Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prekvapuje me, ze mate problem s orientaci v MRT. Prijde mi, ze nic jednodussioh snad uz ani byt nemuze, ale na druhou stranu jsem si mozna po 12 letech v Singapuru na jejich system zvykl. Jdete se vecer podivat na Geylang, je to zajimave misto, velmi neobvykle na Singapur. Geylang nejsou jen holky, ale take dobre jidlo 24/7.

Little India neni spatna, pokud mate cas, jdete na McRitchie reservoir, pripadne na Pulau Ubin.

A jestli chcete neco vedet o Malaysii, zeptejte se. Byl jsem tam minimalne 100x, jezdili jsme tam na vikendy. V narodnim parku Taman Negara Endau Rompin jsem byl alespon 20x, na Tiomanu tak 15x. Nespocetne krat v Cameron Highlands atd. At se vam tam libi, obe zeme jsou prima, kazda sice uplne jina, ale to vubec nevadi.

0 0
možnosti

Asi před dvaceti lety jsme letěli na Bali a cestovka nám na Ruzyni s omluvou sdelila že nezajistila přímý let do destinace . Zajistili nám nocleh a den v Singapuru a můžu říct že už tenkrát těch 24 hodin tam byl pro nás z Čech zážitek R^.

2 0
možnosti

Meli jste v Singapuru pruvodkyni?

0 0
možnosti

Umíte si důchodu užívat, a to je dobře. Krásné zážitky z cestování, a těším se na blogy.

3 0
možnosti
Foto

Zdravím do těch exotických dálav a těším se na reportáže. Blahopřeji k cestě!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 15,94
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.