Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I26v21o 34P83a57t54t82a

3. 2. 2023 12:39

Cituji J. Paroubka: "Zatím všechny pravicové vlády, které byly v čele republiky, skončily špatně, s ostudou." Pan Paroubek zapomíná a má proč. Sám prohrál volby vlastní vinou! Ze strany 337 v knize Ekonomům to myslí černobíle vyjímám: Pokud by Z. Škromach nevymýšlel hlouposti ve formě volebního sloganu o třináctém důchodu a vzal „První prorůstovou a propopulační důchodovou reformu“ v paragrafovaném znění s tabulkami přechodného období (!), rovnou do vlády (virtually.cz/ archiv.php?art=5829), nemusela sociální demokracie ztratit ve volbách v roce 2006 hlasy voličů a ocitnout se až za ODS a panem Topolánkem. Poučení: Je třeba hledět si více výsledků práce svých podřízených, Marťané počkají.

0 0
možnosti
Foto

Mohl, jen by k tomu potřeboval asi milion Paroubků. ;-DRv

5 0
možnosti

J78a98n 28K71a69r89a42s39e63k

31. 1. 2023 12:33

dole pise pani Zahoranska, ze Paroubek odesel z cela CSSD neuvazene a ze to byla chyba ... atd a ze kdyby to prekousl, tak by mozna pristi volby vyhral. Jak se dalo ocekavat, rozumny Hannig to komentoval 'vynikajici a zasveceny nazor', kdyz predtim dal sam k dobru, ze Paroubek vlastne neni vubec hloupy a ze je to schopny recnik.

Jednu vec musim Paroubkovi nechat, tu jeho znamou vetu o tom nesplaceni statniho dluhu. V tomhle mel a ma pravdu a je skutecne mozno videt, ze se v te ekonomii vyzna.

V cem se pan Hannig a pani Zahoranska ale totalne myli je prave ta chybna predstava, ze pan Paroubek by byl schopny politik. Prave ze ne, tou svoji vetou o tom statnim dluhu, nakolik mel i pravdu - potvrdil ze prave schopny politik neni - tohle rict nikdy nesmel , protoze jako schopny politik by musel vedet, ze mu to omlati o hlavu a znemozni to jeho dalsi politickou karieru.

0 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelné, co si to dovolil ten Pavel!! Každý by měl přece vědět, že vedle Babiše se sluší ždímat čepici a sem tam něco kňournout v pokoře a úctě. A to zvláště, když byl Babiš tak třeskutě vtipný a řekl o Pavlovi, že je vládní kandidát. Babiš se snažil získat podporu u KSČM pro blaho všeho lidu.

2 0
možnosti
Foto

Oslovovat Babiše titulem poslanec je naprosto v pořádku po formální i věcné stránce.

Je to státní funkce na rozdíl od funkce předsedy ( majitele) hnutí ANO dnes už totiž neplatí, že strana a vlada jedno jsou.

Tedy jako obvykle jste od úvodu zcela mimo. Stejně jako v celém jodnocení Babišova politického působení ( např. Opatření za Covidu měly u nás jedny z nejhorších výsledků jak z hlediska úmrtnosti tak ekonomiky).

Takže to jak fungoval v čele státu, to jak se chová a jeho střet zájmů spolu podezřelými způsoby podnikání ( vyšetřován pro podvody a daňové úniky je minimálně ve třech státech) to jsou důvody proč prohrál,nic jiného hledat není potřeba.

Je vůbec s podivem, že je u nás tolik lidí co byli ochotni někomu jako Babiš hlas dát l.

2 0
možnosti

Poukaz na špatnou vládu je zrovna z vašich úst chucpe.

5 1
možnosti
Foto

Bla,bla,bla...jinak máte výdrž,všichni ostatní už od revolucionáře Vrabela odpadli a vy jste jako poslední šašek zbyl.To jste ještě nepochopil,že je to beznadějná tzv.revolucni akce a budete tady vykládat rozumy s nulovou hodnotou?Já Vám to pochopitelně neberu i zoufalý šašek má právo v demokracii mluvit...

3 0
možnosti

Krásná "diskuze". Koukám, že po víkendu už vlastně dneska bývalí komunistobijci tady excelují.

0 2
možnosti
Foto

Připadal Vám snad někdy pan Paroubek jako „komunistobijce?“ Pokud si vzpomínám, byl to on, kdo po dodrbaných volbách v roce 2006 plánoval vládnout s podporou tehdejší KSČM.

4 0
možnosti
Foto

Kojzar, Jambor, Paroubek.

Nevidím rozdíl. Jedno jsou.

6 0
možnosti
Foto

Už i Jirka „Velká kapsa“ Paroubek najel na vlnu kňů.

Tu lež o rozvědčíkovi si mohl odpustit.

Andrej Babiš mohl zvítězit, kdyby měl lepšího marketéra. Do KSČ nemusel vstoupit, kdyby ho k tomu nedonutila jeho maminka.

On má ten velkopěstitel řepky ve všem smůlu. Když něco myslí dobře, tak mu to pokazí někdo z jeho okolí.

8 0
možnosti

Svět je zlý a chudák dobrák Babiš je věčnou obětí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 836
  • Celková karma 29,31
  • Průměrná čtenost 1922x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik