Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Kateřino, přišla jsem se podívat, jestli pan dokonalý musel mít opět poslední slovo. Jistěže ;-D Na mě se kdysi lepil podobně, byla z toho probdělá noc, kdy člověk řeší neuvěřitelné pitomosti s neuvěřitelným hnidopichem. Myslím na něho v souvislosti s posledním článkem paní Ivany Dianové - kéž by se navrátil k těmto věcem a byl by pokoj!

0 0
možnosti

Dobrý den, paní Jarmilo. Já ho samozřejmě taky znám a obvykle na jeho výplody kašlu. Ale někdy se nudím a mám chuť se trochu pobavit. A pan dokonalý je na to naprosto ideální ;-)...

4 0
možnosti

Očividně se režimu nebojíte, Kateřino. R^

0 0
možnosti

Věřím tomu, že nejsme naštěstí ještě tak daleko, abych se ho bát musela...

0 0
možnosti

I když spekulujete, tak v zásadě máte v závěru pravdu. Ten nový připravovaný zákon vaší spekulaci nahrává.

Otázka je jak by to tedy mělo být, protože veřejnost v tomhle nemá jasno a dlouho mít nebude.

Má se novelizovat zákon? Například čekání na rozhodnutí soudu na blokaci webu by taky mohlo napáchat nenapravitelné škody. Předběžné opatření soud ani vydat nesmí ve světle závěru soudu o omezení svobody slova v textu článku. Takže každý čtenář si může představit efektivní řešení.

0 0
možnosti

Asi takhle, právo na svobodu projevu není absolutní. Může být omezeno zákonem a není to o šíření lží. . Definitivně také u nás rozhoduje Ústavní soud.

3 4
možnosti

Takže některé pravdy nesmí být prostému lidu zjeveny ze zákona ?

8-o?

4 2
možnosti
Foto

Už brzy: VKRITu do zákrytu.

6 1
možnosti

Spekulujete, byť uznávám, že se ta spekulace nabízí. Vzhledem k tomu jak chce vláda podporovat "protidesinformační" média. Nicméně takhle to nevidím, vláda jen prostě neví jak by prosadila svůj pohled na "svobodu slova" konec konců i pan Fiala uznal, že je to na hraně zákona. Ona je vláda v poměrně schizofrenní situaci, bez zákona nemůže s "desinformacemi" účinně bojovat, pokud zákon prosadí, přizná se k "cenzuře" a bude jí to u voleb spočítáno.

Jistěže právě díky těmhle rozsudkům je veškerá odpovědnost na tom kdo ty weby fyzicky odpojil, resp. zneviditelnil. Jak dopadnou žaloby na něj uvidíme i to bude jistým měřítkem stavu naší společnosti.

2 0
možnosti
Foto

Jen si nejsem jistá, jestli to nebude od vlády medvědí služba. Zakázané totiž nejvíc chutná. (A to už od Jiráskovy doby TEMNA). ;-)

2 2
možnosti

Proste nedokazu pochopit, proc maji lide potrebu umyslne vyhledavat lzi. Jako jsem nikdy nechapal, jak muze byt nejctenejsim denikem Blesk. Ono to o nas neco (nebo spis mnohe) vypovida.

6 0
možnosti
Foto

R^

Zda se, ze zamotat se s dnesni vladou v cemkoliv je uz samo o sobe kapku destruktivni. Pro firmy i pro obcany. :-)

7 7
možnosti

Moc se těším, až budou některé weby podávat žalobu. To budou muset jejich provozovatelé vylézt z anonymity;-D

7 1
možnosti
Foto

Souhlas. Bylo mezi nimi i par apolitickych, ktere davaly prostor bez rozdilu vsem a Rusko nebylo jejich tema. :-)

4 4
možnosti
Foto

Souhlasím jen částečně. Podle mne je vláda bezradná či nepříliš motivovaná. Jako by to vnímala jako horký brambor. Ostatně za celou dobu jejího působení neudělala nic ani pro rehabilitaci F. Peroutky. Ani slovem.

Co se týče té malé návštěvnosti desinformačních webů, což jste zjednodušila na "nikdo je nečte", v tom se, domnívám se, mýlíte. Obsah se šíří jinak prostřednictvím mailové pošty.

A pak tu máme ještě horlivce, kteří si dávají to práci a vychytávají opravdové "chuťovky" kde se dá a sdílejí je. Jedna z nich nedávno zmizela z účtu Ivana Davida, protože uživatel, od něhož pocházela ji odstranil. Možná musel.

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,04
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik