Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji moderátorům za opakované uveřejnění v „Zaujalo nás” i za přidání mezi váš výběr na této stránce. Vážím si vaší podpory a doufám, že ji neztratím, když se budu věnovat citlivým a mírně kontroverzním společenským tématům, která jsem si pošetřil až po prezidentských volbách :-)

0 0
možnosti

Někteří to ale nemohou rozdýchat.

Napíšou blog, zakáží diskuzi.

Jo, a zdejší fíci dál šíří své dezinformace.

1 0
možnosti

Ano, je dobojováno. Vítězi sláva a patří se čest poraženým. Oba dotáhli k urnám nejvíc voličů a oba podpořili miliony z nich. Ať se novému prezidentovi daří. A ať nezapomene, že bude zastupovat i ty, kteří svůj hlas nedali jemu, ať již z jakýchkoliv důvodů.

4 0
možnosti

Jsem zvědav na nožičku.

1 0
možnosti

Pravda a láska vyslala na post prezidenta bolševickou gumu s první dámou politručkou. To by ani Havel nevymyslel ve své nejabsurdnější hře.

0 8
možnosti
Foto

;-) Zatím nikdo nezplodil ,,dílo", ZDA SE PODAŘILO VYHNAT ČERTA DˇÁBLEM, ČI NAOPAK. Lidé chtěli změnu, což není poprvé. Pravděpodobně ani naposled. Nakonec, někdo ,,inovuje" i manželství jiní i politiku;-)

0 0
možnosti

Vyhrálo menší zlo, štěstí v neštěstí po prvním kole.

2 3
možnosti

Takže, nad Schwarzenbergem vyhrál Zeman o 9%, nad Drahošem o 3%, teď vyhrál Pavel s náskokem minimálně 15%. Jinými slovy: hnojomety přestávají fungovat, ta doba definitivně odchází na smetiště i s jejími protagonisty, Okamura nic nezmůže a ten ani vládnout nechce, ten to má jen na kšeft. To už se nevrátí. Ale že to trvalo.

20 1
možnosti

Bylo by fajn, kdyby to byla pravda. Mám ale obavy, že v příštích parlamentních volbách to AB s hnojem zkusí znovu.

Přeji příjemný večer.

6 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.