Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Babiš je jediný člověk na světě, který víc knih napsal, než přečetl.

38 1
možnosti
Foto

Základní princip Babiš dodržel, vyplnil mediální prostor a neudělal nic, co by se nelíbilo jeho skupině voličů. Co řekl bude zítra zapomenuto, v hlavě bude znít jen to dobře zvolené heslo bude líp. Nebylo by lepší svým blogem oslavovat svého kandidáta a dát mu tím šanci, než se rýpat v tomto hnoji?

0 7
možnosti
Foto

Tohle nebude zitra zapomenuto....

8 0
možnosti
RK

Kolik žaludků má volič Anofertu předvádí zdejší ultras níže. Žaludků mají víc než kráva a paměť nemají žádnou. A to někteří z nich prý dokonce učí. ;-) Tolik k vaší otázce v úvodu. ;-)

22 0
možnosti
JN

Já volič Babiše nejsem a ani jsem nikdy nebyl. Že se Babiš některými odpověďmi, např. ohledně neznalosti děl Haška a Čapka ztrapnil, o tom žádná, a dost možná v prezidentské volbě nepostoupí ani do druhého kola.

Ovšem na druhou stranu: údajný rentiér a amatérský psycholog Kněžínek tvrdí, že na rozdíl od něho věděl, kolik má kráva žaludků. Babiš to na rozdíl od tohoto údajného rentiéra neví, ovšem na rozdíl od něho těch krav spoustu vlastní a na mléku od nich vydělává miliony, možná i miliardy. Zatímco hlavním úspěchem pana Kněžínika je zřejmě každodenní napsání spousty trolících příspěvek na serveru, který patří Babišovi. Takže asi tak.

7 15
možnosti
JP

Skvělý článek, výstižně vyjádřeno. Díky.

8 2
možnosti
JV

J44i47r43i 47V95r46a23b52e56c

18. 12. 2022 9:17

Možná, že to Čeští voliči pochopí, že prezident je hlavně vizitka národa do světa. (Tak jak byl pan prezident Václav Havel )

9 0
možnosti
EH

Sice jsem kobliha, ale uznávám, že Babiš není materiál na prezidenta. Od školy má daleko a neznalosti ukazují na špatný všeobecný přehled. Sběr majetku zabere veškerý čas, který my obyčejní zabereme sběrem informací z TV a knížek.

Špatné ovládání zase ukazuje na nějakou poruchu v mozku. I průměrný sociopat bez špetky empatie se umí naučit roli usměvavého diplomata.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Výborně, pane kolego Bárto R^ a také vy všichni zde diskutující - bezva! V I já se snažím - trochu jinak, s humorem... právě teď, chvilkou po Vás, jsem zde zveřejnil článek svůj... Tak hlavně, ať to přežijeme ve zdraví! :-)

0 0
možnosti
LV
PV

P31a41v53e56l 44V27é13b89r

18. 12. 2022 7:46

Bez ohledu na to, co je Babiš za člověka (a že by si můj názor za rámeček nedal!), tak je faktem, že nikdo jeho ekonomického vlivu prostě do vyšší politiky nesmí. Jeho případ je učebnicovým příkladem proč.

10 0
možnosti
KS

Dostávali se tam ale už ve starověku a jakmile se tam usadili, tak dotyčný stát končil. Stalo se to Mezopotámii, Babylonu, Egyptu, Řecku i Římu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.