Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Glosa autora: Vážení, sleduji reakce našeho "mistra" na hradě... Reakce, které by měly být důstojné... Nezklamal, je opět trapný a jsem rád, že jsem, jak píši výše, přežil... Děkuji....

0 0
možnosti

Milý Jiří, hezky jsi to napsal. R^

0 0
možnosti
Foto

Milá Zdenko, děkuji, pochvala od bezva spisovatelky potěší.R^V

0 0
možnosti

Snažil jsem se kdysi M. Zemana pochopit. Objevil jsem sebestřednou a neuchopitelnou bytost. A tak jsem odžil 2x5 let, bez prezidenta ČR. Odsud můj bonmot - Občan hlavu státu k ničemu nepotřebuje. Potřebuje zákony k žití ...

Načetl scénu - Existence 2 gangů. Klasika, pláštík služby lidu. Pak tedy od hnízda čápů do oboru. Zajímavý vývoj tlup. Spolupracovaly i proklínaly se. Osobní dárky, části NH, zajímavý byl Unipetrol. Jeden druhého zachránil od žaloby za vlastizradu. Odměnou byla nabídka abolice. Veřejné doporučí k volbě, vhodný nástupce ...

Spousta rarit. Soudní recidivista - velebí agenta Stb. Vrchní velitel, své vojsko nazývá Čučkaři. Čínská totalita, jako vzor demokracie - k učení vodná. Dělení světa. Krym patří Rusku - Kyjev obdrží bolestné z Kremlu. Válka pochopitelně nebude. Miloš lékař pravil, jde o druh chřipky. ..

Šéf hradního gangu? Ukázal se jako lepší. Pečlivěji pečoval. Žádných prověrek netřeba. Založil Hnutí - Za osvobození Baláka. Motivován Burešem, aby se mu lépe žilo - 10 míčů na cestu. Oceňuji, Miloš i dojemně pohovořil o praseti. Nebohé zvíře se již na to nemohlo dívat.Zahájilo hladovku, uhynulo. Je toho k obdivu více. Hovory z akvária, průvodce klenotnicí. Miloš neloupí. Založil stranu-Nesvéprávných občanů. Vlivem sice k ničemu. No zase ideální k přepírání sponzorských darů. Komunisty nemá rád, vypudili jej. A tak si objevil i kámoše tankistu. Betze zbytku rozdělili Šumavu a byl klid. Vážně, byly dobré dobré dny pane Zemane. Kam se hrabe Josef Skupa se svou družinou ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Jen technická poznámka - prezidentské období je 5 let, nikoliv 6.

0 0
možnosti
Foto

R^ Sdílím Vaše uspokojení z dlouho očekávané změny, kterou i přes omezené pravomoce prezidenta republiky považuji za významnou pro atmosféru ve společnosti. Nespoléhám se na moc prezidenta, ale na jeho vliv. Na vliv člověka, kterému nikdo nemůže bránit, aby se vyjadřoval k čemukoli, co považuje za hodné pozornosti. Může být mluvčím občanů ve chvílích, kdy jim jejich volení zástupci přestávají naslouchat. V možnostech prezidenta je přispívat ke stabilitě v čase kdy politická reprezentace plýtvá energií na své vlastní války a občan se vytrácí z jejího zřetele.

Poslední volby prezidenta republiky byla tentokrát něčím výjimečná. Zatímco jeho protikandidát se svými nedůstojnými nářky údajně pronásledovaného reformátora dožadoval soucitu a podpory, proti gen. Pavlovi stála mnohem větší síla, než jen běžní oponenti či příznivci pana Babiše. O tom vypovídá nespočet komentářů a rozmanitých příspěvků na sociálních sítích opakujících neúnavně "myšlenky" vyprodukované ruskou propagandou a šířené i našimi tzv. osobami veřejně činnými (nikoli náhodou zmíněnými ve zprávě BIS). Nikdy se nedozvíme, kolik hlasů gen. Pavlovi ukradla Ruskâ federace. Ale můžeme směle říci, že Petr Pavel nevyhrál v těchto prezidentských volbách pouze nad Andrejem Babišem, ale i nad V.V. Putinem a jeho prodejnými slouhy. Tedy nad lží a nenávistí.

8 0
možnosti
Foto

Správnost volby Pavla potvrdil Kreml svým kvílením.

5 0
možnosti

Už brzy nebudete žít v zemi, jejíž prezident byl k KSČ vyloučen kvůli nesouhlasu s agresí Sovětského svazu proti |Československu.

Od března už budete žít v zemi, jejíž prezident tu agresi schválil ve svém životopise, který napsal ve věku 26 let.

4 3
možnosti
Foto

Ano, kdysi v pravěku byl vyloučen z KSČ.

Reflex:

Proruská politika Miloše Zemana a jeho podporovatelů (hradní klika, Tomio Okamura a jeho SPD, poslanec Foldyna, různé dezinformační weby, ČSSD a komunisté) patří mezi největší blamáže české zahraniční politiky od listopadové revoluce.

10 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1757x
Obyčejný chlap, rentiér, pracovně se státem vyrovnaný. Listopad 1989 bude trvale patřit mezi nejšťastnější měsíce mého "brožovaného" života. Jsem optimista a spokojen, že svobodu mohu prožívat. A na plný "pecky".