Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Autore, zapomněl jste dodat, že Babiš a spol. zrušili druhou preventivku za rok u zubaře.

0 3
možnosti
Foto

Zuby mám pořád ještě celkem v pořádku, tak jsem to ani nezaregistroval...:-)

4 0
možnosti
JZ

A za blog samozřejmě zasloužená karma :-)R^

5 2
možnosti
JZ

Já tedy nebudu volit Andreje Babiše už proto, že jsem monarchista. :-) Také se domnívám, že prezidentem České republiky by měl být rodilý Čech a nikoliv Slovák.

7 1
možnosti
Foto

Děkuji za pozitivní hodnocení.

Přiznávám, že bych si také přál, aby český prezident mluvil čistou češtinou:-) (ale dával bych tomu závažnost tak 5-10 %).Jinak mně hypoteticky až tak nevadilo, kdyby byl prezidentem rodilý Slovák, pokud byl skutečnou morální autoritou a dlouhodobě by žil v Čechách.

4 0
možnosti
Foto

Výborný a hlavně jako vždy poctivý text. Strukturálně a argumentačně na skvělé úrovni, Ivane. Jasná karma:-)R^

15 1
možnosti
Foto

Od velmi úspěšného blogera pochvala těší dvojnásob:-):-). Hlavně jsem rád, že jsem splnil svůj slib...

0 0
možnosti
MB

Milý Alexandře Špáto :.

Ze své bubliny, prostřednictvím autora blogu pana Chvalného - Zasílám pozdravy. do té bubliny Vaší. Mám dotazy :-) - 1)Jak Vám to buble? Já vidím dobře argumentovaný postoj. S otevřenou diskusí. Pan Čumpelík cosi sepsal a čtenářům sdělil - Vaše názory mám na háku. Túdléé ... !

2) Bylo nám doporučeno se omluvit. Za co? Sám soudruh Bureš, s tím má potíže. Zřejmě si osvojuje panovnické návyky Miloše. Plete si kozy, s právníky z holdingu. Přísahá na vlastní děti. Nelže, neb nám nesdělil ze kterého manželství? Asi toho prvního. Neváhá tedy a syna zachraňuje z bídy švýcarského zdravotnictví. Krymský lékař- náš vzor ! Já se teda Švýcarům omlouvám ..

3) Autor mohl přidat ještě jeden bod. Pravda, machinátor s veřejnými penězi tedy ještě lapen nebyl. Uznávám, je v tom kus kumštu. Dotaz na Vás. Kdyby tak postupoval každý - Z čeho by pak ČR vlastně žila. Omluvit by se navzájem dalo. No uznejte sám - A co dále ? ... ?

4) Dole jsem jako žák Plha. zmaten. Objevil Vaše zvláštní slovo. Nerozumím psanému textu. Dříve to byl oblíbený Hrdobec. Nyní zase - "KOLORYT" Co to je? Andrej jel na kole a zase něco zryl ? Pokud protřepete svého Bublifuka. Šoupnete na mne nějaké to bubliny - Vysvětlíte?, budu jenom rád. Děkuji, Váš BM ... :-)

9 2
možnosti

Pane kolego Chválny,

trochu se mýlíte, když píšete, že z mého blogu mohl vzniknout dojem, že na Zemi sestoupil anděl a převtělil se do osoby Andreje Babiše.

Pokud by jste pozorně četl, tak by jste nepřehlédl větu:

“Andrej Babiš není svatý, byl a je podnikatel.”

Pokud význam této věty v pozitivním i negativním smyslu nechápete, tak je to vaše chyba. Nesledoval jsem podnikatelskou činnost pana Babiše, ale těch nepravd a urážek, které byly přes čáru slušnosti padlo příliš. Soud nyní nepravomocně zprostil pana Babiše obvinění. Vám se to nelíbí, ale to je vaše věc.

Andrej Babiš dle veřejných informací odvádí daň v České republice, nikoliv na Kypru. Pokud zakoupil přes nějakou investiční firmu vilu ve Francii, tak je to jeho věc. Sám potvrzujete, že jde pouze o podezření a tak si klidem počkejte na závěr vyšetřování. Já mu tu vilu nezávidím. Lži a nesmysly si nechte pro sebe.

Vycházím z vlastní zkušenosti, kdy jsem měl jet na západ a byl jsem upozorněn, že po návratu musím podat zprávu o tom s kým jsem se setkal a čem jsme jednali a netýkalo se to pouze mne. Možná, že to neplatilo po celou dobu komunismu, ale také asi byly kádrové výjimky.

Co se týče vysoké smrtnosti na Covid, tak bych se spíše ptal toho, kdo doporučoval pro lékaře vhodný způsob léčby. Z mého hlediska bych bakteriální zápal plic léčil obdobně, ať se jedná o virový, či bakteriální původ infekce a vůbec bych se antibiotické léčby nezříkal.

Dotacemi jsem se nezabýval. Na některé měl nárok, na některé možná ne, ale to se týká i firem z jeho holdingu a rozhodovat o jejich přidělení musí ministerstvo financí.

Je mi celkem jedno, koho budete volit. Koho budu volit já si nechám pro sebe!

3 14
možnosti
LS

Že vám není hanba lézt do diskuse u jiného blogu, když u svého blogu ji léta nepřipouštite!

Jste ukázkový zbabelec.

19 2
možnosti

Jinak se Vám pane Chválny omlouvám, k prázdným textům se nemá smysl vyjadřovat. A mimochodem, pokud děláte, že Vás zajímá vysvětlení negativní reakce, víte, pokud byste se o vysvětlení zajímal, nemohl byste napsat vlastně ani slovo či větu, které jste tu napsal. A plácalové, kteří něco napíšou na základě svých dojmů, opravdu nemá smysl jakkoli komentovat. Vaše sociální bublina opravdu není mou sociální bublinou.

4 19
možnosti
RK

Děkuji za prázdný příspěk a dovolte, abych se k němu také nevyjadřoval.

5 1
možnosti
LS

Skvělé argumenty, povedený článek.

Zmíním zbabělost pana Čumpelíka, když nepřipouští diskuzi.

13 3
možnosti

Diskusi? Třeba "vedenou" Vámi? Jste na tom jako autor, nejprve si ujasněte, co to diskuze je. To, že někdo plácá své dojmy o něčem, o čem nic neví, že si plete pojmy s dojmy, atd., nemá s diskusí společného prakticky nic. A že o duchaplnosti mnohých včetně Vás někdo nestojí? To je ale překvapení. A pan Čumpelík je hnedle zbabělec? No jistý jsem si jen tím, že autor takového výroku musí být trouba k pohledání. A v tom jsem si zcela jistý.

6 3
možnosti
Foto

Sám za sebe bych to shrnul: Proč z bláta do senkrovny či naopak?

4 0
možnosti
Foto

Pochopil-li jsem správně, máte na mysli osobu aktuálně zastávající úřad prezidenta a osobu, o které píši.:-)

Děkuji za přečtení a přeji hezký den.

3 0
možnosti
Foto

Pro lumpa je šikovný opět jenom lump. Slušný a poctivý člověk je pro něho trouba.

No a s těmi omluvami - kdyby měl Babiš čisté svědomí a neoddaloval i za pomoci ministryně nespravedlnosti Benešové soud, tak mohl dávno mávat osvobozujícím rozsudkem, svým kritikům zavřít ústa a jeho obhájci nemuseli zůstat stát s otevřenou pusou, že ho soud skutečně osvobodil. Jinak, ví někdo, komu se kdy omluvil Babiš?

13 1
možnosti
Foto

Samozřejmě karma, pane Chválny. R^

4 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 40,75
  • Průměrná čtenost 1858x
Zajímá mě veškeré dění ve společnosti, zejména pak politika a fungování státní správy, ve které jsem 30 let pracoval. Věřím v lidskou slušnost a jen těžko se vyrovnávám s lidskou hloupostí spojenou s arogancí a beztrestností při porušování zákonů.

Seznam rubrik