Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Má to pan příští prezident těžké.

S tím spojováním - to mám na mysli.

Jak pospojovat zlo s dobrem (2,4 milionu lidí s 3,4 miliony)?

Nebo třeba jen Slávisty s Baníkovci...

No, třeba to zvládne.

0 0
možnosti
Foto

Těch 2,4 milionů lidí, to není zlo. Že někdo, koho zjednodušeně označuji za zlo, dokázal přesvědčit, ještě neznamená, že je dokáže udržet na své straně celých pět let. Možná bude stačit, když se nebudou vyplňovat ta „proroctví”, že nás všechny nažene do války apod.

1 0
možnosti
Foto

Hlavně vědět, kde je dobro a kde je zlo. Zkuste trochu sportu a Orwella. Blog vas pokřiví.

1 2
možnosti
Foto

Musím se přiznat, že posledních patnáct let jsem moc nečetl, ale obě nejprofláklejší díla, která Eric Arthur Blaire napsal, znám.

Co tam máte dál? ;-)

0 0
možnosti

S37t18e28v22e 80A63u75b46i19n

31. 1. 2023 13:52

Pavel vstoupil do komunisticke strany a byl vojakem v armade kontrolovane komunistickym rezimem a jeho manzelka byla v komunisticke strane a v studovala komunistickou skolu v Bratislave.Babis byl veden jako spolupracovnik komunisticke statni policie.

1 0
možnosti
Foto

Babiš byl vedený dokonce od roku 1982 jako agent. Když se Pavel dožil stejného věku, kdy už byl pomalu čas angažovat se víc, byl už rok 1989, takže po této stránce to vyhrál se štěstím.

Porovnání manželek: Druhá žena Petra Pavla opravdu studovala školu, která vychovávala politruky. Také ovšem dostudovala až po pádu režimu. Jejich svatba se konala až po roce 2000, takže tehdy byla komunistická minulost pro oba spíše stigma, než výhoda.

Monika Babišová je o 20 let mladší, než její manžel, takže naštěstí pro ni mohla stihnout nanejvýš tak Pionýra a SSM, pokud se vůbec angažovala.

Ale chci se zeptat, dalších 33 let jste žil někde v jeskyni, že nemáte žádné další informace o obou kandidátech?

2 2
možnosti
Foto

Tak Zlo mělo vždy rudou barvu a proto jsem se i já v sobotu a v neděli hodně radoval. Sparta nedokázala vyhrát v Olomouci a my jsme to v neděli v Edenu zvládli ;-D Jaro bude dlouhé, ale věřím, že to dobře dopadne

1 0
možnosti
Foto

Tím označením byste mému tátovi radost neudělal ;-D Ale jsem rád, že Vám Sigma udělala radost.

Já ovšem kopáče ani čutálisty moc nesleduji, můžu Vám jen popřát příjemné zážitky, ať už na tribunách, nebo z pohodlí domova :-)

2 0
možnosti
Foto

Myslím si, že aj keď zlo utrpí porážku, nikdy nekapituluje, iba sa stiahne a hľadá si ďalšie cestičky, tak už to v tomto svete chodí.

5 0
možnosti

A od toho jsou slušní demokraté, aby se Zlu postavili svojí pravdou a láskou! Boj Dobra se Zlem je věčný! :-)

3 0
možnosti

Tak už se babišovci smiřte s tím, že jste prohráli. Nic jiného Vám nezbývá. :-)

3 1
možnosti
Foto

Budoucnost ukáže, kdo prohrál. Bojím se, že všichni.

5 3
možnosti

Jj, a nejhorší na tom zlu je, že bude co nevidět jmenováno do ministerské funkce....

1 2
možnosti
Foto

Opravdu? To, které myslím já, nejspíš až tak za dva a půl roku, asi vidíme každý zlo v jiné osobě, ale to je v pořádku, to byl i jeden z důvodů, proč jsem nejmenoval. Můžete se se mnou podělit, koho myslíte Vy?

2 1
možnosti

Strasnej clanek. Vy jste skutecne “demokrat” kazdym coulem.

3 7
možnosti
Foto

A Vy se považujete za demokrata nebo "demokrata"?

2 2
možnosti

Zlo bylo poraženo, ale to nestačí.

Ještě by bylo třeba zrušit další prezidentské volby, aby byla jistota, že se zlo už nikdy nevrátí a demokracie se bude dál radostně rozvíjet...

4 7
možnosti
Foto

Kdybyste četl pozorně, pochopil byste, že se obávám těch voleb, které poražený kandidát sám deklaroval jako příští cíl svého hnutí.

3 0
možnosti
Foto

Přemýšlím, proč se pořád v souvislosti s Babišem mluví o ohrožení demokracie, když je v politice už skoro 10 let a nikdy se nic takového neprokázalo. Dost se o tom mluvilo před volbami 2017, že to můžou být volby poslední. Kroutil jsem nad tím hlavou, ale tak šířila to hlavně TOP 09, jejíž předseda Černín se vyjádřil, že mnoho jejich voličů není zrovna přemýšlivých, protože stačí ukázat plakát s K. Schwarzenbergem a hlasy jen letí. Volby 2021 stačily k tomu, aby byl Babiš běžným způsobem odstaven a přesto řeči o ohrožování demokracie nevymizely. Byl bych rád, kdyby další volby už byly bez obchodu se strachem a bez uměle šířené neopodstatněné hrozby a bez hledání nepřítele, který může za všechno.

8 4
možnosti

Protože nic jiného ty druhé svazáky a zastánce té jejich pravdy, nenapadlo.

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS