Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel co mě znervózňuje je Putinuv projev k 80tému výročí k bitvě u Stalingradu. Putin prohlásil že to nebudou tanky které pojedou k hranicím NATO.

Že to bude úplně jiná válka. Použije atomovku? Nebo chemické zbraně? Nikdo nevíme. Ale šelma která je zahnána do kouta je nebezpečná.

0 0
možnosti

Nikoliv.

Pouze dal jasně najevo, že jej Polsko, Slovensko, Maďarsko ...... nezajímají.

Jde mu spíš skutečně jen o zajištění bezpečnosti Ruska a denacifikaci nacionalistických fanatiků na Ukrajině.

;-)

1 0
možnosti
Foto

Karma se zpožděnímR^.

Úroveň některých příspěvků bohužel alá Babiš - "Vláda tajně připravuje mobilizaci všech občanů mladších 60 let", "Většina lidí adoruje válku" nebo "Polovina Poláků je proti pomoci Ukrajině" (ačkoliv o tom podle autora nejsou žádné mediální zprávy, tak on je má. Asi z ruské ambasády.). Proto radši ani nediskutuji....

3 0
možnosti
Foto

J12a80n 66A48n65d16r88l85e

4. 2. 2023 20:49

dik za clanek, Jardo, ta lolgistika bude narocna, stejne jako vycvik a obsluha, ale Ukrajinci zatim dokazuji, ze se s problemy umeji popasovat, tak to vse snad bude prinos a valka se tim zkrati R^

3 0
možnosti

Dokonalá práce. Klobouček a pěknou sobotu přeju.

5 0
možnosti
Foto

Děkuju, Marku, vidím, že jste se dobře bavili, já jsem se nad tou novelou vyloženě rozchechtal

1 0
možnosti
Foto

Doufejme, že už brzy dojde na frontě této občanské výlky k rozhodnutí, zbraně nebudou potřeba a bude uzavřen mír !!

4 0
možnosti
Foto

Vláda schválila (velmi potichu a bez informování veřejnosti ) zákon k mobilizaci. Branná povinnost se má týkat každého 18-60 let. Zároveň si zajištuje sbírání informací k počtu případných odvedenců a zdravotnímu stavu, do zdravotní dokumentace mohou nahlédnout nově i třetí osoby.

https://fb.watch/irXNX-MUL3/

Eskalace?

1 0
možnosti

Ono toto všechno zní opravdu moc krásně, ovšem realita, především tedy ta časová, tak optimistická rozhodně nebude. Zase se bude půl roku koordinovat, dohadovat se kdo dodá to či ono první a kdo druhý, aby náhodou nevyčníval z davu a výsledkem budou ty dodávky bůhví kdy.

Navíc některé dodávky, např. především Abrams a Challenger budou spíše symbolické a to jednak počtem kusů a jednak způsobem nasazení, které si jejich dodavatelé vymínili.

1 0
možnosti

Nakonec to skončí tak, že se všichni mezi sebou budou dohadovat, kdo ty dluhy, které zbudou zbytku Ukrajiny, zaplatí a kdy.

;-(

0 1
možnosti
Foto

Velká karma, Jaroslave. Líbí se mi, jak se tomuto tématu věnuješ, i když bych pochopitelně byla ráda, kdyby ses mu věnovat nemusel. :-)[UA]V

6 0
možnosti
Foto

To bychom rádi oba, zabývám se tím profesionálně. Děkuju, hezký víkend, Maruško.

1 0
možnosti
Foto

Už aby to tam bylo a hlavně s vycvičenými osádkami. Ty střely s doletem 150km co o nich píšete na konci, by také mohly hodně pomoc. Jde o to jak rychle se rozjede jejich výroba, tedy přimontování křidélek a naváděcího systému na tělo rakety. Samotných raket je obrovské množství. R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Kšíre. Ty střely by mohly pomoct hodně a budou rychle. Hezký víkend.

0 0
možnosti

Vůbec tomu nerozumím, na vojně jsem sice jednou řídil velice těžkou podbíječku ale to je vše. Hezky se mi to však čte a vypadá to hodně nadějně. Dík.

3 0
možnosti
Foto

Jo, logistika je oříšek.... dobrej blog, díky....

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS