Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

snaha se ceni!

odpoledne uvidime, jak dokazaly podobne texty ovlivnit rozhodovani volicu

peknou sobotu preju

0 0
možnosti

To je taky to jediné, o co Vám jde, že.

4 0
možnosti

Jako omlouvat 20% účast na hlasování je šílené. Jakou známku byste dal studentovi, který by chodil do školy pouze na 20 % hodin? To je jasné. Samozřejmě nejde úplně srovnávat poslance a studenty, ale přesto taková účast je šíleně nízká.

A že Babiš mluví o provládním kandidátovi. No provládní je maximálně v tom, že ho koalice Spolu podpořila (s dalšími dvěma kandidáty). Ale jinak jej aspoň ne viditelně nikdo z vládních stran nepodporuje. A Babiš aspoň musí konečně vidět, že vysoká procenta bez koaličního potenciálu jsou mu úplně k ničemu. A úplně stejně může dopadnout ve sněmovních volbách 2025.

Osobně asi zkusím propátrat, jestli jsme měli někdy poslance, který tak kašlal na Sněmovnu jako Babiš v tomto období.

4 0
možnosti

Doufám, že Váš boj za lháře ("nevím, komu Čapí hnízdo tehdy patřilo" ), dotačního podvodníka (nejen Čapí hnízdo), daňového podvodníka (korunové dluhopisy, fiktivní reklama přes Čapí hnízdo) a mafiána Babiše ("naši na ně klekli") bude marný.

5 2
možnosti

Můj boj? :-) Já jednak za nikoho nebojuju a navíc kterýkoliv bloger zde na iDnes asi sotva může při průměrné čtenosti zdejších blogů ovlivnit významný počet voličů.

3 0
možnosti

..... logika MPA je žádná!,- tudíž "první a druhý díl" je, polopatě, tzv. nula od nuly POŠLA!,- zejtra ta šaškárna definitivně skončí,- cirkusáci zbouraji šapitó, dravou zvěř narvou zpátky do klecí, klauni sa vodličijou, akrobati skončijou na masážích páteře a dirigent naposledy zamává kapele "Ódu na radost"!,- ...... cvičený vopice tu muziku skutečně milujou ;-DEU!!!

3 0
možnosti

Pane Nožičko, začínám už být hodně alergický na hlášky, že Babiš posílá plat na charitu. Když si spočítáte, jak Babiš dojil stát na korunových dluhopisech, tak dojdete k jasnému výsledku, a to že Babiš mohl svůj plat na charitu v klidu posílat, stále byl v součtu přijatých peněz daňového poplatníka hodně v plusu.

Jinak se musím opět smát vašemu boji za Babiše. Vy příznivci Babiše máte jednu velkou vadu, neumíte si přiznat chybu. Já jsem například vždycky fandil v amerických volbách republikánům a byl jsem rád i za Trumpa, když vyhrál. Pak jsem ale poznal, co je to za hloupého tlučhubu, uznal jsem, že jsem vítězství přál špatné osobě a nyní vždy, když je povede tento trapák, tak budu radši fandit demokratům. To vy prostě nedokážete.

6 5
možnosti

Bylo to dojení dluhopisů mimo zákon?

Posílá Babiš plat na charitu nebo ne?

Musím se opět smát udatnému antibabišovskému bojovníkovi, kterému jsou fakta naprosto cizí.

Pořád se opakují stejné fráze, pořád se papouškují bludy.

Už na tyto udatníky začínám být alergický.

3 5
možnosti

Do diskuse jsem se dnes kvůli nedostatku času dostal až nyní, nicméně když jsem si ji letmo pročetl, tak mi přijde vcelku zbytečné na převážnou většinu příspěvků konkrétně reagovat, takže když to celkově shrnu:

Fascinuje mě, že jsou zde mnozí schopni rozporovat i to, že Babiš je kandidátem hnutí ANO, přestože se to takřka všude uvádí.

Nikde v článku neomlouvám Babišovu nízkou docházku do Sněmovny tím, že posílá svůj plat na dobročinné účely, jenom v něm poukazuji na dvojí metr ohledně toho, že žádný jiný poslanec nebyl za svou neúčast na hlasování ohledně vyslovení nedůvěry vládě poslanci vládní koalice kritizován (přičemž kdyby tam Babiš přišel, tak by ho zase kritizovali za to, že si dělá ve Sněmovně kampaň...)

A snad úplně nejvíc mě fascinuje, když zde někteří zdejší "demokraté" téměř chtějí opozici upírat právo hlasování o nedůvěře vlády vyvolat.

4 3
možnosti

Nedala se očekávat lepší diskuze. Stačí jméno autora a už to jede. Na tématu blogu samozřejmě nezáleží. R^R^R^

4 4
možnosti

Logika Pekarové je jen jedna. Antibabiš!

Nejdříve křičí, že hlasování bude stát čtyři mega a je zbytečné!

Po zahájení schůze se do diskuze přihlásí 55 poslanců!

Ovšem prvních 25 poslanců přihlášených k řečnění je z pětikoalice!!!

P.S. každý si může dohledat, kolikrát byla Babišové a Sobotkové vládě vyslovována nedůvěra a kolik to tedy stáli milionů!

Jedno je jisté, cirkus Antibabiš bude pokračovat!

4 5
možnosti

Proti Babisovi byla hlasovani o neduvere vyvolano 3 krat za 4 roky. Fialovi jiz dvakrat za jeden rok!!

2 0
možnosti
Foto

Kdybych se měl vyjádřit k Holubové a její hloupé reklamy s Pepou, pak je pozoruhodné, že hlavní hrdinka této stupidity nosí čepici s generálem:-)

7 2
možnosti

Holubová je vynikající herečka, kterou uznával i Miloš Forman..

Jak jste na tom vy se svými kvalitami? Zatím nosíte jen přilbu.

2 5
možnosti
Foto

Že zrovna Vám imponuje někdo, kdo byl před Listopadem 1989 nejenom členem KSČ, ale i agentem STB, mě ani trochu překvapuje.

4 4
možnosti

A jak jste přišel na to, že mně Babiš imponuje? To, že se ho v některých věcech zastávám a poukazuji na unfair chování jeho odpůrců, opravdu není stejné, jako když paní Holubová přijde jiného bývalého člena KSČ a navíc příslušníka ČSLA (která měla komunistický režim chránit před vnitřním i vnějším nepřítelem) osobně podpořit do předvolební debaty.

3 2
možnosti

Jo, Hamáček je u ledu, tak si učitelskej našel novou modlu;-D. Reklama na kofolu.;-D

4 5
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik