Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý večer, děkuji za všechny vaše diskuzní příspěvky.

Hezký večer

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Filipe, že jste mi osvítil cestu do volební místnosti. Mé dilema - rozvědčík versus estébák je díky Vám vyřešeno.

2 0
možnosti

Náhodou, kdyby byl pan Babiš instalatér, já bych si od něj klidně nechal opravit kapající kohoutek (jen jeden, jasně, není potřeba se pouštět do větších akcí). Oni řemeslníci jsou příjemnější, když si dokáží s lidmi popovídat. Ostatní je pak berou jako lidi, né jako nějaké stroje. Tak jestli bude mít pan Babiš cestu kolem, je u mne vítán. A vůbec mi nepříjde, že bych snad měl mít řeči k jeho národnosti, československé. Já bych byl totiž vděčný i za polského instalatéra. - - - - - Lidi klid, příští týden v pátek či v sobotu zajděte do volební místnosti. Jaký lístek do obálky, však už víte. Zbytek jsou nadbytečný řeči. Pevnou ruku přeji!

0 0
možnosti

Je to tak, nejen já jsem zaznamenal, že tentokrát to Babiš skutečně přehnal.

5 0
možnosti

P48a46v16e88l 50V54é64b46r

18. 1. 2023 14:28

No, on to přehání tak nějak permanentně.

4 1
možnosti

Jako ironie fakt dobrý. :-)

8 0
možnosti

To je dobře, že vás tu máme a že nám jako správný přežvykovač hned vysvětlíte, že jde o ironii. Kdyby to náhodou nějaký vidloň nepochopil.R^

2 1
možnosti
Foto

Pan Babiš je hodný. Zachrání nejen nás, ale i Ukrajinu, Jižní Súdán a Východní Timor. TM všude má známé. Hanba Bruselu!!

11 0
možnosti

A nezapomínejme na záchranu tisíců mrtvých. On je skoro jako Bůh.

14 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.