Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor zde ještě minulý týden spekuloval o tom, jestli je to akce PR Prchala, nebo někoho jiného z ANO!!! Celé to mělo jediný účel, poškodit za každou cenu Babiše. Pravda nebo lež, vždyť je to jedno!

Bohužel pro autora přišla policie s objasněním případu. :-):-):-)

A to autora muselo neskutečně naštvat!!!

Teď bude slovíčkařit o ostrém, slepém, tupém, delaborovanám náboji, střele, kulce!

Pane Zavadile, to není zbytečný blog, to je neskutečně hloupý blog!!!

A kdo píše hloupé blogy?

RvRvRv

3 4
možnosti
Foto

Ani nevím, zda děkovat za názor, tady by to asi bylo nezasloužené.

Objasnění od policie objasňuje pouze to, že se našel pachatel, a jelikož už nežije, policie podle svých směrnic případ odložila. Pokud se o skutečné motivaci víc nepíše v článku za paywallem, tak pořád víc nevím, než vím.

Dost mi toho podsouváte, ale rád si kopnete, že něco podsouvám Babišovi, byť jen s otazníkem, a ne se třemi vykřičníky.

Nuže, úroveň některých Babišových voličů se ukázala. Přeji hezký den.

3 3
možnosti

Mám takovej pocit, že autorovi by nestačilo, ani kdyby policie zajistila vlastnoruční písemné prohlášení pachatele, že sebevraždu spáchal sám bez cizí pomoci. Pochopitelně s notářsky ověřeným podpisem.

7 2
možnosti
Foto

No, s ohledem na zdravotní stav sebevraha, jak jsem se mohl dočíst až později, bych asi cizí zavinění nepředpokládal. Ovšem motiv pro odeslání dopisu pro mě doposud naprostou záhadou.

1 3
možnosti
Foto

Proč mi připadá otázka, zda šlo o ostrý náboj vůbec zajímavá?

Protože Babiš to v tiskovce řekl, že v obálce byl ostrý náboj. Že on sám není odborníkem celkem na nic asi už dobře dokázal při návštěvě školy. Ale i tak, zmínka o ostrém náboji zvedla váhu dané výhružky.

Brali byste vážně, kdybych vám poslal výhružku s pěnovým nábojem z nerfky? Nebo třeba čokoládovou maketou Brněnského orloje? Asi ne tak zcela.

A byť zprávu vypustil do světa člověk, kterému už pomalu snad nevěřím ani nos mezi očima – potvrzení policie, že se začala případem zabývat z toho udělala zprávu o dost důvěryhodnější. Takže zjištění po týdnu a půl, že nešlo o ostrý náboj (zda šlo o realistickou repliku nebo třeba žvýkačku, nevíme) tak trochu zvedá pár otazníků, například ty již vyřčené v článku.

Andrej Babiš tento příběh medializoval a celkem mě udivuje, že právě jeho stabilní příznivci z komentářové sekce nejsou zvědaví na jeho rozuzlení.

5 4
možnosti
Foto

(Pozn.: Raději jsem odpověď sepsal všem v samostatném komentáři, než tím reagovat přímo na některý z útočných komentářů, kde by odpověď stejně jen částečně kopírovala nastolené téma daného vlákna.)

2 1
možnosti
Foto

Taky mě napadlo co a jak se vlastně stalo. Jenže v tom mohou být zainteresované další osoby (například příbuzní) a ti si nepřejí zveřejňovat další informace. A mají na to plné právo. Prostě to nevíme.

P.S. Zjištění zda-li jde o ostrou munici nemusí být tak úplně jednoduché.

2 2
možnosti

Absolvoval jste ZVS (základní vojenská služba)?

Pokud ne, tak asi budete mít opravdu problém rozpoznat munici cvičnou od munice ostré ;-D

2 0
možnosti

Zbytečná blog, zbytečného blogera.

;-(

4 4
možnosti
Foto

Tak tedy děkuji za zbytečný komentář zbytečného komentátora ;-D

8 3
možnosti

Babiš na tiskovce řekl, že Monike přišel ostrý náboj. Policie včera psala o nábojnici.;-)

3 3
možnosti

Cože, ani Fórum24 ještě nevydalo zprávu o tom, že atrapa, či "neostrý náboj" vlastně neznamená vyhrůžku?

Ani zprávu o tom, že ten podivín s ?rakem? tak spoléhal na nové Babišovo onkologické centrum, že to potom nedal a může si za to vlastně Babiš sám?

Jsem si jist, že určitou blogerskou rodinku by neostrý náboj nechal naprosto v klidu.

Věřím i tomu, že ta rodinka a mnozí další, správně volící a uvažující byli naprosto zděšeni z SMS, která vyzývala k mobilizaci. Určitě ten sprostý počin odsoudili. Co na tom, že tu SMS nikdo neviděl.

Ale ta nábojnice..

7 3
možnosti
Foto

Hezký pokus změnit téma. Mně docela stačila Babišova tiskovka, kde z toho udělal hlavní téma kampaně. Na spoustu lidí zabrala.

Co o tom píšou nepříliš známá média mě moc nezajímá, pokud už vydali nějaké spekulace, tak je mi to fuk. Oficiální zpráva Policie ČR vyšla až předevčírem, do té doby nikdo nic moc netušil.

4 4
možnosti
Foto

;-D ,,Vše co máš, to nám dáš, to vyšumí" (Rychlá rota Č+D a spol.);-)

2 0
možnosti

Fantazírování byla vždy velká doména u našich vševědoucích občanů. Osobně jsem přesvědčen, že je úplně fuk, jestli náboj byl ostrý nebo slepý. Tady šlo o jasnou symboliku, co takový doručený náboj vyjadřuje. A jestli chcete naznačit, že snad ten člověk byl zavražděn Babišovým týmem, napište to rovnou, nebojte se. Rakušanovi lidé vás za to nezavřou, věřte mi.,

13 1
možnosti
Foto

Nic takového netvrdím, ani přímo nenaznačuji. Mohlo jít naprosto v pohodě o sebevraždu, ale s nějakou zvláštní motivací. Žel už asi nezjistíme s jakou.

Nebo šlo prostě jen o nějakého nešťastného člověka, který si vybral dost nešťastný čas ke svojí výhružce a ke svému odchodu.

0 1
možnosti
Foto

Zbývá otázka, zda odesílatel nespáchal sebevraždu ještě před odesláním náboje a také, zda sebevražda nebyla spáchána čtyřmi střelami do hlavy a šesti bodnými ranami do zad.

7 0
možnosti
Foto

Už poměrně návodná otázka a trochu morbidní humor, ale pobavilo ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS