Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen pro vaši informaci, generál Pavel kdysi sloužil mimo jiné i u Prostějovské jednotky, dnes známé jako 601. skss

https://cs.wikipedia.org/wiki/601._skupina_speci%C3%A1ln%C3%ADch_sil, která má mimo jiné v repertoáru i vysvobozování rukojmí a s tím související ochranu zájmových osob, takže sorry jako, ale věřte, že pan prezident Pavel o osobní ochraně opravdu něco ví.

https://www.youtube.com/watch?v=fifFFwW6UR0

Dum spiro spero...:-)

2 0
možnosti
Foto

Tak "dokud dýchám, doufám" jsem si ve druháku gymplu vyšila na náramek na ruku - a že ruční práce ( právě s výjimkou výšivek) nebyly a nejsou mým koníčkem...

Leč upřímně řečeno, nezkoukla jsem Vaše odkazy, tudíž netuším, která bije.[UA]

0 0
možnosti

P83e86t23r 14J41í29l65e33k

2. 2. 2023 8:25

Alenko, chápu vaše rozpoložení. Začnou vylézat strašlivé lumpárny, které vámi prosazovaný gauner páchal na Hradě. Vaše jedovaté sliny plné zloby tomu nezabrání....

[UA]

2 0
možnosti

A který Hrad máte vlastně na mysli? Ten pražský anebo kyjevský? ;-D

0 0
možnosti

Možná se jedná o přisvojování pravomoci veřejného činitele. Pravda a láska vítězí.

0 0
možnosti
Foto

Válku na Ukrajině vyprovokovaly kladné reakce Západu k přání Ukrajiny o vstup do NATO. Nepokládám za příliš diplomatické, aby nastupující prezident, jehož názor určitě nebude v této věci směrodatný, přiléval olej do rozhořené války a prohlašoval, že se Ukrajina musí stát členem NATO.

1 6
možnosti
Foto

Není to diplomat, je to voják. Dost mě ta zpráva na Novinkách vyděsila. Tak snad naši pidizemi nebudou brát světoví hráči vážně.

1 7
možnosti

Další zhrzená kobliha.:-)

8 1
možnosti
Foto

Tohle svědčí především o vaší úrovni.

2 0
možnosti

Já vás chápu, ale jen bych ráda upozornila, že prezidentova úloha nespočívá v pobytu v posteli, pyžamo není předepsaný oblek a jízda na vozíku, mávání holí a chrlení urážek nepatří k zásadním a jediným funkcím prezidenta. Rozumím, že jste za posledních deset let nic jiného neviděla, ale dají se vyhledat informace, že to má být ve skutečnosti jinak.

Prezident vykonává ve své funkci nějakou práci, má povinnosti a ten nový se jich zhostil neprodleně, což část obyvatelstva absolutně není s to pochopit.

15 3
možnosti
Foto

Dělám to se sebezapřením, ale zastanu se prezidenta Zemana, resp. míním Vaše hodnocení posledních 10 let. Souhlasím s Vámi, jak poslední 3 roky vypadal, jak se choval a jak se sebou nechal vláčet hradními úředníky.

Doufám, že ničeho z toho už se nikdy nedožiji.

Nicméně zhostění se prezidentských povinností NEPRODLENĚ fakt neznám, rozhodně ne před inaugurací.

Povinností prezidenta, které má vykonat BEZODKLADNĚ, se určitě ppPP (pan prezident Petr Pavel) zhostí; jasně že na rozdíl od - a nejen posledních tří let - pp Zemana.

3 1
možnosti

J87a42n 54H98o32r42a

1. 2. 2023 17:00

No, pro Vás je označení "zelený mozek" výrazem klasifikace, pro většinu zde diskutujících to spíše vypovídá o vaší mozkové kapacitě, kterou neschováte ani za sarkastickou recesistku 67+ ...

11 3
možnosti
Foto

... a za chvíli to bude 68+.

Dík za upozornění, budu to muset změnit. ;-);-D

0 0
možnosti

Protikandidat se debatami proknucel a ted uz kope kolem sebe. Mara dostal prvni kopanec, dalsi (Vondrak?) budou nasledovat ;-D

9 0
možnosti

Ta touha si tak nějak flusnout. Tak si autorka tak nějak flusla a flusanec jí stéká po tváři. Čert vem realitu, pocity jsou holt pocity.

10 3
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik