Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZV

Naprostý souhlas a vám karma👍

4 0
možnosti
Foto

Děkuji za pozitivní reakci a přeji hezký den:-)

1 0
možnosti
PN

P75e64t34r 22N49e12d63v20ě63d

11. 1. 2023 14:29

Úžasné dílo. Je srandovní, jak lidé jako Vy,teď musí vynechávat komoušství ze svých děl "proč ne Babiš".

Nicméně, chtěl bych se zeptat, když jste v 90. letech nastoupil, myslíte si, že by Vám něķdo vyprávěl o tom, co musel estébákům psát? Nebo že jim to podepsal?

4 11
možnosti
Foto

Pane Nedvěde, najděte prosím jediný můj příspěvek, kdy jsem se opíral do komunistů za socialismu. Neznám Váš věk, ale já jsem tu dobu ještě zažil, takže zrovna do členství v KSČ jsem se nikdy netrefoval. A to zejména na ministerstvu zahraničí.

K Vaší otázce - nemyslím, že by mi někdo o své spolupráci s StB vyprávěl, nicméně ti kteří se s nimi zapletli v naprosté většině neprošli lustračním zákonem a byli odejiti. A že by dokázalo obejít lustrační zákon 60 %, to si opravdu nemyslím.

Hezký den a děkuji za přečtení i konkrétní dotaz

7 1
možnosti
VF

Hezké, užijte si to.

0 0
možnosti

Člověče, až Vás zase popadne touha svěřit se se svými dojmy, zkuste alespoň v nějakém případě psát o něčem, o čem něco skutečně víte. I ten článek pana Čumpelíka jste tak zdezinterpretoval, že musíte být vskutku interesantní borec. Vaše dojmy nejsou fakta. Zatím mezi fakty a Vašimi představami je vskutku nebetyčný rozdíl. Ach jo. Jste holt typicky "informovaný" občan. Zkuste se příště nenechat naočkovat. Prakticky ve všem.

3 19
možnosti
Foto

Buďte tak laskav a napište nám, jak to má být podle Vás dobře. Místo toho tu předkládáte jen nějaké vzlyky a výkřiky. :-P

16 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik