Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý večer, děkuji za všechny vaše diskuzní příspěvky.

Hezký večer

0 0
možnosti

J22a31n 11R50á38ž

21. 1. 2023 15:50

Perfektní fór! KarmaR^

Ti kdo nepochopili vo co go, doporučuji si znovu přečíst poslední odstavec a jestli ani potom nic, tak ještě tolikrát, dokud jim to nedocvakne ;-D

2 0
možnosti
Foto

R^Až mrazí z toho všeho, co nám bývá odepřeno. Ministr zdravotnictví by kupříkladu v zájmu duševního zdraví národa měl více dbát na to, aby bylo veselo a pohoda. Mohl by doporučit České televizi, aby pro silvestrovské pořady našla si nové autory i mezi laiky. Například Vás. Zde ode mne dva smajlíky :-):-)

0 0
možnosti

Než nadšení z Pavla vidím kolem sebe více znechucení Babišem - i u jeho sympatizantů. Chci důstojný a rozvážný výkon prezidentské funkce. To Babiš rozhodně nenabízí, Pavel možná ano.

3 1
možnosti

Generál Pavel je bez pochyby rozvážný, moudrý a důstojný budoucí prezident! Putinova slouhu odmítám! :-)

0 0
možnosti

No, asi žiji v jiné sociální bublině, nicméně ve svém okolí pozoruji významné znechucení Babišem. Což mnohdy znamená volbu Pavla se skřípějícími zuby, ale díky Bohu za to.

2 0
možnosti

Jinak samozřejmě karma za vtip.

0 0
možnosti

Ač nevím, jestli přiznání, že jste volil Babiše, patří k recesistickému pojetí článku, dávám R^:-).

0 0
možnosti

Kdyz opustim svou socialni skupinu, tak nadsene vykrikovat, koho oni si predstavuji ve vlade, slysim jen privrzence KSCM a SPD. Volici AB se k nemu nijak ochotne nehlasi. Z toho bych taky mohl ledaco statisticky vyvozovat. Jenze ze skoly vim, ze nikdy nenarazim na statisticky reprezentativni vzorek, takze si nejake vyvody odpustim. Jinak, pochopitelne si volte koho chcete, klidne i k volbam nechodte.

0 0
možnosti

aj, tak se moc omlouvam, tohle jsem podelal ;-D

1 0
možnosti

ale to je ošklivé takhle mást čtenáře ;-D;-D;-D

8 0
možnosti

Pan Fuchs opět nezklamal, zasloužená vtipná karma ;-DR^ Filipe, jsem v šoku, že ani tamní domorodí Maorové neprojevují nadšení z Petra Pavla. ;-D

8 1
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.