Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.Snaha obhájců Babiše je opravdu zoufalá a směšná.Neni se co divit,to co předvedl Babiš se obhájit prostě nedá...

8 2
možnosti
JP

Díky za reakci na úrovni. Větvička je snad to nejhorší , co blogu je. Ani jeho rádoby vtipnou "češtinou" se mu už nedaří zakrýt, že je Putinovec, možná je i členem Putinovy dezinformační jednotky. A tak už raději pod svými výlevy neotevírá diskusi.

12 3
možnosti
Foto

O87t74o 22K92a65d96ě36r83k21a

18. 12. 2022 10:33

Kdyby byl svet cernobilý tak by jste mel mozna pravdu. Ale on neni a Ladik Větvička prave o tom píše. Že ma zavrenou diskusi je podle mne ze dvou duvodu. Jeden je ten, ze mu tam pisou zejmena ti, kteri nesouhlasi. Sam mam ze sveho blogu podobnou zkousenost. A to je unavujici podobne jak treba si myslet , ze Babis je lidumil. Druha vec je ta, ze diskuteři jsou v prevazne vetsine lide, kteri nikdy nic sami nenapsali a by tedy jako osloveny nemate moznost toho cloveka poznat, ab jste se mohl relevante zabyvat jeho odpovedi. No a v poslednim, kdo cte jen blogy Ladika vi prd o něm jako o cloveku, protoze to je takova zkracenina - karikatura jeho sameho. Ja mam precteno vse co napsal a treba Zrnko písku je pro mne na urovni del Haška,Kafky, Hrabala. Zkuste mu napsat a on vam knihu posle.Svet neni cernobilý...

1 5
možnosti
Foto

Výborně! Plodná diskuse se zde super rozjíždí! R^ No a já? K tématu jsem právě zveřejnil článek svůj - no, ale já na to du trochu jinak - spíše ve srandě ;-D Tak hlavně, ať to fšichni přežijeme ve zdraví!! Fajn Vánoce!

3 0
možnosti
JK

Takový lidský moment zde... větvička kárá autora blogu, užívaje si volného prostoru povolené diskuse... :-)

9 0
možnosti
Foto

Jeno blbec - a Slovák - ovšem kandidát na prezidenta ČR by to asi měl vědět. (I když českou hymnu, na rozdíl od někdejšího presidentského kandidáta K. Schwarzenberga, A. B. prý zná). A těch "blbců " je u nás v Česku podle různých anket také dost, né že né... ;-) Hlavně těch, co se neučili ve škole o české historii, o době obrozenecké. Vlastenectví je u nás dnes málem neslušné slovo, zaměňují si ho někteří s nacionalismem. A víte například vy, co mají napsáno bratři Slováci na různých kulturních institucích? Je adventní doba , proč tak konfrontačně? (Kromě toho, to video je prý manipulace s mládeží, prý je za tím jakýsi smutně proslulý novinář Klusák, který nedávno poštval proti A. Babišovi jeho nemocného syna A. B. juniora). Odložte, rosím, svoji nenávist k A. B., občané ho stejně asi budou volit, protože se podle nich (a průzkumů) jako premiér vlády osvědčil víc, než ten současný P.F. Přeji Vám krásné požehnané adventní ráno, vážené pánové.:-)R^

6 13
možnosti
Foto

Dobrý den paní Pantlíková, tak hlavně že Vy se sebou manipulovat takhle o adventu nenecháte. O vzdělání a rozhledu Knížete ze Schwarzenbergu si může skutečně AB nechat jen zdát. Příjemné prožití zbytku adventu i Vám....

10 3
možnosti
MB

ANO, těžce zkoušený má plné právo sdělit- "Bylo to těžké, ba záludné.Sám jsem s těmi odpovědmi měl co dělat"! Chce to prostě, kraví žaludek. Tak chápu i obhájce, neznámého autora blogu. Opět jsem z něj na větvi !Zavilý šakal nelenil a opět zavyl ...:-)

5 0
možnosti
Foto

To video je pro mne nejotřesnější v tom způdobu komunikace.

Neví, tak dětem začne říkat o práci své vlády. Hovoří s nimi úplně špatně. Totální neschopnost přirozenosti, neschopnost sebeironie. Není to prostě dobrý člověk.

12 0
možnosti
Foto

je dobré si vyhledat komentáře těch dětí po skončení seance. Popsaly - ač bez znalosti odborné terminologie - klasického deprivanta, sociopata, který s nim choval bez špetky empatie. Člověk, který jde mezi děti, musí nějakým způsobem akceptovat jejich přístup, navíc to už nejsou batolata a mají na věc svůj vlastní názor, s kterým nemusíme souhlasit, ale je nutné je (děti) akceptovat.

A současně i obstát, což není jednoduché. Otázky mu kladené, jsou standardní výbavou jedince, který je veřejně činný, ty není nutno se učit. Pan Babiš se veřejně dehonestoval jako hloupý člověk bez všeobecného rozhledu s přídavkem své sociální poruchy. A to navždy. Představa, že bude na každé přední stěně vedle tabule musí být na jedné straně trýznivá a na druhé nejspíše prostorem pro řadu povedených hlášek.

17 2
možnosti
Foto

Mně Babiše teda líto není a s chutí na to téma ještě něco napíšu. Ale to posmívání se o pár řádků níž toho, jehož jméno se nesmí vyslovit, který leze do cizích diskusi a zbaběle zavírá své, není směšné, ale přímo odporné. Asi jako ten, o němž se tedy mluvit nesmí.

19 3
možnosti
Foto

Pan Stejskal měl zřejmě na mysli ten druh lítosti, který se dostavuje, když je situace natolik prekérní, že se člověk neubrání představě, že by jí musel sám čelit. Človek by se někdy i v roli pouhého pozorovatele až orosil studem, což může na okamžik vzbudit až soucit. Třeba i s Babišem.

4 0
možnosti
PC

Přesně tak. Trapné bylo Babišovo vystoupení, ještě trapnější snaha některých o obhajobu.

12 0
možnosti
Foto

Hezky si to napsal, synku. No a ten napis, kery teda na te oponě neni, je nad tou Hynajzovou, anebo Ženiškovou oponou? A kera teda lehla popelem? A věděls to předtym, anebo až fčil robiš machry? Ja se přiznavam, že sem to nevěděl, a musel sem si to naštudovat. A schvalně, co mysliš, bude tvuj text na tytulce? Nebude. Bo moje jmeno nesmi byt použite, ani zminěne. Tak už to nerob, mě nezmiňuj a piš raději o svojich Židach, abys nebyl vaporizovany ;-D

10 29
možnosti
Foto

Ahoj, nikdo asi nezpochybňuje , že by sám musel vědět všechno. Ale kompletně jeho chování k dětem. A třeba považovat Slunce nebo Měsíc za planetu, či vůbec uvažovat o tom, že se v žaludku krávy tvoří mléko... Pochopil bych u někoho kdo stojí prvně před kamerou. Ale tady.... sorry jako...

18 0
možnosti
  • Počet článků 4831
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 834x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal