Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Radovat se po volbách z předem jistého vítězství Pavla je stejně pošetilé, jako ráno jásat, že svítá.

0 2
možnosti

Po volbách je ta Babišova prohra již definitivně potvrzena. A hlavně konečně skončila ta jeho odporná a prolhaná kampaň.

6 0
možnosti
Foto

;-D Důvod k ožrání si jistě najdou mnozí, obzvláště, když je to na koho svést. Třeba i na radost;-)

2 0
možnosti
Foto

Vy se asi radujete často, soudě podle vašich příspěvků a blogů.

3 1
možnosti

Myslím, že můžete být spokojen. Vládne nám pětikoalice, parlament i senát je jejich a vládní kandidát Pavel bude prezidentem. Zdejší blogeři jsou vesměs příznivci ODS, takže veliká radost.

Pár problémů tady vidím. První vážnější je, že už jsme skutečně ve válce. Z Ukrajiny se sem přestěhovaly včetně jejich techniků i zbrojní fabriky, na Libavé cvičíme ukrajinské vojsko, nebo spíše jejich vojsko cvičí to naše. Posíláme na Ukrajinu zbraně na které si musíme půjčit a teď je tady ještě info o uvažovaných výběrových mobilizacích našich lidí do války.

Ten spíše úsměvný je skutečnost, že blogeři i tisk ztratili vděčné politické téma kterým byl zloduch Babiš, zloděj a lhář , podle mě člověk, který toho pro naši zem udělal rozhodně dost.

Letos bude mít 69r. nejbližší volby budou za 3,5 roku. Vůbec bych se nedivil, kdyby to tady zabalil, odstěhoval se do Francie a Agrofert buď rozprodal nebo nechal ve svěřeneckém fondu a pan Hlinka by měl další důvod z prominutím k ožrání.

Z výsledku volby prezidenta je zřejmé, že se nám ještě pořád daří dobře, i když já jako důchodce s plynem za 35 Kč/m3 spokojen nejsem.

1 5
možnosti

ANO, pokud by tento škůdce (který zde udělal víc škod než užitku) odsud zcela zmizel, byl by to důvod k ožrání se. :-)

11 0
možnosti
Foto

Pokud vám již lékař zakázal se ohýbat - abyste si ztvrdlá játra nezlomil - jde o vážnou překážku v práci a měl byste se od jakékoliv práce co nejvíce vzdálit. ;-(

1 0
možnosti

A uzná mi to soud? Máte s tím nějaké zkušenosti?

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli