Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím, že není náhoda, že jste si v novácké soutěži "Na lovu" ve finálové části ani neškrtl. Vám to zřejmě moc nepálí, když si ani neuvědomujete naše členství v NATO, a z toho vyplývající výhody a závazky.:-)

4 2
možnosti
Foto

Tak jste nám tu hezky zalhal, o tom jeho tvrzení o vyslání vojáků, ale jinak máte pravdu, bude proamerický. Podle mne je to lepší, než být proruský.

6 1
možnosti

Pan Horner nám zkritizoval pana Pavla. Potvrdil tak moji dobrou volbu. Ano, pane Hornere, americké zájmy jsou i mými zájmy. Zájmy ostatních velmocí (zejména Číny a Ruska) mými zájmy nejsou.

10 1
možnosti

Každý to má holt jinak, mými zájmy jsou zase především zájmy české, nikoli ruské, americké, čínské nebo africké.

8 0
možnosti

Nejde ani tak o nějakého jestřába, spíš mě to připadá, že si Pavel nějak popletl datum své inaugurace, poněvadž už úřaduje jako by byl už na Hradě.

9 9
možnosti

Sdělte nám to tajemství, jaké že to vykonává pravomoce prezidentského úřadu?

3 0
možnosti
Foto

J23a24n 36Š49i14k

2. 2. 2023 7:16

Aha. Takže Poláci jsou zlí, protože nám ukradli kdysi část území, proto jim nepůjdeme na pomoc, když jsou našimi spojenci. S kým tedy podle Vás máme být ve spojeneckém svazku? Tak malá země jako my? USA ne ti jsou zlí, Poláci jsou zlí...kdo další. No, takže státy, které zbývají, nepočítám-li Somálsko nebo Monte Carlo je Čína a Rusko, viďte? No ono pane Hornere proruským dezolátům nemusí nikdo nadávat, ani na ně ukazovat. Oni se dokáží odkopat sami. Hezký den

12 6
možnosti

Dnes není nezbytně nutné být v nějakém vojenském paktu, pokud i malý stát dělá slušně svoji zahraniční politiku.

;-)

1 4
možnosti

Souhlasím, pro mnohé šok. ČR má normálního prezidenta! Je živý a mluví. Údajně jsme v NATO. Objev, jsme součástí kolektivní obrany. Ústředí asi v Moskvě nebude. Fotky z Bílého domu docela dobré. No dodržení závazku, 2% HDP asi ještě lepší. Pomoc přepadeným? Úplně nejlepší. Uznat, že každá země si může vstoupit kam chce? Volat s kýmkoliv? Souhlasím, už docela neobvyklé. Už jsme docela odvykli ...

Krásné doby folkloristiky. .Miloš olešťoval salaš v Kremlu. Kdy se popyšňoval šohajem - čínským kamarádem. Velel ! V Lánech peřinám. Souhlas. Skutečný prezident Mynář nás do žádné války nezavlekl. Je to prosté, neměl čas. I nyní řeší Oboru s těžbou kamene. Zdravotní stav pašíka, uhynul. Krásné večery se Samovarem - U skartovačky tajných dokumentů. Tož, už je konec ..

Pravda - Stínadla se bouří. Vítejte pane Jaroslav Foglare - Jestřábe. Ty skautské zásady opět na scéně. A stařík? Odstěhuje se. Do chaty v Jezerní kotlině ... :-)

12 0
možnosti
Foto

Od zastánce Rusů se ani jiný článek čekat nedal.

11 1
možnosti

;-D;-D;-D

Klasická reakce! Když nic nemáš, dáš tam Rusko.

5 6
možnosti

Nikdy bych si nemyslel, ze na zaklade mych zkusenosti s vasimi clanky z minulych dob budu nekdy souhlasit. A tady jste prastil krovak primo na hlavu. Vam velka karma.R^

8 5
možnosti

Vyrozuměl jsem z textu, že Pavel neměl nikomu telefonovat, protože nám Čína vyhlásí válku.

8 1
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 21,58
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik