Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to stejné, jako když si koupíte lístek do divadla. Pokud to funguje na dobrovolné bázi, pak se jedná o klasickou lidskou směnu, kde obě strany získají to co chtějí. Jedni peníze, druzí hezké zážitky.

0 1
možnosti

Ano, vznikly dva nové druhy živočicha: youtuber a influencer. Vydělají desektrát více než instalatér nebo elektrikář, přičemž instalatér nebo elektrikář jsou cca tisíckrát potřebnější a užitečnější.

1 0
možnosti

Youtubeři a influenceři jsou pouze parazité !

;-(

0 0
možnosti

R^ Podle mne na tom mají část viny i rodiče. Platit na internetu se nedá jen tak, předpokládá to platební kartu a bankovní účet, na kterém se dá sledovat, za co dítě utrácí kapesné.

0 0
možnosti
Foto

určitě máte kus pravdy - ale rodiče tomu často moc nerozumí - proto jsem vysvětlovala jak to funguje ...nepíši o tom, že nerozumí internetu, ale prostě tomu za co a proč děti influencerům peníze posílají. Nemusí to jít přímo z kreditní karty - ono se to dá zaplatit v mnoha případech i kreditem z telefonu. Samozřejmě je to vždy na rodičích, aby to dětem vysvětlili.

1 0
možnosti
Foto

Moc dobře napsáno. Velká karma a souhlas.

5 0
možnosti
Foto

zajímavý a nehezky smutný.

1 0
možnosti
Foto

je to smutné, proto se o tom musí mluvit a hlavně rodiče co mají zájem o své děti musí pochopit jak to funguje a dětem vysvětlit, že tito lidé z nich tahají peníze - žijí na jejich účet ...tím že jim ukazují jejich fejkový život plný lži

0 0
možnosti

Velmi zajímavé, pěkně jste to napsala. Prostě jinej level než dřív, když se utrácelo třeba na další hadýrky pro barbíny. Jen to potvrzuje, že to nejlepší co můžou dětem dát rodiče či prarodiče, je svůj čas, třeba právě asistencí na netu, nevnucovanou.:-) Dnes už jistě neplatí, že rodiče jsou počítačově negramotní. K Vašemu článku se váže i dnešní reportáž z rádia Plus, jak třeba někteří mladí judisté /cca 9 roků/, i další žáci, přestali po covidu do juda chodit. V "lepším" případě proto, že to byl pro ně druhý či třetí sport, a už chyběly v rodině peníze, nebo děti toho měly moc a nestíhaly. Častěji bylo dle zůčastněných příčinou ale to, že během covidu děti zjistily, že u monitoru je taky zábava, a nevyžaduje to zdaleka tolik úsilí, jako např. aktivní sport.

0 0
možnosti
Foto

moc děkuji R^ je to smutné, že děti dávají přednost takovéto laciné zábavě doslova od lidí, kteří nic v životě nedokázali a balamutí je ...před sportem a jinými prospěšnými činnostmi.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS