Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J51a44n 90Š91i67k

27. 1. 2023 12:54

Co dělá pan Babiš se svým platem je naprosto nepodstatné, klidně ať ho demonstrativně spálí doma v kamnech nebo zakope na Řípu, to je čistě jeho věc. Podstatné je, že aktuálně pana Babiše platíme ze svých daní za to, aby pracoval ve sněmovně. Přijal poslanecký mandát. Všechno ostatní jsou kecy, které mají zakrýt, že se své práci nevěnuje. Z tohoto pohledu taky vůbec nevadí, jestli vyhraje a bude na Hradě. On tam totiž, stejně jako do sněmovny, chodit bude pouze výjimečně. Naštěstí. Když k tomu přičteme zákonné pravomoci prezidenta, tak alespoň bude republice škodit co nejméně. To je vlastně skvělé!!! Hezký den

14 4
možnosti
JR

J76a19n 40R32á49ž

27. 1. 2023 13:17

Paradoxem je, že Babiš ve funkci prezidenta by opravdu škodil republice méně, než když bude příštím premiérem. A tim se, neodejde-li z politiky zřejmě stane.

Babiš s největší pravděpodobností prezidentem nebude, ale je velmi pravděpodobné, že i po volbách bratrovražedný boj jeho skalních odpůrců a jeho skalních příznivců bude pokračovat ve stejně nechutné podobě jako dosud a bolševické heslo "Kdo není s námi, je proti nám" ovládne nastálo nejenom veřejný prostor, ale bude kalit atmosféru i v běžných mezilidských vztazích.

Čili, nic hezkého v mezilidských vztazích nás nečeká ani po volbách.

3 1
možnosti
LK

L12u51b59o81š 63K53r23i15m60l

27. 1. 2023 12:37

Ač paní Pekarová není mým šálkem kávy, tak Vaše argumentace posíláním platu na dobročinné účely omlouvat nechození do práce je přinejmenším hloupé. A když svolám schůzi, a jsem si vědom informace, že on to nepodepsal, tak tam nejdu a vymlouvám se na nevědomost a paní Schillerovou, je přinejmenším známka pohrdáním kolegy a vlastně všemi občany, obzvláště vlastními voliči.

15 1
možnosti
RC

Fakta:

1) Vlada duveru nedostala, protoze o ni nezadala. Vlada nebyla vyslovena neduvera. Na duveru staci nadpolovicni pocet pritomnych poslancu. Na neduveru je potreba 101 hlasu.

2) Neucast na jednani nelze omlouvat tim, ze plat posila clovek nekam jinam. Babis na vykonavani mandatu kasle a bud lze Schillerova nebo Babis, kdyz Schillerova rika, ze byl v dobe hlasovani nemocny, a Babis ze pil alkohol. Asi nevi, co je taxi.

3) Na hlasovani o neduvere nemusi byt zadny z vladnich poslancu uz treba proto, ze na vysledek hlasovani to nema zadny vliv. Jenze ony chybely hlasy predevsim opozici, ze?

4) Babis oznacuje Pavla za vladniho kandidata. NIKDO z vlady ho ale nenominoval. Takze lez. To bychom mohli Babise oznacit za kandidata KSCM, kdyz ho komunisti podporili.

5) Babis sebe chvili oznacuje za NEZAVISLEHO kandidata, jindy za kandidata ANO. Takze ON by si mel ujasnit, jak to ma. Kdo chce, tak vidi, ze Agrofert, ANO a Babis je totez. ANO si hraje na demokraticke principy, ale jakmile nekdo z clenu hlasuje jinak, nez si preje majitel, okamzite ho majitel dehonestuje. Napriklad Vondraka. Pry diky Babisovi udelal karieru. Ona kariera rekatora je malo? Jo sorry, ja zapomnel, ze vzdelani je u Babise na vedlejsi koleji.

6) posledni odstavc je zbytecny... Mame volbu jen ze dvou clenu KSC. A zatimco jeden slouzil po revoluci vlasti, tak ten druhy Ceskou republiku (coz neni jeho vlast) dojil jak jen to slo. A nez mi budete slovo vlast rozporovat, uvedu vyklad podle wikislovniku: země, kde se někdo narodil resp. kde prožil dětství.

Babis se v CR nenarodil, ani zde neprozil detstvi.

11 1
možnosti
Foto

J13i96r52i 46C60i57z

27. 1. 2023 12:12

Pane Nozicka, patrite mezi par blogeru iDnes, kteri nepisou v barvach NF a prazske kavarny placene Bakalou, Kretinskym, kolibrikem, mazankem a dalsimi ovedcenymi "demokraty". Z meho pohledu tedy jeden z mala, jehoz prispevek se da cist a nehyri hnusnou propagandou ve prospech rozvedcika. PA je opravdu "moralni star" potetovana hesly z koranu a krome techto ucelovych vypadu se nikdy na nic nezmuze a doposud ani nezmohla. Je celkem zbytecne se ji vubec zabyvat. Ta pani Holubova ted je placena za nejakou reklamu na zahradni vybavu a za ty penize si poridila bekovku "general". Jakmile reklama skonci odlozi pani Holubova bekovku do skrine a bude hledat dalsi reklamni stek. Navic neni uz nejmladsi, takze kazda koruna k penzi je dobra. Jak uz jsem pred zarachem k diskusi uvedl, tak kazdy ma jenom jeden hlas at se jedna o PA, pani Holubovou, nebo kohokoliv jineho. Listky se sectou a nekdo skonci jako druhy, coz je taky pekny flek, a nekdo bude viset na zdech uradu. Hlavne at ten nechutny cirkus skonci, protoze obycejni lide maji uplne jine starosti napr. s drahymi energiemi, nefunkcni statni spravou, problem sehnat zubare, najit skolku nebo skolu pro dite, zpozdeni vlaku atdatd. Takove veci jsou pro obycejneho obcana 100x dulezitejsi nez volba prezidenta. Ta dulezita predevsim pro priznivce NF a prazske kavarny.

4 12
možnosti
Foto

Mohl byste prosím vysvětlit co je to NF a definovat pojem prazska kavarna (úmyslně bez diakritiky ve vašem stylu aby nedošlo k omylu).

4 3
možnosti
JK

Babišova agitační podpora z Petrohradu se zasloužila o to, že můžeme hrdě užívat název "Svatý generál Pavel". Protože zmrtvýchvstání je bezesporu zázrak.

Jakou že to má pan Babbiš podporu, od koho, tedy kromě kremelských webů, kde je to opravdu hnus, no přece svého soukromého hnutí ANO, které je financováno jeho holdingem, který je sponzorován tímto státem, a také KSČM prostřednictvím kovaného stalinisty Skály, který z toho měl upřímnou radost, hlavně kdy ví, že Babiš nechá klidně své spojence Putinovi napospas. SPD v podání Okamury ze spolupráce s Babišem rychle couvá, protože mu akutně hrozí vytunelování voličů, ovšem slovo "mír" umí Babiš pálit s daleko vyšší kadencí. Jo, jo podáš Babišovi prst a je z tebe v tu ránu socka.

Doufám, že těch co mu podají prst je výrazná menšina.;-)

7 0
možnosti
MM

Když ANO vyvolá hlasování o nedůvěře vládě a jeho předseda tuto akci nepodpoří, ani se hlasování nezúčastní, to vám připadá normální?

16 2
možnosti
PJ
Foto

A co logika Babiše?Ten pořád tvrdí,že je nezávislý kandidát,hlasování o důvěře nechtěl a ani s ním nemá nic společného.Holubova ať si podporuje a volí koho chce.Vy si volte taky koho chcete.Narozdil od Vás to Holubová nemá problém říci veřejně...

10 2
možnosti
JV

Další. Kdy řekl Babiš, že je nezávislým kandidátem??

1 3
možnosti
JB

J74i74r42i 65B57o72r

27. 1. 2023 11:16

Nechte už to plavat, pane Nožičko. Zítra odpoledne se to dozvíme.

4 1
možnosti
Foto

Paní Pecharovou nemáte rád, to víme dávno, ale jinak vaše logika totálně kulhá.

Když se hlasuje o nedůvěře vládě, tak je potřeba 101 hlasů. Tedy každý hlas je zapotřebí. Pokud tam někdo nejde, protože dopředu ví, jak to dopadne, tak se samozřejmě naskýtá otázka, proč to hlasování vůbec nechal vyvolat (prostřednictvím svých kolegů). Tohle Vám nedošlo? Asi ne. Tak dál.

Byl cirkus projevů, kdy poslanci ANO nenechali na vládě nit suchou. Proč to dělali, když stejně věděli, jak to hlasování dopadne? Protože přesně opakovali rétoriku Andreje Babiše. Tedy mu dělali kampaň. Že Vám to nedošlo, mě opravdu neudivuje.

15 6
možnosti
JV

Odpověděl jste si sám. Opozice svolala schůzi právě proto aby měli šanci vznést výhrady proti nečinnosti vlády, ke kterým se jinak nedostanou, jelikož jim to koalice neumožní. To byl ten důvod. Makačka?

1 3
možnosti
MB

Josefe vážně. Co pořád řešíte? Vždyť je "Po volbách". Bulač odmítl pracovat pro český lid = Chodit do sněmovny. Projížděl se krajinou.Snil a rozdával. Ideje zapadly. Zvítězily samolepky, tyčka salámu a zajijačka. Modlil se pod kamerami. Vyvolal nedůvěry zlotřilé vládě. Ani tam nešel, Lépe do přírody a fronty. Alenčin pokyn nepochopil, dal si 3 vaječňáky. Usoudil,. že tak to bude lépe . Války chtiví - Bosí Karmelitáni už to nevydrželi. A co my? Ano, dnes od 14:00 hod. V sobotu ty vaječňáky ... :-)

14 3
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik