Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dovolte pár poznámek:

Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Na straně Pravdy stojí dnes Fialova vláda, dolní sněmovna, senát i prezident. Pokud se jim povede přivést občany k normální, demokratické společnosti, pochopí občané riziko populismu až anarchismu, ke kterým nás vychovávali Václav Klaus, Miloš Zeman a Andrej Babiš!

Okmurovo SPD staví na voličích sympatizujících s alternativním myšlením Putinovy ruské desinformační hybridní války. A to zůstane díky moudrosti lidu limitované! Komunistický anarchismus však od SPD přejímá též Babišovo ANO! Svou soustavnou lží a petrohradským trollingem se dostává do pozic anarchistických. To je pro demokracii velmi nebezpečné. Ale v brzku budou mít sjezd, kde se konečně poperou o svoji ideologii, kterou zatím nedefinovali a jako korouhvička se točili dle pocitů lidu! Šlo jim zatím jen o moc! V ANO nejsou jen simplexní členové poslouchající svého guru, ale i politici, kteří chtějí vést neanarchistickou, plodnou politiku. Roztrhnou se? Nebo se upevní jako NSDAP v jednom šiku? Uvidíme časem!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky táto, dobrý článek. Je to fakt, že když se dají výroky Andreje Babiše dohromady, často z nich i čistou dedukcí, tedy logickou disciplínou, která se nemýlí, vyjde něco, co se samotnému Babišovi vůbec nehodí.

Zde tedy máme následující tvrzení, která volič Babiše nejspíš považuje za pravdivé, smísené s fakty. Můžeme na nich tedy dedukcí dále stavět:

– Petr Pavel je kandidát pětikoalice

– Andrej Babiš kandidát ANO

– Andrej Babiš získal 2,4 milionu hlasů

– ANO tedy získá 2,4 milionu hlasů

A pak nám z toho nezbytně vyplyne to, co říkáš.

– Pětikoalice získá 3,4 milionu hlasů, a tedy vyhraje příští parlamentní volby

Pokud to tak AB skutečně myslel, tak mu děkuji, nabíjí mě to větší dávkou optimismu do příštích sněmovních voleb za dva a půl roku.

Jen doplním, že nejbližšími volbami budou volby do senátu, europarlamentu a krajských zastupitelstev. Z čehož u první části se příliš neobávám úspěchu ANO, většinová volba jim zatím moc nevychází. V europarlamentu ani jejich triumf EU nepoloží, a vítězství ANO v některých krajích je žel nevyhnutelné.

3 0
možnosti
Foto

Možná jen trošku opravím svou logiku, než to udělají jiní. Místo čtvrtého teorému by bylo přesnější napsat,

– Strana ve volbách do PSP ČR získá totéž, co její kandidát v prezidentských volbách

a správněji označit čtvrtý teorém už za výsledek dedukce. A navíc neopomenout další předpoklad, tentokrát fakt,

– Petr Pavel získal 3,4 milionu hlasů.

Každopádně, tato mentální gymnastika je zajímavá může být užitečná i tehdy, když předem víme, že jeden z teorémů je mylný, a víme i který.

2 0
možnosti
Foto

Ako občania asi stále musíte byť bdelí, lebo AB si je určite vedomý, že politické ambície odborového predáka sa prezidentskou kampaňou nekončia, ale začínajú. A že aj keď sa nestane prezidentom, v nasledujúcich parlamentných voľbách sa môže bez problémov uchádzať o post lídra ľavice.

1 0
možnosti

Středula nemá tak snadnou pozici! Mezi sociálními demokraty zbyli dobří politici! Babiš jim jen vyluxoval voliče! :-)

0 0
možnosti
Foto

Karma, zajímavé je, že zatímco pětikoalice v pohodě a v klidu jede dál, opoziční dvoukolka je rozhádaná. Samozvaný vůdce opozice Babiš neumí ukočírovat ani dvě kola.:-)

6 1
možnosti

Tak ona to taková pohoda zase úplně není, al zatím se vždy nějak dohodnou.

Snad jim to vydrží, mají co zlepšit.

0 0
možnosti
Foto

Když může vládnout pět politických stran, tak proč by se nemohly spojit všechny? To by byla pohodička. Interpelace by nerušily jednání parlamentu a produktivita by stoupla.

1 2
možnosti
Foto

Jednotná nár. fronta, jednomyslné hlasování;-DOno těch ,,ixkolek" bylo i vládních. Nepamatuji, že by přežily;-)

0 0
možnosti
Foto

:-) ,,Každý, kdo slepě nenaslouchá". Tak. ,,Znak blbuvzdornosti" spočívá v tom, že se slepě(!) nenaslouchá komukoli, i čemukoli. Osobně bych přirovnal onu ,,pětikolku" SPOLEČENSTVÍ, PRAKTIKUJÍCÍ POLYAMORII, V KTERÉ VŠICHNI JEJÍ ÚČASTNÍCI TVRDÍ, ŽE FUNGUJE. Jak dopadne ANO, tedy i Babiš, tak i soudržnost oné ,,pětikolky", to ukáže až čas, neb ten je jedinou relevantní konstantou pro většinu lidí;-)

4 0
možnosti

Proto píšu, že je třeba sledovat nejen poslance ano, ale i ty další, a pak teprve, před volbami, vystavit účet. Jaký bude, na to je ještě brzy.

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 31,33
  • Průměrná čtenost 786x
Jsem spokojený důchodce, který má právo na svůj subjektivní názor i na pohled na svět.
Mám rád diskuze, ve kterých se dovím něco nového. Pochopím ale i ty, kteří si jen potřebují schladit žáhu. Pokud jim to pomůže jako terapie nebo detox, má to smysl.
Jsem jen člověk s právem zmýlit se, protože neomylný je prý jen Bůh.