Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K tomu nadpisu si dovolím dodat, že podíl ženy na všem vidím tak na šedesáti procentech. Měli jsme v sobotu takovou sešlost a zatímco se sčítaly hlasy, my řešili pro život důležitější věc. Řešili jsme, proč žena opouští muže a kdo za to může. Téměř všichni se shodli na tom, že vinen je chlap, protože není k ženě v posteli dost pozorný. Já přišla s tím, že záleží více na ženě, asi ze šedesáti procent. No probrali jsme toho ještě dost, byl by z toho zajímavý článek. Škoda, že nebloguji... Zlatokopku jsem si, pane Beránku, domyslila, nevím, jestli správně. Nemám se zlatokopkami ani se zlatokopy žádnou zkušenost, ale takový Pavel Dobeš radí, až vám ta potvora zastoupí cestu, sedněte na zadek a seďte jak z trestu, jen ať si táhne... Tak propříště - když zamilovat, tak do té správnéR^

3 0
možnosti
Foto

J50i82r24i 61C98i86z

31. 1. 2023 15:45

;-DTed jste me dost pobavila pani Cerna. Vzdy, kdyz jsem se nejakym nahodnym rizenim priblizil ke skupince zenskych, tak najednou zmlkly a divali se na me jak na smradlavou ponozku, proto jsem vycouval radsi k chlapkum, tam bylo jasne co se bude probirat. A ted uz konecne vim, co ta skupinka bab mela za dulezite tema k reseni. No jaky je jejich chlap v posteli a jestli by nestalo za to ho vymenit za lepsi kvalitu! To je fakt dobry a clovek se uci cely zivotR^!!!

1 0
možnosti
Foto

J14i37r57i 30C14i70z

31. 1. 2023 13:50

:-)Vy jste spokojeny s vypadnutim zlatokopky z vaseho zivota, coz je vase male vitezstvi. Vetsinou je podle me chyba na strane toho, kdo si zlatokopku dovolil az prilis pustit k telu. Mel vice rozvazovat klady a zapory, jenze zivot ma nejake zakonitosti a i velmi inteligentni clovek pod mlhou lasky ztrati hlavu a vidi jen ty prednosti. Pro me je po ruznych zivotnich zkusenostech mnohem horsi situace potkat hnupa nebo hnupku. Jen pro priklad uvedu, jak obcas pri cestach vlakem dojde na muj sport a od spolucestujiciho slysim takove veci, ze bych ho mel urcite hledat mezi prominenty meho sportu, jenze on to je balik ze zapadle vesnice a nikdy nic v zadnem sportu nedelal. Pokud se podivate obcas do diskuse i pod jinymi prispevky na blogu iDnes, tak tam casto najdete uplne stejnou sestavu, co opakuje svoje "moudra" o vsem moznem i nemoznem. Holt rozumi vsemu na urovni toho balika, co jsem ho zminil. Ale to se da jednoduse vyresit tak, ze jakmile vidite jmeno autora nebo autorky diskusniho prispevku, tak tu kravinu nectete. S tou zlatokopkou jste se asi nadrel vic.

4 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že nejhorší se srážka s blbcem. Mnohé zlatokopky sice toho moc hlavě nemají, ale zase mají jiné přednosti. Většinou ty silikonové. Některé zlatokopky jsou i dost inteligentní, ale chybí jim moudrost. A myslí si, že jedině ony mají pravdu. Moudrost v dnešní době je ale nedostatkové zboží.

5 0
možnosti

Opět jsem zasypán pojmoslovím. Fakt nevím co to je - Pravdodoláskař, Kavárník? Podobně, že mám za svého přijmout jakéhokoliv prezidenta- Byl přece zvolen. Nyní jsem si žil 10 let -Bez hlavy státu a šlo mi to ... !

Nevím, asi výchovou. Já se proti autoritám nevymezuji,. Jsou potřebné. Musím se s nimi ovšem ztotožnit. Jak má špatného člověka změnit. Cedulička na dveřích, nebo Standarta v obýváku? U Miloše mi trenýrky lají dodnes! Uznávám trojí vlajky na nádvoří. To by bylo hezké - ČR + EU + Anofertu. ...

Podobně pojem Zlatokopka. Vážně, opět nevím.Za život, nestřetl jsem se. Slovy otce mého - "Neženil jsem se proto, abych se rozvedl". Vyvozuji - To by mohla být partnerka, nějakého zlatokopa! Taky jsme ji na Hradě mohli mít ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Tak nevím, jak je to s klidem ve vaší duši, když plodíte takováto díla.:-/

3 4
možnosti
Foto

Asi mu to některá natřela v golfu. ;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 21,63
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik