Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč. Dnes i mnozí starší mají své dudlíky. Třeba i na blogu, resp.v tzv. diskuzích;-)Určitě mně tento příspěvek někteří potvrdí. Třeba i mínusem.

A rádi;-)

2 0
možnosti

L75u70d48ě61k 72T51o92n37d57r

31. 1. 2023 13:25

Dezelát se pozná právě podle toho, že NENÍ SCHOPEN logické argumentace. Ať mu řeknete jakýkoli argument, vždy jako odpověď uslyšíte jen snůšku emocionálních frází z konspiračních vebů. Dezoláti jsou sekta. Diskutovat s dezoláty je jako diskutovat se Svědky Jehovovými.

3 2
možnosti
Foto

I tak. Je ovšem až otázkou, zda někteří i, co jiné za dezoláty označují, nejsou také typu dezolát, možná že až na kvadrát;-)

4 1
možnosti
Foto

R^ s pochopení, ale i s úsměvem. I proto, že od ,,dezo" se může, ale i nemusí ,,postoupit" i až k ,,demo" OPĚT V ŠIRÉ ŠKÁLE ONÉ PŘEDPONY DALŠÍCH VÝRAZŮ. Např. od demolice třeba až k demoliceman, což může být i střelmistr, ale i terorista. Skupina Buty před lety natočila svůj ,,Demáček", a i v něm leccos přiblížila;-) Vámi uváděný VÝRAZ dezolát se ovšem již ,,vypracova" až do pozice IN, resp. až TOP:-)

2 1
možnosti

"Je suis désolé" je úplně normální a častá francouzská věta a znamená to prostě "Lituji" a dostane se Vám ji velmi často jako odpovědi v restauraci nebo obchodě, chcete-li něco, co nemají. Módní slovo "dezinformace" používají lidé jako Vy pro jakýkoli jiný názor, než ten jejich.

3 2
možnosti
Foto

Desinformace je především lživé tvrzení. Máte-li rád "alternativní pravdy", tak je sbírejte. :-P

5 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 27,58
  • Průměrná čtenost 1520x
Profesí jsem programátor. Občas píšu o věcech blízkých mému oboru, protože mě nejen živí, ale i baví.

Píšu i o tématech, ve kterých postrádám formální vzdělání, ale dění ve společnosti mě nutí udělat si na ně názor.

Závěrem, mého tátu asi znáte lépe, než mně.