Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Souhlas, nikdo neví všechno. Sám jsem zíral, ND má celkem pět a půl opon. Z toho 2 železné, protipožární. Neznat Čapkovu Matku a Haškova Švejka? To vyžaduje um. Občas vzpomínám rodiče - Přesné okamžiky, kdy bych byl vyděděn. Jeho bonmot- "Jsem znemožněn před celým městečkem - Mám syna blba". Opravdu neuvěřitelné. Člověk by se měl hanbou zahrabat - nejlépe do kompostu. ANO, mnozí to míní jinak. Volí - "NÁROD SOBĚ"....,:-)

17 0
možnosti
Foto

Co je za um neznat Matku, nebo Švejka? Mám přečteno pár stovek knih, ale tyto mezi mé zájmy nikdy nepatřily.

0 2
možnosti
Foto

On se před dětmi choval úplně stejně, jako se chová vždy. Mám doloženo od jednoho poslance ANO v prvním období působení tohoto hnutí v poslanecké sněmovně. Řeč plná vulgarit, urážek poslanců (že nikdo z nich nevstal a neodešel je mi záhadou), primitivní řeč s cca 200 slovy atd.

Je atraktivní právě pro podobné jedince, kteří v něm vidí sebe a říkají si, že i takto lze dosáhnout "úspěchu". Představa, že by se presidentem mohl stát kdosi, kdo je morálně a intelektuálně na výši a nad nimi, je pro ně nepřijatelná. Potřebují si potvrdit, že toto je správně.

Bez voličů by pan Babiš sosal dotace v menším rozsahu. Není mi jasné, vzhledem k jeho věku, k čemu mu ty miliardy má. Rakev kapsy nemá. Odchod za těchto podmínek, kdy si třeba vzpomene na všechny, které za svůj život zničil, musí být trýznivý. Nezávidím mu ani vteřinu jeho života.

Vám karma.

37 0
možnosti
Foto

Ty miliardy podle mého nejsou jeho, on je pouze bílý kůň.

3 2
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.