Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Nožičko, dovolím si Vám nabídnout vysvětlení ke kšiltovce paní Holubové, které by Vám mohlo pomoci lépe pochopit i mnoho voličů gen. Pavla.

Jistě jste si všiml, že část voličů by raději viděla na Hradě kandidáta, který nikdy nebyl členem KSČ. Ovšem v situaci , kdy se na základě průzkumu preferencí domnívají, že by jim jejich hlas k vítězství nepomohl, je jedním z důvodů dát hlas gen. Pavlovi i to, že zatímco on se s komunisty dávno rozešel, u pana Babiše je to sporné, což dokazuje jednání o podpoře komunistů, kteří zůstali straně věrni.

V době probíhající války na Ukrajině to souvisí i se vztahem k Rusku .

12 3
možnosti
Foto

Pan Foltán ví něco, co mi uniká a co si nechá pro sebe?:-)

0 0
možnosti
OD

O83t82a 65D53v69o52r83a30k

27. 1. 2023 11:06

Ač mám pane Nožičko na hodně věcí jiné názory než vy tak Pekarovou ani tu Adamovou moc nemusím. Vlastně asi jako celou TOP. Ale trochu vás musím opravit. Podle tvrzení samotného Andreje Babiše v několika diskusích, on není kandidátem ANO. Říkal, a ne jednou, že je nezávislým kandidátem. No a o tom hlasování o důvěře vládě vůbec nevěděl.

11 1
možnosti
JV

Proč lžete8-o8-o Babiš vždy tvrdil, že je kandidátem ANO a na základě hlasů poslanců i kandiduje. Nevím, co to melete.

1 6
možnosti
Foto

Ostatně TOPka musí být zničena.

3 0
možnosti
PJ

no nevím pane Nožičko, pokud jste viděl tu prezidentskou diskuzi na ČT, tak se na to hlasování o nedůvěře ptali a generátor náhodných slov to okomentoval, že to ne on, ale ANO a že o tom ani nevěděl a ani tam nebyl, což jediné byla pravda.

No a to, že je Pavel vládní kandidát do omrzení opakoval taky Andrej. Trošku se vám to pomotalo. Ale souhlas Pekarová je koza.;-)

5 1
možnosti
JB

J92i42r25i 53B70o61r

27. 1. 2023 11:32

Reakce Babiše na komentátory v diskuzích mě připomněla text Voskovce a Wericha. " Vy se ptáte blbě. Já se ptám dobře ale blbýho".:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik