Diskuse

Mesiáš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P32e13t12r 63H73a56n28n51i12g

31. 1. 2023 11:47

Vážení diskutéři. Myslím ti, kteří nechtějí jenom bezmyšlenkovitě napadat. Přečtěte si znovu můj článek a nebo spíše ještě předchozí článek "Řád a klid", kde jsem psal, že to heslo se mi líbí (část tohoto hesla jsme měli při založení naší Strany zdravého rozumu - dnešní název ROZUMNÍ, v roce 2002 Řád a pořádek -mimochodem zakládající členkou naší strany byla bývalá žena dnešního vedoucího rady poradců P. Pavla). Pouze neustále upozorňuji na problém, co nastává vždy, když se moc koncentruje v jedněch rukách ( a to nemyslím prezidenta) Nesrovnávám minulou dobu s tou dnešní, pouze varuji. Některé aspekty svazování svobody slova se již projevují i nyní. A nemyslím tím potírání stupidních dezinformací, které potírám i v mé facebookové skupině Petr Hannig - FANKLUB, ale myslím tím, určité názory, třeba bývalých disidentů, které nejsou po vůli veřejnoprávnímu rozhlasu. Nebo třeba zrušení Politického spektra v České televizi, kde mohly zaznívat názory mimoparlamentních stran. Je toho víc a budu to prezentovat v mém pravidelném sloupku Rozumné pondělí Petra Hanniga na médiuiportal24.cz. Nechci zde zakazovat diskuze, ale někteří diskutéři buďto vůbec nečtou článek, nebo jej nechápou a jiní, kteří by rádi diskutovali, tak jim zase takový styl mnohdy arogantních a mnohdy hloupých diskuzních příspěvků vadí. Takže v příštích dnech poněkud omezím zdejší frekvenci mých článků. Ne, že bych odcházel. Musím naopak vzdát dík zdejším adminům, kteří velice spravedlivě a vyváženě blogy iDnes vedou. A dá se zde vyjadřovat velice svobodně. Toho si cením. Petr Hannig

3 3
možnosti
JV

Koncentrace moci v jedněch rukách by hrozila mnohem víc, kdyby byl Babiš prezidentem a ANO vyhrálo příští volby a udělalo (opět) vládu s KSČ a SPDRv V ostatních stranách vidíme, že žádný předseda to nemá jisté navěky, o napojení na jediný mocný ekonomický subjekt nemluvě8-o

3 0
možnosti
Foto

Autor píše:

"Proto jsem si myslel, že po vzoru předcházejících prezidentů Václava Havla, který byl často v opozici vůči premiérovi Václavu Klausovi, tak Václava Klause, který byl v opozici v případě Lisabonské smlouvy s Petrem Nečasem."

Zde si čtenář musí DOMYSLET, co si autor MYSLEL.

Nejspíš to, že po usazení klidu a pořádku bude existovat VŮBEC NĚJAKÁ rozpoznatelná opozice - tedy nejen rozpor mezi prezidentem a vládou, ale třeba mezi hlavním proudem a mlčící/umlčenou většinou.

Obávám se, že HODNĚ DLOUHO nikoli. ;-(;-(;-(

2 2
možnosti
Foto

Za pár desítek let budeme i na tuhle hrůzu vzpomínat s nostalgickou slzou ve stařeckém oku, Karle. Pokud teda ještě vůbec budeme vzpomínat.

0 0
možnosti
VB

Ve srovnání s Babišem by se jevil jako Mesiáš i Pepek Vyskoč.

Asi máte na mysli dezolátskou představu "svobody slova", kdy bez odezvy se mají šířit lži a pomluvy. Přesně takto maskuje Rusko svoji dezinformační válku. Společnost, kde jde o druhém beztrestně prohlásit ...je zkorumpovaný (tedy obvinění z trestného činu)....nemůže udržet demokracii ani svobodu.

Co kdybyste soudil podle činů a na začátek podle velice vstřícných slov, z nich jde vidět myšlenkové založení nového prezidenta?

1 0
možnosti
Foto

P18e35t68r 71H49a54n86n49i66g

31. 1. 2023 11:25

Přečtěte si předcházející článek.Píšu v něm, že heslo Řád a klid se mi líbí, že se jenom bojím soustředění moci v jedné názorové skupině.

1 0
možnosti
JN

Zapomínáte na skupinu voličů, pro které je prezident morální autorita a ne spasitel. Tu skupinu voličů, kteří věří ve své schopnosti a neletí si vsadit na otsidera, když jim to doporučí. A když si vzpomenu na frázovitá hesla a prázdný program, se kterými jste kandidoval do prezidentských voleb Vy , nechápu, kde berete tu odvahu, neřku-li drzost, škatulkovat voliče a takhle, v podstatě úplně hloupě a scestně, predikovat další vývoj na politické scéně....

13 0
možnosti

Prezident se voli na 5 let, vlada na 4 a senat po 1/3 co 2 roky. Prave proto, aby se koncentrace moci nebyla na moc dlouho.

Protoze po volbach vyhre babise a volbach do ps by mohla klidne nastat podobna situace z druhe strany.

Navic myslim, ze i bez babise vznikne opozice klidne tim, ze se rozstepi soucasna koalice (ktera ma mnoho rozporu)

5 0
možnosti
ZD

Podobnou situaci nám začali vykreslovat michprdi, když se úřadu ujímala paní Benešešová. Plná Letná skandovala o potenciálním nebezpečí a plném ovládnutí moci soudní jednou stranou. Dnes je "na Letné" ticho po pěšině a my diskutujeme podobný problém.

8 5
možnosti
MV

A je vam jasne, ze budou volby do PS a ty klidne muze vyhrat ANO. A pak by ovladli oni uplne vsechno. Tyhle vykriky o tom, ze petikoslice bude mit vse jsou nesmirne hloupe. Myslel jsem si, ze jste celkem chytry clovek, ale v podledni dobe pisete hrozne nesmysly.

9 5
možnosti
ZD

Volbou do PS ovládnou všechno? Já si o vás nemyslel nic, neznáme se, ale začínám tušit.

5 5
možnosti
PJ

"Četl jsem, že aktivisté fandící Petru Pavlovi chtěli zablokovat Hrad, když zvítězí Andrej Babiš."

aneb jedna paní povídala ... Ano, blázni jsou v obou táborech a můžeme marně diskutovat o tom, kde jich je větší podíl. (Já mám jasno. Lidi, kteří věří nesmyslům typu, že generál ve funkci prezidenta automaticky spustí mobilizaci, jsou přinejmenším momentálně zaostalí.) Já mám pocit, že většina voličů p. Pavla je inteligentní a nevyrazila blokovat hrad ani v případě p. Klause ani v případě p. Zemana, kdy zvláště trpěla. Valná většina také ví, že prezident nemá výkonné pravomoci, které by napomohly zlepšit jejich ekonomickou situaci, a hlavně to ani po státu moc nechce, protože je zvyklá postarat se sama a nenatahovat ruku. Úplně postačuje ke štěstí, že prezident bude vykonávat svůj úřad důstojně a nebude třeba se za něj stydět.

7 0
možnosti

Vite ze Pavla volili i lide,co predtim volili Zemana. To jen proti vasemu skatulkovani

0 0
možnosti
VS

Dobre napsano.... Ta priserna adorace noveho prezidentskeho Mesiase za podpory zkorumpovanych medii na Vaclavaku byla skutecne silena. Jak kdysi v Bagdhadu, kdyz nekde vylezl na verejnost Saddam.

12 14
možnosti
RK

Jsem se musel podívat, kdo dal tomuhle plus. Koukám, že autor patří do pěkné party;-D

2 3
možnosti
VZ

Markantně neúspěšný kandidát a podporovatel markantně neúspěšného kandidáta. Jděte do důchodu pane, tahle země není pro... Pro lidi zamrzlé před 89.

11 10
možnosti
MJ

Psal o ideologických lidech ovládané názory většiny buď s láskou či davovým ulehčením života. Vytvoří si zlou postavu a jdou bojovat hlava nehlava. Někdy je to dobře někdy zle.

0 0
možnosti
KJ

K44a17r81e97l 49J86a41n53d33a

30. 1. 2023 22:42

Pane Hannigu, co je nedemokratického na tom, že president, vláda, sněmovna i senát zastávají téměř stejnou politiku? Nic, je to výraz toho, že většina voličů má po krk těch Babišů a Anofertu. A vy se toho děsíte. Pardon, ale nechlubte se názvem Rozumní.

16 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik