Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Díky! Lehkost a srozumitelnost Tvých slov by člověk nejraději podepsal sedmi karmami!

Vím, Tomáši, že nejsi přítelem konspirativních teorií, ale toto není konspirativní teorií, co chci připomenout. Již dávno v Respektu psali, že členové Prognostického ústavu pracovali pod dohledem ruských tajných služeb KGB a že po Listopadu zde organizovali politický život tím, že se stali předsedy nově vznikajících stran! Dokonce mezi lidem kolují jejich evidenční čísla a krycí jména jako stopy po vázacích aktech. Stejnětak však se nyní dostala do povědomí i spolupráce Babiše. Je dobře, že s odchodem tří proruských králů, Klaus, Zeman, Babiš, končí konečně postsovětská éra! Odmítejme lži a Putinův petrohradský trolling! Těch ruských a českých proruských agentů je mezi námi stále dost!

:-)

5 0
možnosti

J43a73n 65R80á86ž

29. 1. 2023 16:41

O tom, že Krym se stal nedílnou součástí Ruska, je téma o kterém se vážná diskuze, tím nemyslím plácání v diskuzích na těchto a jiných diskuzích fórech, rozhodně nepovede. V tom měl Zeman pravdu.

0 7
možnosti

Haló noviny už nevycházejí...

4 0
možnosti
Foto

Jaká škoda, jediná tiskovina, kde nelžou......ach jo.

1 0
možnosti

uz konci, a vsiml jsem si, jaky nezajem o nej byl vcera po skonceni voleb.

za to jsem rad

at odpociva, "nadelal" se toho dost

6 0
možnosti
Foto

On sám nás požádal, ať na něj zapomeneme. Rádi......

4 0
možnosti
Foto

Již před M.Z. prohlásila jedna nikoli v USA nepodstatná persona toto: ,,Krym je dnes již passé". Ono vyjádření proběhlo i našimi medii. Ona persona ovšem tehdy nespecifikovala, pro koho.

2 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane doktore. Kde jsme již všichni mohli být, kdyby před deseti lety nevyhrály prezidentské volby lži a populismus. Bylo to velké zneužití sociálních sítí, které pro sebe využilo mnoho podobných figur ve světě, figur podobných Zemanovi a Babišovi - třeba v Maďarsku, Polsku, Velké Británii nebo v USA. Podle mne má u nás velkou zásluhu na tom, že se podařilo ten nejbrutálnější populismus nyní porazit spolek Milion chvilek pro demokracii, který jako první ukázal, že když se spojíme, tak by to mohlo dopadnout.

10 0
možnosti
Foto

Taky mne napadlo. Pamatujeme jistě i pana Jana Sokola, který nedostal jen pár hlasů. Místo něj se tam dostal Václav Klaus.

Třeba se to včera zlomilo....

díky za čtení.

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti

To všechno odnese čas a pro nás obyčejný lidi to bylo vždycky zcela bez významu. Já si teda ze Zemana odnáším jedno velikánský poučení - i když je alkoholik už fakticky ve futrále, jen víko přiklopit (skoro, nehrajme si na minuty), stačí, když se mu okamžitě a důsledně zabrání v dalším chlastání, a on, s trošičkou štěstí - zase ožije. I ta demence ustoupí.... ne definitivně, ale ustoupí. Škoda, že jsem neprozřel dřív.... Někdo mně tolik blízký mohl pořád žít.

3 0
možnosti
Foto

Jelikož jsem o stavu pana Zemana informován pouze z lékařských kruhů, maje na paměti lékařské tajemství, nemohu Vám napsat podrobnosti, jež by poněkud modifikovaly Vaše vyjádření. Děkuji za přečtení.

2 1
možnosti

Bohužel, mnoho jeho voličů si to neuvědomuje dodnes. Zeman je odsouzen zmizet v historii, jako nejhorší prezident samostatné ČR. Černá kaňka v historii Pražského hradu. Naštěstí mnoho lidí prohlédlo.

Karma R^

17 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS