Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a24n 34K33y44š91k19a

5. 2. 2023 11:18

Systematickou, husákovsky trpezlivou, nikým nedoceněnou mravenčí prací je nutno odhalovat vlastizrádné jednání redaktorů české, údajně veřejnoprávní televize.

Pavlovi se dnes podařila pořádná rána.

Já o tom něco vím, když hraju minifotbal a míč mi sedne hezky na nárt, zrovna když je noha v tom největším švihu, zaplave vzduchem a skončí v pravém horním růžku, tak, že spoluhráči a dokonce i protihráči uznale kývnou hlavou, mám obyčejnou lidskou radost.

A proto, Pavle, uznale kývám hlavou: Dobrá rána!!

7 0
možnosti

Je asi otázka co je myšleno "trezorovým" filmem. Že Čt vykládá některé věci "pružně" je fakt, na druhé straně ten film úplně běžně k vidění nebyl, tedy ne po celou dobu od vzniku.

Sám jsem ho viděl někdy začátkem osmdesátek v televizi a myslím, že opakovaně. Takže vyloženě "trezorový" rozhodně nebyl.

2 0
možnosti
Foto

To má být jako důkaz, že ČT "lže"...?:-) Tato informace je přece detail ve kterém o nic nejde. Pokud jste si chtěl jen plivnout, tak se hodí vše....

7 5
možnosti

Já si nepotřebuju plivat - Ostře sledované vlaky prostě nebyl trezorovej film. A jestli to ČT takto uvede, je to opravdu lež!

8 0
možnosti

Dnes se musím amatérů z ČT zastat. Jsem si celkem jist, že "Vlaky" jsem poprvé viděl po Listopadu. Ta Hubičkova razítka bych si jako mladej pamatoval, při chronickém nedostatku nahoty na plátně by mi taková scéna jistě v pubertě neušla.

Obávám se, že jste při neděli upletl bič z víte čeho... -)

3 1
možnosti

Tak to je mi vás líto. Za socíku vám totiž ušel film, který rozhodně stál za to.

3 0
možnosti
Foto

Na polopravdy z ČT jsem již zvyklá Je to bohužel jeden z jejích rysů. Informace od ní proto beru s reservou.. Nejvíc se ale "mýlí" v informacích politických. Její publicistické pořady proto raději nesleduji. A často - s oblibou sděluje zprávy o různých změně cen, o zdražování potravin, léků. stavebnin a pod.. Vyvolává tím úmyslně paniku, aby lidé zpanikařili a dělali si toho zboží předčasně zbytečné zásoby. (A pak se ukáže, že to byl od Čt reklamní trik, blaf, který občany poškozuje)Rv.

2 11
možnosti
Foto

Začínáte blbnou, paní Pantlíková.

12 2
možnosti

Možná ten film nebyl vyloženě v trezoru, ale nějakou dobu se určitě nehrál. Tehdy stačilo, aby se režimu znelíbil jeden herec a jinak vynikající film měl smůlu. Takže vaše svaté rozhořčení nad dezinformací ČT je poněkud k smíchu.:-)

6 2
možnosti

Nehraje - a nehrálo se - mraky filmů. A dneska ani těch nových. Pochopitelně to neznamená, že by je někdo zakazoval. Nicméně termín "trezorový film", který v příspěvku zazněl, hovoří o tom, že dílo bylo zakázáno. Je to podsouvání nepravdivé informace.

2 0
možnosti

Ale abych byl k autorovi spravedlivý, tak google je k tomu taky trochu rozporuplný. Když si zadáte trezorové filmy, tak tam Vlaky nefigurují. Jen Skřivánci na niti. Tak babo raď ;-)

1 3
možnosti

No jo, zase to zpravodajství ČT. Je jasné, že je ovládá Aspen, Soros a poplatky by měli zrušit. ;-D

Tohle by rozlouskl jedině jediný odborník na ČT Pepík Havránek. Ale kde je ho konec. Pravda, pár reinkarnátů tu má. ;-D Na ČSFD asi taky kecaj, protože budou v Aspenu taky. ;-)

4 3
možnosti

J48a47n 61K45y78š14k57a

5. 2. 2023 7:33

CSFD říká, že film byl komunistickou cenzurou zavřen na 20 let do trezoru.

3 0
možnosti

CSFD je obecně dobrý, či spíše užitečný zdroj, ale není bez chyb. Toto je jedna z nich.

3 0
možnosti

Google říká, že to byl trezorový film s dvacetiletým zákazem.

0 0
možnosti

A já vám říkám, že je to nesmysl. Dvacetiletý zákaz? Třeba 1969- 1989? Určitě bych ten film neviděl.

Ostře sledované vlaky nikdy zakázané nebyly. Film jsem viděl v ČST někdy na konci 70. let, byl jsem na nich i v Divadle pod Palmovkou (roli výpravčího Hubičky hrál Jan Teplý) a Hrabala jsme měli na gymplu na besedě ve škole.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS