Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte to prosté. Vymalujete Babiše podobně jak se vymaloval on sám - oběť agresivního antibabiš programu. Dramaticky vymalujete Pavla jako jestřába, tedy agresivního fógla armáďáka, opentlíte to ještě jestřábími skřeky a americkými notami . Doplníte, že není schopen vymyslet nic z toho, co se zaskvívá ve Vaší uvážlivé hlavě, a je zhruba vymalováno. A k tomu Tchaj-wanu: Byl to telefonicky rozhovor, nikoli příprava na boj o lidská práva. Používáte slovo agresivní, aniž byste vnímal, jak předpojatý, podjatý a agresivní je Váš text.

PS:

Chudák Babiš, jak ten byl otloukán, holoubek. A přitom se u soudu pokusil vytřít si ústa vlastním synem. Snad proto, aby jeho příznivci viděli, jaké má svaly?

Ach ti spravedliví občánkové a bojovníci za svá privátní lidská práva.

13 5
možnosti
ZH

Já jsem rád, že mi vytýkáte bojík za privátní práva, jistě jde více o důležitější kolektivní práva ;-D

4 4
možnosti
Foto

Nezapomínejte, že Jestřáb má hned 3,4 milionů lidí do první linie.

9 6
možnosti
Foto

;-DR^ Co naděláme, když lidé preferují "důstojnost" a solidní vzhled... Tím se vyznačují i sňatkoví podvodníci...

11 8
možnosti
Foto

J31i79r44i 15C35i61z

1. 2. 2023 21:39

Pane Horner, co plka jestrab nebo holubice u tak bezvyznamneho statecku jako je CR, tak toho si opravdu nikdo z mocnych tohoto sveta ani nevsimne. Nanejvys nejaky referentik na cinskem MZ neco sesmoli do protestu a tim je vsechno uzavreno. Soucasna NF z toho vytezi nejake body u svych priznivcu za velke "hrdinstvi" pristiho prezidenta v jejich sluzbach, ale to je tak vse. V Nemecku nebo Francii si takove blbosti nikdo ani nevsimne, jinak by to dali do zprav ZDF, ktere denne sleduji. Budte v klidu. Sam jsem zvedavy, zda s pristim prezidentem lampasakem s komunistickou minulosti se vubec bude nekdo chtit bavit. Asi to zustane ve stejnem rozsahu jako s poslednimi dvema z Prognostickeho ustavu KSC, tedy mocnym tohoto sveta bude uplne ukradeny.

3 6
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik