Diskuse

Občan Pavel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J73a73n 39N59o82v10á73k

5. 2. 2023 13:06

Koukám, že antiPavel blogy tu mají dost dlouhou výdž a podivně vysokou karmu.;-)

5 4
možnosti

Koukám, že komunističtí fanoušci komunistického lampasáka to těžce nesou.

4 2
možnosti

Prostě názor kašpárka.

1 7
možnosti
Foto

Vážený pane Popjuku, píši pod svým skutečným jménem, takže infantilní komentáře tototo typu mě nemohou překvapit. Jen by mě zajímalo, co by Vaše moudrá hlava vymyslela, kdybych se jmenoval třeba Novák.

Teď bych měl jednu jedovatou větu na vaší úrovni, ale nic...necháme tak.

8 0
možnosti

I20v91a55n 78L49a57c97k52o

5. 2. 2023 10:13

Františku, zbabělost, špína a pokrytectví čiší z vašeho uplivnutí. A ne, nemáte na víc.

6 8
možnosti
Foto

Ivane, na Váš komentář budu reagovat, protože je osobní. K ostatním jsem se nevyjadřoval, protože respektuji jiný názor. Nemusím souhlasit, nemusí se mi íbit, musím je však přijmout.

Proč zbabělost? Protože jsem napsal článek, o kterém jsem věděl, že to za něj řádně schytám? Napsal jsem ho pod svým skutečným jménem, jako ostatně všechno co publikuji. To je zbabělost?

Špína? Protože mám jiným názor než vy? Přečetl jste si úvodní věty? Petra Pavla jsem nešpinil, jen jsem se k němu postavil kriticky, ale slušně, bez urážek.

Pokrytectví? Vždyť mě neznáte. Pokrytec bych byl, kdybych mluvil tak, abych v té či oné společnosti neměl problémy. A to skutečně nedělám.

Usoudil jste, že nemám na víc. Dobře. Ať se vám daří.

18 1
možnosti

Tady ty volby někdo nemůže rozchodit.

3 0
možnosti

Prezidentské volby skončily a poražení by to měli konečně vzít na vědomí. :-)

12 3
možnosti

Zjevně jste -opakovaně - nepochopil smysl blogu. Ničím volbu nezpochybňuje. Dává do kontrastu podobu vítěze vykreslovanou médii a zdejšími oslavovači s prvními unáhlenými kroky.

Vzít na vědomí volbu u mnohých jak vidím znamená vystavit dopředu bianco šek na cokoliv. Jste v dobrém klubu.

9 4
možnosti
Foto

Jsem s aktivitou nastupujícího prezidenta naprosto spokojená. Zodpovědně se připravuje na převzetí funkce, na tom není vůbec nic divného. A že chce na Hradě vyčistit ten Augiášův chlív je taky v pořádku. Poslední dobou byl ten odér z Hradu už neúnosný.

24 12
možnosti

Ano, přesně pro podobné nenávistné existence jako vy to ten komunistický rozvědčík dělá. Jako komunista ví, že jeho komunističtí voliči potřebují pojmenovat nepřítele.

0 0
možnosti
Foto

Tak je pochopitelně,ze voliči Babiše budou Pavla kritizovat ať udělá cokoliv a ještě se u toho budou tvářit nezávisle....Pavel už teď dává zapomenout na svého předchůdce o kterém se často ani nevědělo zda je ještě na živu či už ne.Posledni trapná dětinské pomsta Zemana už byla pouze v tom, že ani nebyl schopen a ochoten pozvat vítěze na Hrad.Za měsíc už je naštěstí po všem tom zemanovsko babisovskeho svinstvo....

19 6
možnosti

Je pochopitelné, že voliči Pavla ho budou omlouvat ať udělá cokoliv. A jak se u toho budou tvářit?

Povýšeně!!!

17 13
možnosti
Foto

K diskusi: Paní Černá "odhaluje" fanatiky. To já jsem tak mírný, že nemohu nazvat fanatiky ani ty, kdo si přáli mít za prezidenta člověka, který se rozhodl namazat si za pomoci české justice na chleba vlastního syna. Domnívám se, že taková vůle voličů nemůže pramenit z fanatismu, ale ze sníženého smyslu pro spravedlnost. Jistěže nezapomínám na zdůvodnění paní Krištofíkové, která důvody k volbě Babiše spatřuje v zoufalé situaci země. Rozhodnutí porazit ekonomickou situaci zlem však vnímám jako hazard. Ostatně Němcům se to ve 30. letech také nevyplatilo a důsledky byly tragické nejen pro ně. Rád shledávám, že paní K. není v tak zoufalé situaci , aby si musela odepřít čas strávený zde a upřednostnit přivýdělek domácí prací, aby na svou skývu potem vykoupenou dosáhla.

9 7
možnosti

Někteří lidé si zvykli, že prezident je vidět jen v případě, že jede do nemocnice či si potřebuje do někoho kopnout. Zbytek času tráví naložen v lihu, aby vydržel do konce volebního období

Pan Pavel je prostě aktivní. Dá se říci, že je ve "zkušebce" a zaučuje se, než převezme místo. Plně souhlasím, že by to neměl přehnat, abychom pak nehledali pana Pavla i pod postelí, jestli tam na nás nevykoukne. Ale vyvíjení přiměřené aktivity, prosazování určitých postojů na veřejnosti a formování státní politiky (v souladu s vládou) jsou jeho úlohy. I ve zkušebce.

16 2
možnosti

Uvidíme.8-o

Jen, aby to nebylo jako u vlády, je u moci 15 měsíců a stále za vlastní neschopnost může Babiš. Tady lze zaměnit jména a za vše bude moci Zeman.

Jen vemte UK do NATO ado pár let bude vše rozkradené.

10 14
možnosti
  • Počet článků 94
  • Celková karma 23,40
  • Průměrná čtenost 848x
Moje motto je "doufej v nejlepší, počítej s nejhorším". To je také heslo mého oblíbeného hrdiny Jacka Reachera od Lee Childa. 

Seznam rubrik