Diskuse

Řád a klid

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je mi smutno ze současného dění kolem nás a nemohu se zbavit obav z další eskalace válečného šílenství. Považuji za normální, že jsou v diskuzích rozdílné názory, ale vyhraněné názory s projevem nenávisti nikoliv. Doufám, že se po volbách naše společnost trochu zklidní a bude se věnovat užitečným zájmům. Všem přeji dobré zdraví, toho bychom si měli vážit nejvíce.

1 0
možnosti

Těžko se dnes najde člověk bez úhony. Každý má nějaké kostlivce ve skříni jen někteří je umí schovávat lépe.

A. Babiše dnes každý zná. Každý ví já se v politice zachová.

Někteří lidé prostě míní říct “volím ďábla kterého znám”.

Já bych to nedělal ale rozumím této metodě.

0 0
možnosti
Foto

P13e42t73r 86H96a65n95n55i91g

26. 1. 2023 21:47

Zajímavé je, že když článek dosáhl na první místo dle karmy (obliby) a na 3. místo dle čtenosti (přes 14 000), najednou jako když utne s negativními diskuzními příspěvky. Ptám se , co to?

0 0
možnosti
Foto

Propadl do propadla minulosti. Není to ani kvavlitou ani čteností, ale tím, že (s bonmotózním přeháněním) nic není starší než včerejší článek z novin.

0 0
možnosti

Ubohá Zemanovsko- Babišovská agitka. Strašení a posouvání něčeho, co neexistuje a s čím nemá Pavel nic společného.

1 1
možnosti

Mám 3 dotazy:

1) Proč je Petr Pavel spojován s dokumenty KRIT? Copak je Pavel zodpovědný za vše, co dělá vláda jen proto, že Pavla podpořila proti Babišovi (což je logické, viz. níže)?

2) Proč by měla mít vláda cokoli společného se zveřejňováním preferencí? Agentury jsou svobodné, média taky. Podle vás všechno řídí stát? To vytváří dojem, že ačkoli se vymezuje proti komunistům, tak myšlenkově jste stále v totalitě.

3) Jak je možné, že napíšete tolik textu proti komunismu a přitom zcela opomenete zmínit, že váš kandidát má také komunistickou minulost? Aneb, měříte obou stejným metrem?

Na oplátku nabídnu odpověď na otázku, proč pravicová vláda dala požehnání člověku s komunistickou minulostí – resp. odpovědi nabídnu dvě: a) Pavel pracoval dost dlouho pro NATO, aby svou komunistickou minulost odčinil (což vy schválně ignorujete) b) Naprosto pragmaticky, vláda podpořila nejen Pavla, ale hned 3 nejsilnější kandidáty proti Babišovi, který je v opozici. Přece nemusíte být hned génius, abyste věděl, že vláda půjde proti Babišovi úplně stejně, jako Babiš jde proti vládě.

2 0
možnosti

Ivan Hoffman žádný disident nebyl a z ČRo ho vyhodili, protože jeho komunistické bláboly byly příliš i na pokleslý Český rozhlas. Nehledě k tomu, že jeho uprskané mektářní se nedalo poslouchat.

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi a dávám karmu R^.

Přál bych si, aby volby dopadly stejně, jako je hodnocení tohoto vašeho článku. Zatímco diskuse pod článkem je jednoznačně proti vám, tak karma mlčící většiny vám přinesla TOP karmu :-)

4 1
možnosti
Foto

Karma článku odpovídá 1612 (+/-3) karmujících z 12 374 čtenářů. To je 13%. (Počítal jsem to podle zveřejněných vzorců karmy iDnes, tolerance je dána zaokrouhlením)

Opravdu si přejete, aby takto dopadly i volby? Nebojíte se, že se Vám to splní?

2 1
možnosti

I37v37a81n 97M62i21n24á50ř

24. 1. 2023 18:20

Pan Hannig se hluboce mýlí, zamněňuje-li Babišův prohnaně využívaný populismus - za sociální cítění.

7 0
možnosti

I18v14a74n 98M41i60n73á69ř

24. 1. 2023 18:08

Ne, že bych byl zrovna nadšen volbou jednoho - ze dvou komunistických kandidátů. Jako odrostlejší kluk pamatuji temnou atmosféru procesů se Slánským a .. děsivě vyhrocenou režimní kampaní vůči zcela nevinné Miladě Horákové, vysílaných Čsl.rozhlasem. Po Pražském jaru a okupaci SSSR, nastala

mezi občany tak zoufalá beznaděj - že bolševické ideologii mohli věřit jen lidé padlí na hlavu a .. akceptovat ji - jen skuteční konfidenti-zrádci. Každý, kdo následně do KSČ v době zlověstné normalizace vstoupil - byl si až příliš dpbře vědom co činí.

Pokud však chci splnit svou občanskou povinnost, k volbám nakonec půjdu a volit budu gen. Pavla. Oč raději bych však dal svůj hlas, zcela bezúhonnému a přinejmenším stejně erudovanému, panu Fischerovi.

3 0
možnosti

U mě je to naprosto stejné.:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS