Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Kolik jste vsadil?:)

7 0
možnosti
AT

Ty voe koukám, že podle Paroubka všichni všechno dělali špatně: Babiš, jeho PR tým, média, Okamura, mladí, televize, Kroupa, socdemáci .... jen je mi záhadou, proč tak jiskřivý intelekt skomírá na nějakém podřadném internetovém blogu .

20 1
možnosti
PV

Babis prohral, protoze svym knu-knu zacal az moc pripominat vas po prohranych volbach.

5 0
možnosti
Foto

Když použiji heslo z Babišovy předvolební kampaně, tak zvítězit nemohl, "protože Babiš". Lidé už prostě mají Babiše plné zuby a vzali to opravdu jako referendum o něm. Vždyť on i přes větší účast než před pěti lety, získal o 300 tisíc hlasů méně, než ten "slabý a nevýrazný" Jiří Drahoš v souboji se Zemanem.

18 2
možnosti
LH

Ale furt více než Karel, jak mi to vysvětlite😋

1 1
možnosti
AM

Budoucnost ukáže, jestli tady bude už jen ráj pravdy a lásky (a většina blogerů tím pádem svoje antibabišovké psaní pověsí na hřebík, neboť vše bude OK) nebo lež a nenávist zase vycení časem zuby.:-P

5 6
možnosti
IS

K vystřízlivění už došlo. V momentě kdy značná část voličů dospěla k racionální úvaze, že heslo "řídit stát jako firmu" je pouhý marketingový produkt stejně jako hláška "jsem pro mír, ne pro válku" podpořená urputným třímáním Jezulátka. V tomto ohledu Vy nevystřízlivíte nikdy. Připijte si se soudruhem Skálou na zdraví.

8 1
možnosti
Foto

Za posledních deset let zemřelo u nás zhruba 1 milion lidí – voličů. A naopak 1 milion nových voličů přibyl. A to je obrovský zásah do populace, do demografie země. A mladí voliči bez větších životních zkušeností se rádi oddávají snění, romantismu.

Zdroj: https://paroubek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797484

Tento Váš výrok nechápu. Ano, přibili noví mladí voliči a zemřeli staří voliči. Lidi o 10 let zestárli. Počet mladých voličů je však zhruba stejný jako před 10 lety. Ti nahradili jen bývalé mladé voliče. Bývalí mladí voliči jsou nyní o 10 let starší.

8 0
možnosti
PZ

Fotografie AB se Skálou nebyla nahrávkou na smeč od TV Prima, televize na schůzce nebyla a navíc AB tvrdil, že se Skálou nejednal.

8 0
možnosti
Foto

Takže - tento bloger, který ještě nedávno stál na demonstraci vedle stalinisty Skály, stupidního jedince Vrabela, vůdkyně KSČ Konečné a dalších podobných existencí, má zu drzost mentorovat jiné.

Pan Paroubek, politická NULA, vede sáhodlouhou esej o ubohém Babišovi a zlolajném Pavlovi.

Nemá smysl opakovat celou řadu ubohostí, kterými se pan Babiš presentoval ve svých vystoupeních - ono totiž byly veřejné a každý si mohl udělat vlastní obrázek.

To, že pan Paroubek se stal jakýmsi Quislingem současné doby, je známo již dlouho. Nikdo jej nebere vážně, nikdo jej nikam nezve, vyjma těch, co se shromažďují pod praporem Vrabela.

Každý jiný, jen se špetkou studu, by zalezl kamsi, aby se na něj zapomnělo. Pan Paroubek je jiný. Je svůj.

30 7
možnosti
Foto

Jsem si myslela, pane Vodvářko, že se předvedete. Úplně každý člověk má nárok vyjádřit svůj názor. I politická nula, jak píšete, ten nárok má. Ale s tou politickou nulou nemáte pravdu, protože svého času to v politice pan Paroubek někam dotáhl.

9 12
možnosti
LS

Pan Paroubek od Vrábela.

Snad vaše postřehy pan Vrábel zhodnotí...

6 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,65
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik