Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dal jsem vám karmu, ale nemyslím si, že jsme skončili v poli poražených. Naopak. To, že jsem ve druhém kole rezignoval na volbu jednoho či druhého, beru jako svou výhru, protože mám čisté svědomí, že jsem udělal maximum, co bylo v mých silách

1 0
možnosti
Foto

Drzme si palce. Hlavne at to valecne blazneni prestane a CR se nepropadne do zasadni chudoby. Ostatni prezijeme.

Kazdopadne je ulevne, ze skalni demokrate nemuseli obsadit ten hrad, jak vyhrozovali a chvilku jsou snesitelni diky euforii. :-)

1 0
možnosti
JT

Samostatné, více soběstačné, více nezávislé, svobodné a spolupracující ostrůvky již existují. Ty je třeba rozšiřovat a tam vidím budoucnost. Každý si k tomu musí dojít sám, probudit se z hypnózy, že čím víc bude pro systém pracovat, systém se mu odvděčí a hledat cesty. Průkopníci alternativních cest už tu existují. Příroda a vesmír funguje na lidské společnosti nezávisle a lidem, kteří se na to napojí, pomůže.

1 0
možnosti
RE

Dna jsme ještě nedosáhli, soudě podle návštěvy kavárny na Vinohradech. Pokud je to tím, že si většina těch lidí myslí, že vládu ani prezidenta k životu nepotřebuje, tak jedině dobře:))

1 0
možnosti
JT

Těch lidí asi ještě moc není, ale ikdyž nyní budou méně vidět a slyšet, myslím, že jich bude přibývat.

0 0
možnosti
VF

Měla jsem to opačně. Pustila jsem si jednu prezidentskou debatu a měla jsem jasno.[>-]

0 0
možnosti
PC

R^;-)R^

Kéž by současná situace dosáhla už dna! Ale bohužel, ač nejsem pesimista (vždy jsem byl a jsem realista), se domnívám, že jsme ode dna ještě prece jen dost daleko nato, abychom se mohli radovat z možného vzestupu. Rád bych se však mýlil....

3 0
možnosti
JT

Čím dál tím víc zjišťuju, že nejlepší cestou pro mě je nechat ten systém umřít a soustředit se na nový, vznikající a přispět k němu. A také je čím dál tím těžší pro mě plnit (dle mého nesmyslné) úkoly v systému, abych si vydělal na živobytí. Vím, že nesmím být v odporu, být trpělivý a v klidu. Volby mě v klidu nechaly, pracovní povinnosti mě ubíjí.

0 0
možnosti
Foto

Hlava štátu je dôležitá ale parlament a vláda viac.

1 0
možnosti
JD

Nejdůležitější je ovšem to, aby to fungovalo dohromady.R^

0 0
možnosti
DR

Měl jsem to stejně jako vy. Volební kampaň a besedy v TV nesledoval, u druhého kola nebyl a tudíž výsledky nijak neprožíval.

3 0
možnosti
Foto

Takový politolog, a vzdá se svého hlasu...

1 1
možnosti
JT

Už je to tak:-) Děje mě zajímají, ale už je víc pozoruju, než v nich přímo hraju. Hraju si na jiném písečku a snažím se o to, aby ta hra byla pro mě radostná.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik