Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prepáčte, že Vám to tu píšem, ani u nás na Sk tento náš poslanec nemá vôbec podporu ani vlastnej strany, takže nemáte správne informácie.

0 0
možnosti

Na Slovensku nemá už asi žádný parlamentní poslanec podporu vlastní partaje a voličů už teprve ne. V té parlamentní taškařici na Slovensku, se nedá vyznat.

;-(

0 0
možnosti

Škoda, že jste nenapsala i návrh, jak celou situaci řešit bez boje. Pokud ho máte, dejte ho do placu a garantuji vám Nobelovu cenu míru.

Tak, napište, jak si představujete ten mír.

I Babiš blekotal o míru, ale na tuto otázku nedokázal dát smysluplnou odpověď.

Pokud nechcete, abych si o Vás myslel to, co o AB, věřím, že mi odpovíte. Klidně i dalším článkem na iDNES.cz. Děkuji.

8 5
možnosti

Pravděpodobně to jednou skončí tak, že Rusko se vrátí na své staré historické hranice a zbytek Ukrajiny bude NATem odzbrojen a stane se nárazníkovým pásmem mezi Ruskem a NATO.

;-(

1 1
možnosti
Foto

Zase jedna zmatená včela, co nikdy nepochopí, že Ukrajina, naše země, a celý Západ, můžeme chtít mír denně stokrát, ale válka bude, když ho nebude chtít Putin ani jednou. A mír za cenu podvolení se agresorovi a jeho krádeži a vraždění? No, asi jste to vy, paní autorko, kdo tady není při smyslech...

15 8
možnosti

Po roce 1989 jsme posílali komunisty na zkušenou do KLDR. Bohužel už není možnost Vás poslat na zkušenou na předválečnou Ukrajinu a podobně rozložený stát se bohužel v současné době nevyskytuje. Možná se tamní situaci podobá Mexiko, Venezuela nebo Argentina. Tak si tam zajeďte, vracet se snad ani nemusíte.

Ukrajina není naše země. Tím neříkám, že až se na ni naše velké vzory vykašlou, nemáme Rusy v Moravské bráně. Ovšem to se měly západní země lépe starat o tu předválečnou Ukrajinu...

7 9
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS