Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji: " Od pana Babiše žádné nebezpečí pro stát nehrozilo." A pak jsem přestal číst.

4 0
možnosti
Foto

Výborná "reakce" na nepřečtený text!

2 0
možnosti
Foto

Dočkáme se těch časů, kdy bude slovo pluralita (po níž jsme kdysi volali) slovem dezinformace a z dialogu se stane monolog?

1 1
možnosti

Že Vy nechápete ten soud o té STB, že jo?:D nebo jen lžete? Obojí je smutné...

2 0
možnosti
Foto

Kdybyste četl pozorně, tak píši, že pokud spolupracoval, dělal to proto, aby získal flek v zahraničí. O minulosti a přítomnosti, jakými cestami se pan Petr Pavel dostal z Varšavské smlouvy do NATO, kde si to prý odpracoval nevíme vůbec nic. Chápete?

1 0
možnosti
Foto

Já bych chtěl poděkovat naší Československé lidové armádě a komunistické straně Československa, že nám vychovala takové čestného a charakterního člověka jak je Petr Pavel, že jej na funkci prezidenta mohli volit i antikomunisté. V případě Babiše se jim to ale nepovedlo.;-D

2 1
možnosti
Foto

R^R^R^

Dekujeme i KGB, ktera nam pana prezidenta tez vychovala a pomohla proverit.

3 6
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, ze cena energii a souvisejci inflace se nejen resit nebude, ale bude se zrejme i dalsi roky obhajovat volnym trhem a vzhledem k ocekavani utuhovani rezimu pravdy a lasky- i my se pripojujeme k rade Cechu, kteri hledaji zazemi i v zahranici. [>-][>-][>-]

Vitezum gratulace.

0 6
možnosti
Foto

Hledejte a nalezněte. A vesele do nové vlasti. ;-D

7 0
možnosti

J33a44n 68R55á96ž

29. 1. 2023 16:26

Právě proto, že i jako kandidát na prezidenta pan Babiš plácal, upravoval si skutečnost, jak se mu to hodilo - lhal, rychleji mluvil, než myslel, táral a táral, by bylo lepší, kdyby reflektoval výprask, který dostal a začal se raději starat jen o Agrofert.

Ukazuje se , že je to jen zbožné přání a "Antibabiš" bude pořád hlavní téma naší politiky, které zastíní všechny v předstihu neřešené problémy, díky tomu "neřešení" na nás dopadnou více, než v jiných evropských státech

2 2
možnosti

Třeba jako v Maďarsku?

1 0
možnosti
Foto

Presne. Byt proti Pavlovi sikovny chytry recnik a kdyby media a vlada nevedla propagandu, nemel by sanci. Ve skutecnosti Pavel nema cim oslovit.

1 12
možnosti

P82e55t34r 79S23k58á75l67a

29. 1. 2023 16:25

Jenže proti němu byl blábolivý lhář a média to nezamlčovala.

12 0
možnosti
Foto

Reaguji jen na nadpis, před pomlčkou dobrý, po ní bych opravil na stupidita a agrese vůči klidu a rozvaze.

12 0
možnosti
Foto

Asi nejúžasnější a zároveň nejděsivější na celé kampani je, jakým způsobem se podařilo během pouhých čtrnácti dnů pomocí strategické komunikace označením dobra a zla zmanipulovat veřejnost.

6 6
možnosti
Foto

Jistě, v tom je pan Babiš mistrem.

8 0
možnosti
Foto

Dne 16. 02 . 2022 Krajský soud v Bratislavě zamítl žalobu předsedy české opozice Andreje Babiše, že je neoprávněně evidován jako agent StB. Šlo o obnovené řízení, předchozí rozsudky, jeden v Babišův prospěch, druhý v neprospěch, už dříve zrušil slovenský Ústavní soud. Babiš tak zůstává evidovaným agentem komunistické Státní bezpečnosti s evidenčním číslem 25085. V minulosti opakovaně tvrdil, že všechny soudy ve věci vyhrál.

5 1
možnosti

14.6.2022

Bratislavský krajský soud v úterý v obnoveném líčení zamítl žalobu nynějšího šéfa hnutí ANO a bývalého českého premiéra Andreje Babiše, že je neoprávněně veden v archivních svazcích někdejší československé tajné policie StB jako agent. Soud svůj verdikt v souladu s dřívějším rozhodnutím ústavního soudu zdůvodnil tím, že žalovanou stranou nemá být slovenský Ústav paměti národa (ÚPN). Předseda tříčlenného senátu ve zdůvodnění vysvětlil, že žalovat by bylo třeba slovenské ministerstvo vnitra.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS