Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J36a90n 97R78i34c69h29t79e21r

19. 12. 2022 9:59

Ač odpůrce Babiše, jeho politiky (= zájmů) a jeho pohůnků, přiznejme si upřímně: kolik z vás by na první dobrou vyjmenovalo všechny čtyři kravské žaludky?

Jo a mimochodem: na oponě Národního divadla ŽÁDNÝ NÁPIS NENÍ!;-D

4 0
možnosti
DM

To ze Babis není nejostrejsi tužka v penále je jasno každému,co ho kdy slyšel mluvit. Původ jeho bohatství nebudu řešit a dnes už na to ma lidi, on sám by své impérium schopen řídit nebyl. Ostatně inteligence a schopnost vydělat mergle spolu až tak nesouvisi, mnozí miliardáři jsou vědomostne blbi jak dlabane necky, holt na byznys nepotřebujete umet integrovat,až na Janečka.Ale zas třeba proti Trumpovi je to adept do Mensy.

1 0
možnosti
Foto

Vědomostní hloupost je nevzdělanost. A Babiš je nevzdělaný A hloupý. :-)

4 3
možnosti
LP

Jsem si představil, jak se mě děti na Slovensku ptají, na nějaký klasický Slovenský román. A mám v hlavě prázdno. Vybavím si "Orsága Hvězdoslava" a Obchod na korze. A spory o tom kolik má kráva žaludků.... nikdo neví. Jsou kniha, bachor, čepec a sléz žaludky, nebo jeho části?

4 0
možnosti
DM

Tak ono to bude tím, ze slovenska literatura na tom byla o dost hůř než česká , přeci jen maďarsky vliv byl na Slovensku devastační, Slovenske národní obrození dle mého názoru bylo spíše symbolické než faktické.K vámi zmiňovaným bych maximálně přihodil štúra a to by bylo asi za mne také vše.planety ale ostuda jsou..,

0 0
možnosti

AB tedy rozhodně volit nebudu, dokonce ještě nejsem přesvědčen koho volit budu. Jedno mi však připadá směšné. Nemít v republice Babiše, museli by si někteří najít jiného "třídního nepřítele". Už je to celkem sranda. Nevím, zda jako národ zvolíme dobře, asi to bude možná opět "menší zlo". Hlavně držím palce, ať ten, koho zvolíme nás dobře reprezentuje navenek a nedělá rozbroje u nás.

3 3
možnosti
LH

Bureš na Hrad ? To snad nééé ! Ještě i Zeman ho bude volit , katastrofa !!!

3 0
možnosti
Foto

Spíš to byl polibek smrti. Jenže to koblížci neuznají.

3 0
možnosti
MH

Je to prostě skandál takové neznalosti. To třeba Havel ten by to vystřihl na první dobrou.

2 10
možnosti
Foto

Havel byl vzdělaný a kulturní člověk, na rozdíl od nevzdělance Babiše.

17 1
možnosti

J23a76n 70Š71e86s68t98á84k

18. 12. 2022 15:45

Ještěže tady je třeba dle svých slov krásná paní Nerudová, či pan generál, který neváhal jít pod sovětským potažmo ruským velením dělat vojenského agenta...

8 18
možnosti
RK

Držitel Francouzského řádu;-)

4 0
možnosti
JK

J16i71ř60í 12K93o55z87á40k

18. 12. 2022 15:42

Bohužel je to jedno. Babišovi příznivci stejně hýkají, jakého mají VŮDCE ! Vždyť jim přidal na důchody! /a to jsem taky důchodce....!/. Proboha, lidi, vzpamatujte se!!!!!

15 0
možnosti
LH

Burešovi příznivci jsou prostě pitomci , kteří si neviděj dál od nosu ...

8 2
možnosti
TP

Klaun, to je klaun burácely děti.

16 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem, ani Miloš Zeman nevěděl, kolik částí má žaludek krávy. Dnes v pořadu Partie na Primě řekl, že "snad tři". Ale on se touto problematikou nikdy nezabýval.

7 0
možnosti
KK

Já si myslím, že to řekl schválně. Stoprocentně to ví. I kdybych připustil možnost, že by nevěděl, zcela jistě by si to zjistil(nebo nechal zjistit), při přípravě na TV debatu.

12 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.