Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Jděte do háje Vážená paní... i s tím článkem, kde jste neotevřela diskusi. Zase jenom papouškujete AB... tedy gaunera a lháře,,,

1 1
možnosti
Foto

Jděte tam vy, a zůstaňte tam, p. Hervertová. . Nazdar. ;-DRv

0 0
možnosti
MP

R^ Když už jdete volit, volte srdcem, paní Mirko (žena, pokud jí skutečně je, má intuici v pořádku). Kam nás dovedl tzv. rozum a mužský svět, vidíme všude kolem sebe: války, rozbroje, nenávist, ničení a drancování planety, 60 pohlaví a kdo ví co ještě :-).

2 1
možnosti
Foto

Pane Pavlíčku, mát pravdu, ale to, že jsem se v odpovědi panu Chmelíkovi přidal v závorce to Vse ani tak netýkalo voleb, ale týkalo se mého zásadních životních rozhodnutí. Mojí práce výtvarnice, práce, která byla mým koníčkem. mojí rodiny a mého manželství. Někteří diskutéři ( např. Valíček a spol. ) to nepochopili. K volbám samozřejmě i s rozumem. Velké emoce leda škodí. A já zase nejsem takový fanatik, jsem spíš fatalistka, "co se má stát se stane" - a všechno zlé je vždy k něč čemu dobré. Volme podle svého přesvědčení, s citem a rozumem, ale nezoufejme, když ro dopadne jinak. Pravda se vždy časem vyjeví. Děkuji za příspěvek. :-)R^

2 0
možnosti

Já kdybych nebyl rozhodnutý, tak by mne určitě přesvědčil Babišův ostudný výrok v nedělní superdebatě, kterým popudil Polsko a pobaltské státy.

1 3
možnosti
JB

J70a85n 87B89u81r24i29a11n

25. 1. 2023 9:13

Obávám se, že si Masaryka idealizujete. Tím vůbec nechci tvrdit, že by byl špatný, jen to byl taky jen člověk - tedy nebyl bez chyby.

A dnes máte možnost vybrat prezidenta mezi Pavlem a Babišem. A protože vím, že žádný člověk není bezchybný, tak si je pomyslně dám na pákovou váhu. A vážím tam jejich klady a zápory. A věřte, že mi Babiš vychází hodně ale hodně špatně.

3 2
možnosti
MV

Říkáte sama,že budete volit srdcem. Co s rozumem, že...?

6 4
možnosti
Foto

R^ Přesně. Lépe autorku definovat nelze.

3 4
možnosti
ZH

Zkuste se na to podívat například z pohledu nájemce bytu. Máte dva zájemce o nájem, kteří by ve vašem bytě chtěli bydlet. O jednom máte dost podrobné informace: v mládí divočina, neplatí nájem, každou chvíli se soudí a co neukradne, to zničí.

O tom druhém víte, že měl také poněkud divoké mládí, ale nájmy u předchozích pronajímatelů platil a po soudech neběhá. Ale ničí vybavení bytu nebo krade? Nemá náhodou psa, který stále štěká? To nevíte.

Komu dáte přednost?

2 3
možnosti
JD

Proč máte potřebu pořád dokola někomu radit? A nejste jediný a opět jste z té správné strany! To už je žalostné.RvRvRv

3 1
možnosti
Foto

Volit či nevolit je Vaše rozhodnutí. Volbou některého z kandidátů (nebo proti němu) přijímáte zodpovědnost. Nevolbou se zodpovědnosti zříkáte a necháváte to na ostatních.

Na druhou stranu Vám nevolba umožňuje přijmout postoj, který už dávno popsal Vlasta Burian touto písní:

https://youtu.be/seFBnMATYEk?t=38

1 0
možnosti
Foto

Rozhodli jsme se s manželem, že volit půjdeme, i když ta masivní reklama našich "nestranných" médií dělá co může. aby prosadila toho "pravého". Kdo chce kam, pomožme mu tam - říká přísloví, a má pravdu A také "všechno zlé ja k něčemu dobré". Dobrý fen. R^

2 1
možnosti
JD

Paní Pantlíková, rozhodněte se sama, ještě je čas! Já se také rozhodl sám, rozhodně k tomu nepotřebuji zdejší uliční výbor a jejich jedinou pravdu, která silně zapáchá.

Diskuze je opět "povedená", pravda a láska dostává opět nový rozměr!

R^VR^

5 0
možnosti
PV

Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva ;-D

0 0
možnosti
KL

To je tady zase "demokratů" kteří si myslí, že demokracie znamená, že bude po jejich...

10 0
možnosti
Foto

Přímo se tady rojí... Děkuji, Vám paní Lhotská. :-)V

4 1
možnosti
Foto

Zkuste se na to dívat z výtvarného hlediska. Udělejte si návrh známek a státnického portrétu.:-)

0 3
možnosti
Foto

Vy jste výtvarník? Pochybuji.

2 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 23,39
  • Průměrná čtenost 721x
Povoláním výtvarnice - kreslím, fotografuji, píši, zajímám se o vše, někdy i o politiku. Zlobí mě lež, pokrytectví, nespravedlnost, nesoulad ve společnosti - i v mezilidských vztazích. Publikace mých článků a fejetonů v různých časopisech, knížka vzpomínek a příběhů, Vyprávěnky. 

mpantlikova@seznam.cz

Seznam rubrik