stránek různých zpravodajských serverů. Mohu zodpovědně říci, že jsou stránky, které jsou většinou neutrální. Dále jsou stránky, které odsuzují Babišovu morálku a snaží se psát pravdivě. Potom jsou stránky, které píší předpojatě (tendenčně) a snaží se ze všech sil podporovat Andreje Babiše nejen oslavou jeho morálky, politických postojů a postupů, ale i odsuzováním, pohrdáním a zesměšňováním jeho politických protivníků. V těchto činnostech samozřejmě vynikají články v denním tisku novin a internetových stránek serverů, které si koupil a jsou v jeho majetku Všichni víme, že se jedná zejména o Babišovy žumpy iDNES a Lidové noviny. Zejména šéfredaktor iDNES Plesl a jeho zástupce Petr Kolář svými patolízalskými články vynikají. Když už se na ně sneslo velké množství kritiky, odmlčeli se, a nastrčili místo sebe mladé novinářské elévy, či studenty na praxi. Ale i v Lidových novinách se objevují podobné tendenčně vyznívající články. Byly doby, kdy jsem si články s názory pana redaktora Kamberského rád přečetl. Dnes jsou tyto časy v nenávratné minulosti. I redaktoři Léko s Hudemou jsou podobní. Články na stránkách internetových novin, které nejsou v majetku toho, co nechce válku, ale chce mír za každou cenu aniž by pomohl příteli, jsou oproti těm žumpám slušné, mírumilovné, tvrdé ale pravdivé.

0 2
možnosti

Jenom faktická poznámka: Plesl není šéfredaktorem iDnes, ale MF DNES (šéfredaktorkou iDnes je již řadu let Naděžda Petrová).

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Babiš měl prostoru hodně a ukázal, co je vlastně zač. Pavlovi stačilo mlčet. V Chánově dominoval Babiš, vzdělanější lidé volili Pavla. I to o něčem svědčí, hlavně o samotném Babišovi. A nakonec ta jeho hrozná výzva, aby si na něj vsadili 1000 Kč, šli ho volit a mou dostat 12 000 Kč....

6 1
možnosti

Vzdělanější lidé volili Pavla - tak je akorát škoda, že tady v diskusi to není na některých těch Pavlových voličích vidět...

4 0
možnosti
Foto

J17a41n 83S83v10a29t56e55k

6. 2. 2023 12:57

Ono je to těžký, když jeden kandidát stručně a jasně odpovídá na položené otázky a nezapírá, že má "skvrnu" na svém jinak celkem vzato skvělém životopise, zatímco druhý kandidát se snaží mlžit, mele si svou nehledě na položenou otázku, má pocit ublíženosti a že se všichni proti němu spikli... to pak je těžké udržet nestrannost.

A jak byste si tu nestrannost představoval?

Buď by musela média hledat třísky v očích Petra Pavla a přehlížet ty klády u pana Babiše, nebo by musela přestat klást panu Babšovi nepříjemné otázky, když na podobné otázky (ohledně členství v KSČ) druhý kandidát, Petr Pavel, odpovídá konzistentně a zpříma (jak je ostatně zvyklý ze své praxe vojáka).

Takže buď si vymýšlet hnůj na Petra Pavla, když už je umazán protikandidát Babiš, nebo přehlížet problémy pana Babiše a prezentovat ho jako běloskvoucího jen proto ,aby "byla dodržena nestrannost".

Vskutku objevné a inspirující, jen co je pravda! Připadá mi to jako ono známé "vy zase bijete černochy" (jen aby byla dodržena "vyváženost").

5 1
možnosti

Ukazovat to, ze media strani nekomu, na mediu, ktere na tom ma zalozenu existenci, je trochu nesmyslne. To je jako kdybyste se rozohnoval nad tim, ze motoristicky casopis nepise o vztahovych problemech. Forum se nikdy nesnazilo tvarit jako nestranne medium.

Na druhou stranu nevidet, ze idnes prihravalo nemajiteli vice nez jinym, je ukazka slepoty. At uz to byly rozhovory, ktere skutecne rozhovorem s Babisem byt nemohly, nebo i razeni clanku na titulce, jejich trvani, pripadne opakovani tematu. Jasne, nedelali to tak okate, jako Forum, ale na rozdil od Fora (antiBabis) nikdy nerekli, ze jsou proBabis. Nebo jste si nikdy nevsiml, jak se v diskuzi domahali lide informaci, o kterych jiz jini psali a idnes taktne mlcelo?

A fakt vam neni divne, jak casto jsou lide z ANO v rannim vysilani NOVA?

4 2
možnosti

v Blesku byl na první speciální straně Pavel. Co teď? Rozhodlo to volby?;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Občanský kandidát, který nevlastní ani jedno médium, vyhrál, a prohrál kandidát, kterému patří více médií. Kde se stala chyba, že? Hledejte dál, třeba se k něčemu prostourate.

10 2
možnosti

Je opravdu v pořádku, když média okatě straní jednomu z účastníků válečného konfliktu, z nichž jeden je agresor a druhý oběť? Snad tato analogie trkne i toho, kdo má sníženou schopnost rozlišit darebáka od normálního člověka.

2 0
možnosti

V den voleb druhého kola prezidentské volby vyšla na titulní straně Lidových novin celostránková fotografie Andreje Babiše. (V kterých novinách vyšla velká fotografie Petra Pavla?)

8 0
možnosti

Například na titulní straně Deníku. A obecně: nejspíš všude tam, kde si některý kandidát zaplatil inzerci (tak, jako si ji např. před loňskými volbami v MF Dnes i LN zaplatila koalice Spolu ;-)).

3 0
možnosti

Ony se daji tezko psat oslavne clanky o cloveku, ktery 3x tydne zmeni nazor. To by nekteri novinari byli za jeste vetsi tupce, nez je narod ma.

0 0
možnosti

A co kdyby "veřejnoprávní" média před volbami nikoho neoslavovala?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS