Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak článek zmizel úplně, už zbyla jenom diskuze.

2 0
možnosti
Foto

Já se ještě musím vrátit k diskusním příspěvkům MUDr. Vodvářky v této diskusi, který učebnicově potvrzuje pravdivost Vašeho blogu.

Před lety se navážel do blogera J. A. Poláka, který měl psychické potíže za to, že v minulosti vstoupil do KSČM a z této strany poté vystoupil. Tehdy psal, že každý, kdo kdy vstoupil do této strany má podstatnou mozkovou poruchu. Pro jistotu cituji přesně: "Chci říci, že vstup do této strany už znamená podstatnou mozkovou poruchu /bez ironie/."

https://jaroslavpolak.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150630_467038_blogidnes

Tímto příspěvkem MUDr. Vodvářka porušil jako lékař lékařskou etiku. Ale ještě zajímavější je, že v případě generála Petra Pavla s jeho dlouholetým členstvím v KSČ podle diagnózy MUDr. Vodvářky, musí mít generál Petr Pavel podstatně větší mozkovou poruchu, protože Petr Pavel byl komunistou mnoho roků.

Ale o tomto MUDr. Vodvářka nepíše.

Navíc o svých názorových oponentech píše lži-viz tento jeho diskusní "příspěvek" na moji adresu na druhé straně-cituji:

"Které tvrzení o vás není pravdivé? To, že jste kryptogenní rudoch (jak jste si nechal potvrdit v administraci tohoto blogu), nebo to, že jste podváděl s karmou a byl vyloučen z této blogerské komunity"

To, že jsem kryptogenní rudoch, mi nikdo z administrace nenapsal (tímto oslovením může MUDr. Vodvářka podle svojí diagnózy titulovat prezidenta Petra Pavla, který byl dlouholetým členem KSČ a já jsem v KSČ ani v KSČM nikdy nebyl).

A, že já osobně jsem podváděl s karmou mi též z administrace nikdo nenapsal (pouze to, že bylo manipulováno s mojí karmou, za což mne admini nepochopitelně stáhli z hlavní strany blogu, aniž cokoliv vyšetřili).

0 0
možnosti
Foto

Pane Petriku, stazeno komplet bylo zrejme vice autoru, nez si myslime. Ja za to, ze jsem opravila odkaz v systemu tak, ze jsem stahla clanek a zverejnila znovu s odkazem misto abych v systemu dala pouze aktualizovat. Pricemz pani redakce sama navrhla, at to jen opravim a proti obsahu nic nemela. Vysledek byl pro ctenare naprosto totozny.Navic jsem o tom, jak to opravim pani Janku informovala (ze stahnu a znovu zverejnim) a adminka pripustila, ze o zpusobu opravy se lze domluvit s redakci. Psala jsem samozrejne v nesouladu se zrovnapravdou. Bavit se s p.Janku je jako bavit se s automatem. Namitat, ze znovuvlozeni zavadneho textu, za coz jsem byla vyhozena, je z duvodu zamezeni nenavistneho, lziveho nebo jinak zavadneho textu a toto neni ani dle redakce muj pripad, bylo jako mluvit ke zdi. Povazuji sve stazeni za zaminku.

Zmizelo dost autoru. Trcalek porusuje kodex blogera imrvere, ale kdyz jsem na to poukazala, napsali mi uz drive, ze mne mohou komplet stahnout. Jsou zde nejake podivne vazby a duvody.

Pan Majzlik byl stazen komplet asi dnes take, aspon jsem ho nenasla po zadani jmena.

3 0
možnosti
Foto

Pane Majzlíku, vám to neprošlo kvůli ozdrojování :-(, už brzy bude po starostech, nebude to v souladu s KRITem. Nový president se chová jako Rakušan, ten také vyhodil policejního ředitele a ještě nebyl ve funkci. Myslím si, že by s tímto přístupem neprošla ani Charta77.

1 0
možnosti
Foto

I44v92o 78C77i38l22i67c46h

1. 2. 2023 22:35

Když jsem ještě psával častěji, také mi mnohokrát článek stáhli. A proč taky ne? Není to zde můj prostor, jsem zde pouze hostem a když mne zde hostitel nebude chtít, má na to plné právo. Mohu si psát cokoli chci, i sebevětší blbosti, na vlastním webu, jen mne tam holt nebude skoro nikdo číst :-P Ale obviňovat redakci Babišova média, že jsou součástí protibabišovského spiknutí, to už je fakt dobrá diagnóza ;-D

4 3
možnosti
Foto

Ono je to jako s Vami. Kdyz byl u moci Babis, psal jste odvazne proti nesmyslnym covidovym narizenim. Potud Vam vsechna cest. Kdyz se vlada vymenila (kterou jste volil), proti panda zakonu ani tuk, za povinne ockovani lidi nad 60 let jste se vyslovil v souladu s vladou a zminku o trestnim oznameni na Valka, protoze naridil reklamu k ockovani deti (i kdyz uz bylo dost informaci a SUKL byl proti) nevidite rad.

Proste patritw mezi ty, kteri soucasnou vladu obhajuji, at dela co dela.

4 0
možnosti
Foto

Normálně by měl původní článek tak čtenost cca 200x a

Uliční výbor by ho zepsul, jak je u nich zvykem. Kouzlem nechtěného je vysoká čtenost a zamyšlení, kdo s námi manipuluje.

4 0
možnosti

To je v pohodě, obrázek jsme si někteří ohledně práce redakce co se týče blogů, ale třeba i nesmyslných blokací za nic, udělali už dávno. A komunikace s paní Janků je už tuplem ztrátou času, pokaždé se totiž dozvíte pouze otřepané a ohrané fráze o tom, jak je všechno z hlediska jejich rozhodnutí v nejlepším pořádku.

8 0
možnosti

Na paní administrátorku Janků mám již dlouhou dobu podobný názor. Asi nejvíc mě pobavilo, když jsem kdysi u administrace reklamoval smazání mého příspěvku s udělením banu s poukazem na to, že některým mým diskusním oponentům podobné příspěvky bez problémů prošly.

Od paní Janků se mi tehdy dostalo odpovědi: "Je mi líto, ale k cizím příspěvkům se vyjadřovat nebudeme. Rádi s Vámi probereme ty Vaše, cizí ovšem nikoliv. " :-)

0 0
možnosti

J91a76n 92R46á67ž

1. 2. 2023 19:39

K článku jen jedno : Kdy se už konečně přestane Ing Pavel titulovat "generál"?

Generál je vojenská hodnost používaná v armádě a prezident je civilní funkce. Pan Pavel má v civilu používaný titul

inženýr, zkráceně "Ing" a tak by měl být i titulován.

0 0
možnosti

Jsem plne proti titulu general, stejne jako vy pane Razi. Je zvolen prezidentem a do 9 brezna by mel byt takto oslovovan. (neznam titul v cestine "prezident elect"). Po slozeni slibu, je to "Prezident Pavel"!!!

Co se tyce titulu "ing" ci "Ing" a i dalsich titulu pred a i po jmene, jsou ukazkou "povysovani" osobnosti podle vzdelani. Uz konecne nemusime v demokratickem state delat "elitu" obcanu.

0 0
možnosti
Foto

Pane Majzlíku. Lžete, jak Rudé právo. Dne 16. 02 2022 Krajský soud v Bratislavě zamítl žalobu předsedy české opozice Andreje Babiše, že je neoprávněně evidován jako agent StB. Šlo o obnovené řízení, předchozí rozsudky, jeden v Babišův prospěch, druhý v neprospěch, už dříve zrušil slovenský Ústavní soud. Babiš tak zůstává evidovaným agentem komunistické Státní bezpečnosti s evidenčním číslem 25085. V minulosti opakovaně tvrdil, že všechny soudy ve věci vyhrál.;-D;-D;-D;-D

6 2
možnosti
Foto

Pane Majzlíku jak StB fungovala znám rozhodně lépe než vy. Když nahlédnete do spisů Babiše zjistíte, že Babiš věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Jako důvěrník se osvědčil a je mu nabídnuta spolupráce s StB. Babiš souhlasí a podepisuje spolupráci s StB, jako agent pod krycím jménem Bureš, evidenčního čísla 25085. Vázací akt podepsal v kavárně U Obuvníka v přítomnosti dvou agetů StB. Protože se jako agent osvědčil je mu po 5 letech nabídnuto jít do Maroka do PZO. Babiš donášel StB po dobu 8 let. Do roku 1990. První jeho úkol jako agenta byl donášet na svého nadřízeného, který odmítl spoluprci s StB. Na agenta Babiše se dochovalo celkem 12 spisů a to u nás i na Slovensku. Ze spisů vyplývá, že StB měla k němu takvou důvěru, že se sním scházela v konspiračních bytech,

4 3
možnosti
Foto

J68i90r78i 15C72i53z

1. 2. 2023 18:18

Vazeny autore, berte tuto situaci s vasim blogem tak, ze proste nepisete podle not NF a proto jste tvrde cenzurovan. Ze tady ctete na blogu rasisticke prispevky napr. od jednoho se psem, tak to projde. Jsou i dalsi nechutne blogy od stale stejne party, kterou v diskusi houfne podpori dalsi volici NF a zaroven blogeri. Jak spravne pise pani Kristofikova evidentne nekteri blogeri tuto cenzuru a neustale blaboly omezenych diskuteru absolutne neustali. Puvodne jsem se domnival, ze pokud je skutecne majitelem iDnes pan Babis, tak nekdo z jeho tymu kontroluje, co se zde deje. Zatim se tak nestalo a velice bych si pral, aby mancaft cenzoru z blogu iDnes dostal padaka a byl nahrazen solidnimi lidmi s demokratickym videnim sveta zapadniho strihu, nikoliv vychodniho. Velice mi to pripomina "nezavislou" CT rizenou komunistickym nomenklaturnim kadrem Dvorakem, ktereho do funkce dosadili stejne nomenklaturni kadry jako je on. Co bude dal uvidime, ale zatim nevidim zadne svetlo na konci tunelu a nejsem zcela jiste sam.

9 2
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik