Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R25o26m67a93n 57K96o34z38e15l

28. 1. 2023 11:51

Jste hodně jednostranná, já teda vidím lži a fauly na obou stranách a vždy to tak bylo. Václav Havel, při vší úctě k němu, měl potíže s alkoholem, více než Miloš Zeman a také mockrát lhal. Např. po revoluci prohlásil, že už nikdy žádný vojenský pakt a pak se stal až zbožným milovníkem NATO. To Miloš Zeman byl v názoru na NATO konzistentnější, vždy byl pro NATO, stejně tak byl vždy prozápadní.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, paní autorko, že to musím napsat, ale Váš text, takhle se asi mluvilo na sjezdech komunistické strany nebo v Rudém právu v padesátých letech. Cítím tam to velké nadšení na jedné straně a na straně druhé nenávist k nepříteli. A obávám se, že Vámi nenáviděného Babiše se jen tak nezbavíte, že v politice ještě nějaký rok bude. Hezkou sobotu.

0 0
možnosti
Foto

To se mi líbí,když největší komunisté na tomto blogu přirovnávají něco nebo někoho ke komunistům a komunismu.:-)

1 0
možnosti

Já spasitele čekám, neboť máme nejhorší vládu po revoluci.

0 1
možnosti
Foto

To si musíte počkat na parlamentní volby.:-)

1 0
možnosti

Pokud chceme porozumět současnosti, musíme vědět, jak to bylo v Listopadu doopravdy! Transformaci společnosti zde ve skutečnosti prováděli členové Prognostického ústavu, kteří zde pracovali pod dozorem ruských tajných služeb KGB (Respekt!), a po Listopadu se staly předsedy nově vznikajících stran nebo prezidenty klíčových ekonomických postů. Ti se spojili s postkomunistickými, překabátěnými oligarchy a společně zde rozjeli politický byznys s typickou postkomunistickou korupcí. Navzájem se chránili a chrání stále! Politický byznys u nás vyvrcholil vládou Andreje Babiše! Teprve Fialova vláda je první vláda, která se doopravdy distancuje od polistopadové postsovětské společnosti. Teprve odchodem proruských politiků Václava Klause, Miloše Zemana, Andreje Babiše, Vojtěcha Filipa, Jaromíra Bašty, Jaromíra Foldyny, Tomio Okamury a dalších máme šanci skončit s postsovětskou érou! Generál Petr Pavel už k nim nepatří! :-)

2 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^ Díky! :-)

Komu patří estébácké číslo 25085?

Odchodem Andreje, Miloše, Václava II. a Tomia z politiky teprve skončí postkomunistická éra!

1 0
možnosti
Foto

Pan Babiš by byl pro určitou skupinu spasitelem. Jen nevím, že by ji spasil. Spíš spásl.

Na snímku z volební místnosti v Černoučkách bylo vidět, že tam visí presidentský portrét Václava Havla. Ajta! Údajně totiž Havel počítal s gen. Pavlem jako se svým nástupcem, ten (údajně) řekl, že na to ještě není připraven. A tak se nám na Hrad dostali dva kouskové, co z postu presidenta udělali frašku, zejména ten, co tam ještě je.

Stát se u nás presidentem za současné situace je velká osobní oběť. Podobná, jakou podstoupil Havel.

R^

6 1
možnosti

Dík za krásná, moudrá slova! :-)

0 0
možnosti

Mám stejný názor.

6 0
možnosti

KarmaR^. Jenže jak to vysvětlit lidem, kteří věří Babičovým billboardům?;-)

7 0
možnosti
Foto

To asi nejde. Ale Babiš teď prohraje už druhé volby, a protože uhýbá před vším, co mu není příjemné, tak ho třeba politika přestane bavit a vyšumí z veřejného prostoru... ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7773x
Jako překladatelka denně převádím myšlenky jiných lidí, tak mám občas chuť napsat něco sama. Snad vás moje slova pobaví, dojmou nebo přivedou k zamyšlení.

Seznam rubrik