Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, jaký má Zeman v současném zdravotním stavu vztah k lihu. A co se týče moderních technologií, je mi jedno, jestli prezident používá mobil a PC.

Nicméně chápu, proč jste si tak nabrousil brk.

Na tuto diskusi jsem byl upozorněn už včera, takže se mi ani nechtělo to číst. Vy vůbec nemáte soucit s odpůrci pana Pavla a voliči pana Babiše. Když napíšete, že zlo bylo poraženo, pak tato nadsázka evokuje ono pohádkové universálni zlo a vyvolává obrannou reakci, jež snadno probouzí již známe démony. Ti potom jako běsi produkují argumenty připomínající jak Miroslava Štěpána, tak některé současné velikány naší politiky.

Výsledek by se dal shrnout, že máte být zticha, když jste ještě nenačerpal moudrost profesionálních ani laických bojovníků za spravedlivý svět. Ostatně uveřejnil jste snad fotografii vlastnoručně vyrobené psí boudy a fotokopii čestného prohlášení svých sousedů potvrzující, že jste ji vyrobil opravdu Vy sám? Ne! Pak co jste dosud dokázal? Pak jak můžete konkurovat svými názory zdejším veteránům ošlehaným tlakovými vlnami bitev za lepší zítřky a vyznamenaným autoritou nejvyšší a nezpochybnitelnou - životem samým?:-)

0 0
možnosti
Foto

Proč by měl být zticha? Stále platí ono ,,mládi vpřed!" Vzadu je práce;-D

0 0
možnosti
Foto

Akorát přemýšlím, nevytratily se z titulku čtyři písmenka, „emok”? ;-D

0 0
možnosti
Foto

... pardon, tři. A když čtu „mok”, tak už vím, co se s nimi stalo :-/

0 0
možnosti
Foto

Provokativní, možná i poněkud útočné, ale trefné. Nicméně, co se boje se zlem týká: Zlo nabývá vícero podob, a ani to v podobě Andreje Babiše ještě nebylo definitivně poraženo, a dlouho ještě nebude.

Politik, který ke skutečným problémům, se kterými se naše společnost potýká, přidá ještě další fiktivní, a na ty skutečné nabídne nefunkční, ale rétoricky líbivá řešení, tady nadále zůstává. A musí být poražen opět v roce 2025. Ostatně, že to nevzdává, bylo z jeho tiskovky zjevné.

4 3
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Plný souhlas!

Odchodem Klause, Zemana a Babiše končí postsovětská éra organizovaná ruskými tajnými službami! Zvolili jsme si demokracii a občanskou svobodu nejen ve sněmovně, senátu, vládě, ale i máme demokratického prezidenta! Generál Petr Pavel je vnikající volba! Proč? Protože je moudrý, rozvážný a ctí naše mezinárodní garance! Konečně nás Rusko již neohrožuje. Okamura, Foldyna, Bašta a další nás již ohrožovat nebudou! Je nejvyšší čas deratizovat Hrad od služebníků Putina! Tím se nám otevírá prostor české suverenity, liberální demokracie a občanských svobod!

Deo gratias! A věřím v nastupující mládí!

:-)

3 3
možnosti

No jo no.... Nejdříve Klause vzývali jako Boha a teď kopou do kotníku a ještě si hrají na cestnaky Rv a vzýváji Pavla....tak uvidíme za 5 let...

0 1
možnosti

Zlo poraženo? To myslíte vážně?

Máme zapomenout na strašení chudobou a válkou.

Fakt to byly jen lži a manipulace Babiše?

Abyste se nedivil.

Vzpomeňte si na covid. Že to byl v laboratoři vyrobený virus a že ta laboratoř pracovala za peníze i z USA to bylo dlouhou dobu fake news. A najednou je to potvrzeno jako pravda.

Co se týče chudoby, tak tím už dnes řadu lidí nemusíte strašit - reálně v ní žijí.

Tak si jen stačí počkat až se fake news o zatažení do války potvrdí jako smutná pravda.

Moc bych si přál aby to byla jen lež a manipulace.

6 6
možnosti

Nelžete Kounovský, není jistě, že covid je v laboratoři vyrobený virus. Jisté je, že pochází z Číny. Ano lidé žijí v chudobě a to v Rusku.

4 9
možnosti
Foto

Pane autore, doufám, že už máte zmapovány diskutující. Tak připomenu výrok Jiřího Voskovce:

"Narodil-li se kdo hloupým, k stáru stává se blbým."

Když rýpnete do hnízda rudých sršňů, začnou se rojit.

Za blog R^

9 0
možnosti

Že vy jste zkusil rýpnout do hnízda rudého sršně Pavla?

4 2
možnosti

Vrať se do postýlky kulíšku.

0 6
možnosti

Takové Babisovske... Njn, nenaděláš nic.

5 0
možnosti
Foto

S takovými výrazy bys mohl pracovat ve vydavatelství Rudého práva.

8 5
možnosti
Foto

Víme, že to prostředí dobře znáte.

7 2
možnosti

Autor by měl své myšlenky publikovat na Forum24, tam by našel zastání.

2 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 21,33
  • Průměrná čtenost 938x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik