Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdo nesouhlasí, takže všichni jsou blbí.

1 1
možnosti
Foto

Ale to je velký omyl, si tohle myslet pane taviči. Protože, kdo tady je a není blbý, o tom rozhoduje především Zdeněk Matuška.

0 0
možnosti

Proboha, co to je za slátaninu? ;-D

3 2
možnosti

Podstatná bude zřejmě pouze jedna věta uprostřed: "Chudší občané častěji zvažují, zda si mají koupit léky a nebo jídlo." Vaše tvrzení vykoukané z mediální lži-kampaně opozice, ale ničím nepodložené. A kolem něj jste obalil hromadu roztodivných odkazů ...

2 1
možnosti

Peníze jsou problém? To asi úplně ne, systém dávek je tak robustní, že stačí uvažovat jak nakupovat... Babičky na to taky brblaji, ale peníze si nevzali ani jedna...

1 1
možnosti

Mohl byste z toho dlouhého textu se spoustou odkazů udělat kratičké shrnutí, co vlastně jste tím vším chtěl sdělit? Předem děkuji.

6 1
možnosti
Foto

Já si naopak myslím, že Vlastimil Fürst rozumí textu velmi dobře, ale pouze se rozhodl, že bude provokovat. Doporučení - blogerů je zde hodně, čtěte články autorů jiných.

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 18,48
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).