Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro kované Babišovce Zavadila a Dandu - Green Deal opravdu schvaloval za CZ premiér Babiš - mohl to třeba vetovat...

0 0
možnosti

On to vetovat chtěl, ale celá naše opozice fanaticky vyřvávala, že tím pádem ČR, jako jediný stát EU by GD vetoval, který je podle Fialy vynikající příležitostí pro český průmysl.

;-)

1 0
možnosti

Pro ty, kdo by si chtěli přečíst plné znění článku šéfa ODS, totožný článek premiéra Fialy jako v tištěném Právu otiskly také Novinky: https://www.novinky.cz/clanek/komentare-komentar-green-deal-pohadky-a-skutecnost-petr-fiala-40421121

0 0
možnosti
Foto

R47o66m71a28n 84K53o17z21e94l

27. 1. 2023 18:32

Petr Fiala dříve mluvil jako euroskeptik, proč tu rétoriku opustil? Ať se nad tím jeho voliči zamyslí, zda je nepodvedl. Připomenu pár výroků Petra Fialy, než se stal premiérem: "Neznám žádný bruselský recept, který by fungoval. Některé nápady EU odporují i mírně nemocnému rozumu. Pokud se EU nezmění, tak nemůže přežít. Brexit není chybou Britů, je důsledkem špatné bruselské politiky. Kdyby se politika Bruselu včas změnila, nemuselo k němu dojít. Největším spojencem Brexitu byli politici v Bruselu, kteří nenaslouchají lidem a jsou odtrženi od reality"

4 0
možnosti

Jeho hlavní starostí je zajistit si v Bruseli teplé místečko. :-)

5 0
možnosti

Ano to si právě od jeho totální otočky myslím. Republika a voliči jsou pro mnohé politiky jen kurníkovým žebříkem ke korytu. Proto vše a ještě více pro chválu z Bruselu. A ta se dostavuje- mise plněna!

4 0
možnosti

Pravdou opravdu je, že Green Deal zařídil Babiš.

2 3
možnosti

Babiš rozhodoval o vyhlášení GD ?

Vy si nepamatujete co tehdy vyhlašoval Fiala o nové příležitosti ?

:-P:-P

5 1
možnosti

Pan Fiala je nejprolhanějším premiérem Česka. I za jeho lhaní o Covid-u by jej měli novináři cupovat. Jenomže vidíme společnou národní frontu proti jedinému nepříteli. Stejně to s národem hráli komunisti. Je třeba jim přát úspěch, tím dříve přijde změna.

10 9
možnosti
Foto

Tou změnou myslejí příklon k Rusku, vašnosto?

8 1
možnosti

Fiala v opozici mluvil jinak než teď. Fiala mluvil před předsednictví o věcech, které prosadí! Po předsednictví je všechno opět jinak.

Karma!R^R^R^

11 4
možnosti

Je pevný ve svých názorech !

;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 36,79
  • Průměrná čtenost 2384x
Celý život jsem pracoval v komunikaci, napřed jako novinář s tematikou zahraniční politiky. Dodnes mne formuje šok z hrůz kambodžské genocidy spáchané v 70. letech Rudými Khmery. Byla naplánována jako maoistické sociální inženýrství a míněna  jako "náprava společnosti" zničením všeho, co nejsou a netvoří rolníci. Proto stoupence dnešní ideologie "zelené revoluce" s obdobnými zničujícími dopady na ekonomiku a společnost nazývám Zelenými Khmery. Přidal jsem do spolku českých vědců a expertů (realisticka.cz), protože v důsledku násilně prosazované totální elektromobility tuším existenční ohrožení dosud nejvýznamnější společnosti Škoda Auto a celého autoprůmyslu v EU. Byl jsem totiž  také 11 let mluvčím automobilky. Stabilní a cenově dostupná elektřina není komoditou, je to základní podmínka fungování naší civilizace.     

Seznam rubrik