Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J15a42n 38V33e86s18e36l15y

1. 2. 2023 20:52

Dík za sázkařský pohled, připojuji právní pohled... :-)

https://neviditelnypes.lidovky.cz/politika/kauza-sazeni-babis-a-paragrafy.A230131_170056_p_politika_nef

Inu já v tom viděl hec. A je zajímavé, že všichni co tvrdí, že Babiš JENOM lže najednou ječí, jako by zrovna teď měl říkat pravdu. Podle smajlíků nadsázka, pro slabší povahy VÝZVA, pro dementní lidi PŘÍKAZ a možná pro zelené mozky ROZKAZ... Lidé jsou prostě různí.

To, co nevadilo u většinou pravdomluvmého Horáčka náhle vadí u věčně ulhaného Babiše. Ti co vsadili se stydí a mlčí, hejtři prudí a chtějí vrátit to, co nevsadili, pirátka na CT24 zasněně vypráví pohádku jak v pátek někdo vsadí, v sobotu navečer zoufale žádá Babiše o vrácení, v neděli prosí jejich ministra Bartoše o pomoc a v pondělí u sázkaře stepuje exekutor.

Jeden znamý superhejtr je jmenován i v tom pohledu právníka.

Bouře ve sklenici vody. Lidé se hádají na serveru NEmajitele Babiše a on vydělává na reklamach... ;-)

0 0
možnosti
JV

J43a61n 91V96e42s30e93l29y

1. 2. 2023 21:02

"Babišova výzva" je napsaná tak perfektně, že i po ročním studiu práv v Plzni musí každý rychloprávník levou zadní vše rozmetat.

a) "Vsaďte tisíc" - pokud nějaké jelito vsadilo desetitisíce no tak ať se zkusí s Babišem soudit

b) "Přijďte všichni volit" - no kdyby přišli všichni, tak by asi opravdu byl prezidentem, ale přišlo naštěstí jen 70% voličů. :-)

Jedina věc, pokud by všichi přišli a také vsadili, tak by asi nebyla výhra 12000,- ale mnohem mnomem méně. Dva milióny co nepřišlo by vsadili DVĚ miliardy a to by setsakra pohnulo s kurzem.

Ale i pak by piráti demonstrativně pindali, že má Babiš tu malou výhru doplatit do 12 tisíc.

Já jsem rád, jestli Babiš opravdu doběhl své voliče a doufám, že mu to už NIKDY znova nehodí. [>-]

0 0
možnosti
Foto

Dost často s Vašimi názory spíše nesouhlasím, ale tady v tomto případě máte naprostou pravdu. Bral jsem tu výzvu AB v podstatě jako hoax, ale to jsem se zmýlil. Je neuvěřitelné, co se teď děje s přiznáními na soc. sítích. Vsazen zbytek rodičáku, celý rodičák- nemám ani na plíny a jídlo... WTF? Takoví lidé nemají mít OP- ani kvůli sázení a ani kvůli volebnímu právu. Smutné, tvrdé, ale bohužel realita... KarmaR^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JB

vystihl jste to správně. syn většinou sází desetikoruny bere to jako zábavu. teď jsem mu povolil 2000 na +75% v Praze a další 2000 jsou doma. přesně jak říkáte. výhodný kurs a přitom velká pravděpodobnost

0 0
možnosti
Foto

Nezbývá než pogratulovat.....

0 0
možnosti
MK

Reklama na hazard má pevný zákonný rámec a její povinnou součástí je upozornění na rizika hazardu. To Babiš neučinil a proto jsem přesvědčen že porušil zákon.

Samotná sázka je pak věcí každého sázejícího. Pokud porušili samozřejmou zásadu "sázím jen tolik peněz, kolik si mohu dovolit prohrát", je to jen a jedině jejich chyba. Jestli se tato chyba udála v masovém měřítku, tak to o příslušných voličích nic lichotivého nevypovídá.

A navíc, sázka na vysoký kurz nemusí být vždy šílená a nerentabilní. Před minulou volbou prezidenta z postu moderátora debaty na ČT odstoupil Václav Moravec a sázkovky vypsaly sázku na to, kdo ho nahradí. V prvních okamžicích byl kurz na Světlanu Witovskou 25:1 a to jsem považoval za dost nadsazené a nedalo mi to a stovku jsem investoval. Už o hodinu později kurz spadl na hodnotu 2:1.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, o porušení zákona nejspíš nejde, spíš to má morální rozměr. O hodnotě kurzu píšu v příspěvku níže, u společenských sázek ho neumím posoudit, jsem tenisák říznutej svého času NBA. Na NBA už roky ale nemám čas...

0 0
možnosti
AH

Nevim proc tady vseobecne prevlada nazor, ze sazka na Babise byla nejakou hlouposti. Z meho pohledu to byla normalni sazka s asi osmiprocetni pravdepodobnosti uspechu. To znamena, ze se takove prekvapeni zruba kazde dvanacte nebo trinacte volby uskutecni. Tak proc si nevsadit, ze k tomu dojde zrovna ted? Treba si sazejici take mysleli, ze pravdepidobnost Babisovy vyhry je ve skutecnosti o neco vetsi nez jen 8%. Tudiz se z tohoto pohledu mohlo jednat o zcela racionalni sazku.

3 0
možnosti
Foto

Ti lidé, které na tuto sázku nalákal ale nešli hledat kurzovou hodnotu, vsadili hloupost. On hodnotu může mít jak kurz 12:1 tak Kurz 1,06 : 1 , .... Jde jen o to jak zkušený sázkař jste a jak si umíte příležitost vyhodnotit, což se tady očividně houfně nedělo....

1 0
možnosti
Foto

Neskutečné. Hlavní bookmaker Fortuny už potvrdil, že si na Babišův tweet přišlo vsadit tisíce lidí a prohrálo miliony. A co dál? Ani slovo omluvy....co také čekat od Babiše nebo Havlíčka, který to svinstvo obhajoval nesmysly....

5 0
možnosti
JK

Nejsou to první naivní lidi, co si z nich Bába vystřelil. No mercy, fakt že jo. Budiž to hlupákům poučením, co to je manipulace a srandička. A to se ještě nesetkali s ironií.

3 0
možnosti
JK

Si myslím že všechny ty tklivé výlevy o sázkách 1/12 na estebáka jsou jen vymyšlené. Je ovšem pravda, že těsně před zahájením voleb se kurz pohnul na 1/10,5 nebo co. To by nasvědčovalo zájmu sázejících..... Nevím. Každopádně, jestli něco vím tak to, že pokud si někdo na estebákovu výzvu na něj opravdu vsadil a neměl páru, proč je ten kurz zrovínka 1/12 a co to jako znamená, tak sori, ale takovýmu člověku nepomůže žádný finanční vzdělávání. Takový člověk naletí každýmu šmejdovi. Samozřejmě i tam je rozdíl, protože u některých šmejdů vám zůstanou alespoň ty hrnce.

1 0
možnosti
Foto

Fortuna zaznamenala nárrůst nových registrací po Babišově prohlášení bezprecedentní ve své historii. Zdá se, že několik tisíc lidí tomu skutečně podlehlo....

2 0
možnosti
Foto

P72e49t23r 39H73a23n66n56i76g

29. 1. 2023 12:40

Dobré shrnutí. To vybízení k sázce jen faux pas, právě tak, jako pro mě, jako praktikujícího katolíka Jezulátka po kapsách a praktikování celebrované mše svaté. Podpořil jsem volbou A. Babiše ve druhém kole ( i když jsem věděl, že nevyhraje), v prvním to byl disident Bašta ( i když jsem věděl, že nemá šanci. Volil jsem jej ale srdcem, i když mi bylo jasné, že jeho roztřesený hlas nemá šnci zaujmout v diskuzích - lidé totiž dají hlavně na dojem). Babiše jsem podpořil i jako jeden z mála na Nově, protože jsem nechtěl návrat předrevoluční Národní fronty, kdy má vláda všechny ústavní fuknce, což jsem vysvětlil.

2 11
možnosti
Foto

A to si říkate rozumný?

14 0
možnosti
Foto

Kdo na tohle skočil, nemá co dělat ani u voleb, ani v sázkové kanceláři.

Zdroj: https://vracovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797395

Souhlasím.

11 0
možnosti
PJ

Jistě. Ale nějak si nejsem úplně jist, že takoví lidé nejsou. Od kandidáta je takové prohlášení nezodpovědné, právě kvůli takovýmvoličům. Ne všichni jsou obdařeni.

3 1
možnosti
Foto

Filipe zdravím a jen dodávám: sázky jsou risk, at k čemukoliv. Ale do tohodle sázení dle mého normální člověk nejde. Přeji krásné dny.

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu Pavle a rád přání opětuji :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 640
  • Celková karma 26,61
  • Průměrná čtenost 2160x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik